Volle maan 5 mei

Vandaag is het volle maan 🌕 en dit is een heftige

Daarom neem ik je mee in wat er op dit moment gaande is.

Voor ik je meer ga vertellen; Hoe zijn de afgelopen 2 weken voor je geweest? Misschien wel intens? En dat is helemaal niet zo gek. We zijn vanaf 20 april tijdens de nieuwe maan in een nieuw "portaal" terecht gekomen. Misschien krijg je nu een error, no worries; ik leg het je uit. Een nieuw portaal kun je zien als een soort draaikolk, waar dingen eindigen en nieuwe dingen beginnen en waar in dit geval….. dingen worden onthuld.

De afgelopen periode was een periode van datgene onthullen, wat verborgen was. Een tijd van enorme transformatie, van radicale verandering of openbaring. En het is behoorlijk geladen. Dat betekent dat je intuïtie meer actief is en je emoties stromen. Laat die lekker gaan. Al denkt je hoofd misschien "wat is dit nou weer", laat het maar stromen zodat je het zo ook los gaat laten.

Het kan zijn dat je je een stuk vermoeider voelde en dat komt omdat je lichaam zich bewust wordt van de energie waar we ons nu in zitten 🥱 Alsof je lichaam er even van bij moet komen.

Volle maan 5 mei

Voel je je alleen? Ook dat is heel normaal. Het is het universum dat je probeert te vertragen, zodat je even écht bij jezelf kan zijn. Kun je jezelf dit toestaan? Om even te zijn, ookal voelt het misschien eenzaam. Het is een uitnodiging om jezelf volledig te zien en te zijn met jezelf 💕

Kun je ook zijn met de schaduw in jezelf? Dat zijn de delen van jezelf die je onbewust in de schaduw houdt. Zie het als een soort van kast waar je niet in wilt gaan, en waar je van alles verborgen houdt. Dit kan dan gaan om een gedragspatroon of bepaalde overtuigingen die je hebt. Waar lieg je nog tegen jezelf? En wanneer je dat beseft; ben mild voor jezelf.

Je weet dat het heelal bestaat uit verschillende planeten die van stand veranderen 🪐  Als je ervan uitgaat dat alles energie is (en zo is ruimte dus energie), dan begrijp je dat er met de verschuiving van planeten een energieshift plaatsvindt. In dit geval is Pluto net Aquarius binnengegaan. Ik zal je alle details besparen, maar waar het op neer komt is dat het universum wil dat je op persoonlijk niveau, met de collectieve energie meegaat.

De volle maan staat vanavond in Schorpioen 🦂 (geregeerd door Pluto).

De energie die achter Schorpioen staat, gaat over kracht. Over wat verborgen is, wat onderdrukt is. Het gaat over dood, wedergeboorte en overgave.

Dat is ook wat ik tijdens mijn transformatiedagen keer op keer zie. Vrouwen die zoveel moeite hebben met overgave. Overgave betekent het loslaten van controle. Want wat als dat gebeurt? Wat als je de controle loslaat? Je weet niet wat er dan gebeurt, en dat maakt het vaak zo spannend dat je ‘m vast blijft houden. Maar hierdoor blijf je ook de energie in je lichaam vastzetten, waardoor het niet meer volledig kan stromen 🫥

Het willen vasthouden van controle is een fantasie. Want controle is er nooit. Dus dit proberen vast te houden, zorgt ervoor dat je in je leven vastloopt terwijl het nu juist de uitnodiging is om je te verbinden met je kracht 💫

Om dit te kunnen doen, is het jouw uitnodiging om in overgave los te gaan laten. Bijvoorbeeld als het om je emoties gaat. Mag je het laten zijn? Alles wat er is.

Schorpioen heeft ook een schaduwkant, bijvoorbeeld bang zijn om macht te verliezen. En controle is hier zo’n mooi voorbeeld van. Manipulatie en controle. Herken jij dit ook? Maar dat is dus iets wat nu mag worden losgelaten zodat je het kunt gaan transformeren.

Je mag gaan transformeren, zodat je volledig kan genieten van het leven.Hoe voelt jouw levensenergie? Kan je oprecht genieten? Voel je energie in je lichaam stromen en kun je bij jezelf blijven? Of geef je je kracht weg door in codependente relaties te blijven zitten of blijf je bij iemand die vooral energie van jou krijgt 🫂?

