Over Myra

Mijn naam is Myra de Wildt, ik ben 43 jaar en ben geboren in Nijmegen waar ik ook ben opgegroeid. Inmiddels woon ik al bijna 20 jaar in Amsterdam, sinds 2013 met mijn prachtige dochter. Ik ben SEO van House of Divine Love, where Love is our Legacy. Liefde is mijn thema in dit leven en dat is ook wat ik door te geven heb. Liefde heeft heeft meerdere vormen en heel veel lagen.  Liefde voor jezelf, liefde voor de ander; en vanuit daar verbinding. 

Succes in mijn carrière is altijd heel belangrijk voor mij geweest, dus daar werkte ik hard voor. Zo hard, dat werken soms het enige kon zijn waar ik me mee bezighield. Ik maakte veel uren en bereikte alles wat ik wilde. In het bedrijfsleven zat ik binnen mum van tijd in het hoger management en toen ik ondernemer werd, ging ook dat me voor de wind. Ik had een leuk huis, maakte mooie reizen, reed een fijne auto, had veel sociale contacten en zag er prima uit. Super allemaal, zou je denken... Maar dat was vooral zo voor de buitenwereld. Want wanneer ik dan thuis alleen op de bank zat, dan voelde ik me helemaal niet gelukkig en dat uitte zich zelfs in depressies. 


Als de ware liefde maar zou komen, dan zou het allemaal goed komen. Ik zocht het buiten mezelf en bleef in de tussentijd hard werken. Ik was aan het overleven. Ik had een vechthouding en ik zat vooral in mijn mannelijke energie.

Lange tijd heb ik gezocht naar de liefde en doordat ik het zo buiten mezelf zocht, heb ik pittige tijden in mijn leven gekend. Toen ik er tijdens mijn zwangerschap alleen voor kwam te staan, ging de knop om. Ik keerde naar binnen, liet me coachen, volgde therapiesessies en pakte alles aan om maar uit de frustratie van liefdespijn te komen. En dat lukte. Liefde werd hierdoor een aanvulling en was geen opvulling meer. Ik trok mannen aan waar het liefdesdrama achterwege bleef. Maar vooral; ik ging zelfliefde voelen en vond hierdoor het échte geluk. Ik liet me omscholen, volgde vele opleidingen, cursussen en trainingen en ontwikkelde diverse methodes waarin ik vrouwen begeleid in de liefde. 

Hard werken

Als geen ander weet ik hoe het is om jezelf kwijt te zijn, om te vluchten in hard werken en om de connectie met jezelf niet meer te voelen. Ik weet hoe het is om je ongelukkig en alleen te voelen en jezelf te zien als een ramp in de liefde. Ik ken het taboe gevoel en de schaamte. Maar ik ken ook het tegenovergestelde gevoel waar ik nu gelukkig al jaren in zit. 


Omdat ik alleen met gelijkgestemde vrouwen werk, kan ik jou een discrete en veilige omgeving bieden om dit proces aan te gaan. Niet het makkelijkste pad, maar wel het énige pad om je helemaal gelukkig te gaan voelen. Met of zonder partner. 


Ik werk niet met iedereen. Om discretie en veiligheid te kunnen bieden, ben ik selectief in de selectie van de vrouwen met wie ik werk en werk ik met exclusieve trajecten.

 

Mijn kennis

Regressie- en hypnotherapie

Therapie voor innerlijk kindwerk, delenwerk en traumaverwerking. 

EMDR

Een zeer effectieve tool om trauma mee te verwerken.

Opstellingenwerk en systemisch waarnemen

Opstellingenwerk is een geweldige manier om een nieuw licht te werpen op vragen. Met een opstelling wordt onmiddellijk een dieperliggende dynamiek zichtbaar waar woorden en cognitie tekort schieten. Het is inzichtelijk, verhelderend, emotioneel en veranderend.

Ceremonies / vrouwencirkels

Voor mij is spiritualiteit een manier om nóg beter in contact te komen met jezelf. Daarom heb ik verschillende trainingen gevolgd zoals mindfulness, vrouwencirkeks begeleiden, werken met kaarten en find your bliss. Ik combineer mijn ervaringen met theoretische kennis en mijn intuïtieve gave. Ik gebruik in mijn trajecten bijvoorbeeld cacaoceremonies. Cacao is een prachtig natuurlijk ingrediënt waarmee je diep contact met je lichaam kunt maken. In combinatie met een ceremonie is dit zo'n belangrijk onderdeel in dichtbij jezelf komen en jezelf liefde geven. 

ENERGY

Alles is energie. Energie stroomt door je lichaam heen, maar blokkeert vaak door opgeslagen trauma en/of emoties. Door te werken met energie laat ik de energie weer door je lijf heen stromen waardoor jij op een diepere laag loslaat en vooral, op een diepere laat contact maakt met je lijf. Ik werk met multi dimensionale velden waar de energie door me heen werkt. Dat vertaal ik door werken met mijn handen, lichttaal, intappen in jouw systeem, ademwerk en wat er dan ook door me heen stroomt. 

Waar ik in geloof

Ik geloof niet in één techniek. Natuurlijk zullen een paar sessies je altijd wat brengen, maar het zal je ook veel frustratie brengen omdat je telkens maar tegen dezelfde patronen aan blijft lopen. Je bent er namelijk niet na een paar EMDR sessies of een aantal regressie therapieën. Dat is misschien niet wat je wilt horen. Maar ik vertel je ook niet wat je wilt horen, maar wat je nodig hebt. Daarom heb ik verschillende technieken verwerkt in één methode. Deze zorgt voor een diepe transformatie. 

Nog wat over mij

Ik ben moeder van een prachtige dochter. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen, maar woon inmiddels 20 jaar in Amsterdam. Ik ben een succesvolle ondernemer waar ik heel bewust zowel mijn mannelijke als mijn vrouwelijke energie voor inzet. Ik ben spiritueel, mediteer iedere dag en heb een sterke intuïtie, die ik ook inzet in mijn coaching & therapie en energiewerk.


Ik hou van mooie kleren, lekker gezond eten, slappe humor en goede gesprekken. Ik kijk graag naar "love reality series" ah la Temptation Island (#guiltypleasure).


Ik ontwikkel mezelf continu, lees iedere week wel een boek over persoonlijke ontwikkeling en volg altijd een opleiding, training of cursus om in mijn vak continu te groeien. Ik werk alleen met transformerende technieken zoals regressietherapie, hypnotherapie, systeemtherapie, delen-en traumawerk, EMDR en innerlijk kindwerk. Hiernaast heb ik een sterk "innerlijk weten". Dit is niet te omschrijven in een techniek. Mijn gevoel leidt mij naar datgene wat jij op het moment mag ontvangen.