Over Myra

Mijn naam is Myra, de CEO van House of Divine Love. Ik ben Transformatie Mentor en de #1 Zelfrelatie Therapeut. Verbinding en (zelf)liefde staan centraal in wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwen geholpen om weer contact met hun hart te maken en ik heb jaren onderzoek gedaan naar verbinding in de liefde.


Ik ben gediplomeerd multidisciplinair therapeut waarbij ik een holistische benadering  integreer in mijn werk, waarbij ik gebruik maak van regressie- en systeemtherapie, mindset-coaching, innerlijk kindwerk, traumaverwerking en energietherapie.

Ik laat me altijd laat leiden door wat door me heen mag stromen. Hier put ik altijd uit de onuitputbare bron van pure liefde van de devine. Daarom heet mijn bedrijf ook House of Devine Love. Liefde voel ik groots en die activeer ik zo ook bij jou.


Ik werk met energie. Ik voel jouw energie en zet die in beweging. Ik begeleid je in het loslaten van trauma's en emoties. Doordat ik in jouw systeem kan tappen, komen delen in jou in beweging die vaak al jaren vastzitten. Ik spreek verschillende lichttalen die jou ondersteunen bij het voelen van emoties en dieper contact maken met jezelf. Met met handen communiceer ik met the divine / the universe/ god en moeder natuur. Deze frequenties zet ik om naar codes die doorwerken op jouw energie-en frequentiegolven.  

Het is mijn missie om mensen weer in verbinding met zichzelf te brengen, zodat je 'm vanuit daar met de ander kunt leggen. 

Succes in mijn carrière heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven, en daar heb ik hard voor gewerkt. Soms werkte ik zo hard, dat werk het enige was waar ik me op richtte. Ik draaide lange uren en bereikte al mijn doelen. In de zakenwereld klom ik snel op tot het hogere management, en toen ik ondernemer werd, ging het ook voorspoedig. Ik had een comfortabel huis, maakte prachtige reizen, reed in een mooie auto, had talrijke sociale contacten en zag er goed uit. Alles leek perfect aan de buitenkant... Maar dat was vooral hoe het voor anderen leek. Wanneer ik echter alleen thuis op de bank zat, voelde ik me helemaal niet gelukkig, en dat leidde zelfs tot perioden van depressie.


Ik hoopte dat ware liefde mijn problemen zou oplossen. Ik zocht buiten mezelf naar geluk en bleef in de tussentijd hard werken. Het was een overlevingsmodus waarin ik terechtkwam. Ik was voortdurend in een gevechtsmentaliteit en leefde vooral vanuit mijn mannelijke energie.

Voor een lange tijd zocht ik wanhopig naar liefde, en doordat ik deze zoektocht vooral buiten mezelf plaatste, heb ik moeilijke tijden in mijn leven doorgemaakt. Toen ik tijdens mijn zwangerschap alleen kwam te staan, veranderde er iets in mij. Ik besloot naar binnen te keren, ik zocht professionele begeleiding, volgde therapiesessies en greep elke kans om te ontsnappen aan de pijn van liefdesfrustratie. En het lukte. Liefde werd geen invulling meer, maar een aanvulling in mijn leven. Ik begon mannen aan te trekken waarbij liefdesdrama geen rol speelde. Belangrijker nog, ik begon zelfliefde te ervaren, en daardoor vond ik het ware geluk. Ik let me omscholen, volgde talloze opleidingen, cursussen en trainingen, en ontwikkelde diverse methodes om vrouwen te begeleiden in hun zoektocht naar liefde.

Mijn kennis

Regressie- en hypnotherapie

Therapie voor innerlijk kindwerk, delenwerk en traumaverwerking. 

EMDR

Een zeer effectieve tool om trauma mee te verwerken.

Opstellingenwerk en systemisch waarnemen

Opstellingenwerk is een geweldige manier om een nieuw licht te werpen op vragen. Met een opstelling wordt onmiddellijk een dieperliggende dynamiek zichtbaar waar woorden en cognitie tekort schieten. Het is inzichtelijk, verhelderend, emotioneel en veranderend.

Ceremonies / vrouwencirkels

Voor mij is spiritualiteit een manier om nóg beter in contact te komen met jezelf. Daarom heb ik verschillende trainingen gevolgd zoals mindfulness, vrouwencirkeks begeleiden, werken met kaarten en find your bliss. Ik combineer mijn ervaringen met theoretische kennis en mijn intuïtieve gave. Ik gebruik in mijn trajecten bijvoorbeeld cacaoceremonies. Cacao is een prachtig natuurlijk ingrediënt waarmee je diep contact met je lichaam kunt maken. In combinatie met een ceremonie is dit zo'n belangrijk onderdeel in dichtbij jezelf komen en jezelf liefde geven. 

ENERGY

Alles is energie. Energie stroomt door je lichaam heen, maar blokkeert vaak door opgeslagen trauma en/of emoties. Door te werken met energie laat ik de energie weer door je lijf heen stromen waardoor jij op een diepere laag loslaat en vooral, op een diepere laat contact maakt met je lijf. Ik werk met multi dimensionale velden waar de energie door me heen werkt. Dat vertaal ik door werken met mijn handen, lichttaal, intappen in jouw systeem, ademwerk en wat er dan ook door me heen stroomt. 

Waar ik in geloof

Ik geloof niet in één techniek. Natuurlijk zullen een paar sessies je altijd wat brengen, maar het zal je ook veel frustratie brengen omdat je telkens maar tegen dezelfde patronen aan blijft lopen. Je bent er namelijk niet na een paar EMDR sessies of een aantal regressie therapieën. Dat is misschien niet wat je wilt horen. Maar ik vertel je ook niet wat je wilt horen, maar wat je nodig hebt. Daarom heb ik verschillende technieken verwerkt in één methode. Deze zorgt voor een diepe transformatie. 


Ik geloof niet in één techniek. Hoewel enkele sessies altijd enige vooruitgang kunnen bieden, kunnen ze ook veel frustratie veroorzaken, omdat je steeds weer tegen dezelfde patronen aanloopt. Verandering komt namelijk niet plotseling na een paar EMDR-sessies of regressietherapieën. Dit is wellicht niet het antwoord dat je graag zou horen, maar ik ben er om je te vertellen wat je nodig hebt, niet per se wat je graag wilt horen. Daarom heb ik verschillende technieken geïntegreerd in één methode die zorgt voor een diepgaande transformatie.

Trajecten:

LoveStory

LoveStory is voor vrouwen die meer verbinding met zichzelf en vanuit hier met de ander willen ervaren. 

Connection

Connection traject voor hoogbewuste vrouwen die een nog diepere connectie met zichzelf op alle lagen willen ervaren. 

Private Mentoring

Veilige en discrete 1 op 1 begeleiding voor Toponderneemsters, CEO's en BNN'ers. 

Socials:

Beluister hier de populaire Vind je Liefde podcast

Volg Myra hier op haar inspirerende instagram kanaal