Waar geef jij je eigen kracht nog weg? Maar waar je het ook leegzuigt, dit is het moment om weer bij je kracht te komen en om compassie te hebben voor jezelf. Neem de beslissing om hierin mild te zijn naar jezelf, je hoeft je zelf dus niet te bekritiseren. Empower jezelf!

Alles wat er in je leven gebeurt, is een spiegel voor jou en relaties geven ons zo’n mooie  spiegel 🪞 Maar kijk je ook in die spiegel? Leer je van de dingen die gebeuren in je leven?

Kun je jezelf toestaan om los te gaan laten wat je al zo lang met je meesleept? Want dit is de tijd hiervoor! Een perfect moment dus om met trauma verwerking aan de slag te gaan, om te werken aan je (negatieve) relatiepatronen en je controle los te laten. Zondag 10.00 uur en maandag 20.30 uur geef ik hier ook een masterclass over, je bent welkom en je schrijft je hier gratis in.

Wat heel belangrijk is, is dat je mild bent naar jezelf. Want het is een intense tijd en het kan soms overweldigend aanvoelen. En wanneer je lang de controle vast hebt willen houden, dan is het natuurlijk ook een uitdaging, wanneer je die stap voor stap los gaat laten.We stappen in een compleet nieuw tijdperk 🌄 Ik werk natuurlijk met energie en ik voel het aan alle kanten. Ik ben enorm excited, want dit is het moment dat we afscheid kunnen gaan nemen van de mannelijke energie. Het is tijd voor de vrouwelijke energie en daar schiet ik van alle kanten van aan. Een paar weken geleden was dit ook het thema van mijn transformatiedag; vrouwelijke energie 🧚🏻 Niet zomaar natuurlijk, want wij mogen als vrouw echt afscheid gaan nemen van de dominante mannelijke energie en stappen in onze zachte vrouwelijke energie.

Het is zo’n mooie tijd om je oude manieren te laten sterven, en dat zorgt vaak ook voor rouwen. Dus huil als je moet huilen. Ook wanneer je niet weet waarom. Voel je je boos, ben maar boos. Schreeuw het uit of sla op een kussen. Uit alles wat er is. En héél belangrijk; ben vooral ook lief voor jezelf! #zelfliefdemovement

Je bent niet alleen, we zitten er allemaal in. Ben lief voor jezelf en ben lief voor de mensen om je heen!

Tenslotte heb ik een paar tips om vanavond extra stil te staan bij de volle maan:

Laat los wat jou niet meer dient
Creëer een fijne plek voor jezelf en sta stil bij de afgelopen periode. Sta stil bij de volgende vragen:

  • Welke angsten wil je loslaten?
  • Welke transformatie wil je bij jezelf zien?
  • Schrijf 5 dingen op die je krachtig vindt aan jezelf
  • Als je iets in je leven los zou willen laten (gedachtes, gedrag, personen, gevoelens, etc), wat zou dat dan zijn en waarom?
  • Waar heb je heling nodig en hoe zou je dit aan kunnen pakken?

Wanneer je dit allemaal hebt opgeschreven, is het tijdens de volle maan een mooi moment om dit bewust lost te gaan laten, met het verbrandritueel. Doe dit buiten op een veilige plek. Je kunt letterlijk alles wat je hebt opgeschreven verbranden, maar je kunt ook een woord of een paar zinnen (van datgene wat je wilt loslaten) opschrijven.

Vaak wanneer je iets wilt loslaten omdat het je niet meer dient, wil je ervan af en heb je er geen fijne gevoelens bij. Maar sta er toch in liefde bij stil ❤️ Het heeft je gediend, en daar mag je dankbaar voor zijn. Dus stuur het liefde, voel de dankbaarheid en verbrand vervolgens het briefje tot er niets van over is.

Een fijne manier om dit ritueel af te sluiten is door zoveel mogelijk dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Schrijf het op en lees het vervolgens, waar je echt stilstaat bij het voelen van deze dankbaarheid.

Ik wens je een bijzondere volle maan 🌝  toe en heel veel liefde & succes bij je transformatie de aankomende tijd! Op deze manieren, kan ik jou hierin begeleiden:

1. Er is nog 1 plek voor het 2-daags retreat inclusief overnachting, op 31 mei & 1 juni.
2. Kom naar een van de magische Transformatiedagen.
3. Kom naar de Masterclass of 
Challenge Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn.


Liefs Myra
Over de schrijver
Reactie plaatsen