Private Mentoring

Your personal Transformation Growth Mentor by your site

1-op-1 Mentoring voor Topondernemers, CEO's & Bekende Persoonlijkheden

Loslaten, wat je altijd vast hield

Meer joy, flow & ease in je persoonlijke,- zakelijke- en liefdesleven!


Stel je eens voor: alles stroomt moeiteloos in de richting die jij wenst. Wat als jouw diepste verlangens als vanzelf in vervulling gaan door de liefdevolle energie die je uitstraalt?


Door bewust met jezelf te werken, heb je een positieve invloed op jouw eigen geluk en succes in je onderneming, je persoonlijke- en je liefdesleven. 


Laten we samen deze transformatie creëren!

Groei ontstaat vanuit verandering

Wat als je de mogelijkheid hebt, om al jouw energie te sturen naar dat ene punt waar jij het wilt hebben. Geen enkel energielek kan je meer afleiden. Kun je je de impact hiervan voorstellen?


Wat gebeurt er dan met de omzet van je bedrijf? Welk soort klanten trek je aan? Wat staat er op je rekening? Hoe voel je je dan? Hoe ziet je liefdesleven eruit? Hoe leef jij dan je leven? 


Maar wat gebeurt er als je besluit deze keuze niet te maken? Hoeveel wrijving zal je ervaren? Hoeveel kostbare dagen zullen verloren gaan? Hoeveel financiële kansen zul je missen? En bovenal, hoeveel geluk loop je dan mis?


Groei ontstaat alleen door verandering. Zolang je niet de stappen zet die die verandering vereist, zal de uitkomst hetzelfde blijven.Groei ontstaat vanuit verandering

Most people already know what they should do to achieve their goals, they just don't do it 

Use your energy to make undeniable impact 

Strategie vormt 20% van het geheel, terwijl je energetics de overige 80% bepalen. Mijn begeleiding richt zich op het belichamen van je natuurlijke energetische blauwdruk, zodat je met joy, gemak en moeiteloosheid beweegt in alle aspecten van je persoonlijke leven, je liefdesleven en je onderneming.


Want wanneer je wilt dat je je verlangens realiseert, moet je je energetics veranderen. Die lees en voel ik, en transformeer ik naar het volgende level. 


Je weet dat er nog zoveel meer in jouzelf en in je bedrijf zit. Soms lijk je er niet bij te komen, en vraag je je af hoe je naar het volgende level gaat. Samen gaan we aan de slag om de energie te laten stromen en jouw vrouwelijke energie te ontwaken, zodat je vanuit deze kracht met meer gemak en flow, meer rust en vrijheid in je leven ervaart. 

Goed om te weten

Private Mentoring is voor zowel mannen als vrouwen. Je bent een topondernemers, CEO  of een bekende persoonlijkheid. Jouw aanvraag wordt met uiterste discretie en veiligheid behandeld.


Mijn aanpak is een unieke combinatie van belichaming, diepgaand energetisch werk en somatische benaderingen. Ik ben gespecialiseerd in (zelf)liefde & verbinden met jezelf, waar ik tools voor gebruik zoals: innerlijk kindwerk, traumaverwerking m.b.v. regressietherapie, systemisch werk en energetische sessies. 

Grotere impact & betere resultaten & more fun! 

Ik voel jouw energetics, die zich op subtiele en vaak onzichtbare niveaus in jou vasthoudt.

Ik doorbreek jouw energetische blokkades.

Ik transformeer jouw energie, zowel op onzichtbare als zichtbare niveaus.


Leg jouw kracht en vertrouwen in mijn handen, dan zorg ik ervoor dat jouw kracht en vertrouwen op een manier terugkomt in jouw business en in jouw persoonlijke groei, op een manier hoe je er altijd naar hebt verlangd.


Vertrouw op mijn kracht en expertise, en ik begeleid je zodat jouw kracht en vertrouwen op een manier opbloeien in jouw onderneming en persoonlijke ontwikkeling, precies zoals je altijd hebt verlangd.


Jouw impact is het grootst, wanneer jouw energetics kloppen. Wanneer er energetische blokkades aanwezig zijn, kun je nog zo hard werken, maar zal er weinig vooruitgang wordt geboekt.


Ik zorg ervoor dat jij in je grootste versnelling gaat, een grotere impact maakt en (nog) betere bedrijfsresultaten hebt. Vanuit een andere vibe dan je gewend bent, de vibe van ease en flow. Waarin je liefdevol naar jezelf bent en jezelf de aandacht geeft die je verdient! 

Je kunt blokkades niet oplossen met dezelfde mind, die ze heeft gecreëerd

Je kunt je blokkades niet oplossen met dezelfde mind die ze hebben gecreëerd. "If you want to change your results, you have to change your energetics!"


We gaan de verbinding met jouw zielsdoel versterken, je impact vergroten en de connectie met hoe het bedoelt is maken. Zo word je op een manier in je kracht worden gezet, zodat je moeiteloos en in een natuurlijke flow bereikt wat je wilt. 


Ben jij klaar datgene wat je hier te doen hebt, vanuit je volle potentie in te zetten? Zodat je de financiële resultaten bereikt die ook mogelijk voor je zijn?


Misschien voelt het allemaal voor jou helemaal tastbaar aan? Dat klopt. Je 'weet' namelijk dat het echt kan, wanneer je het voelt. Dus wat ik van jou vraag, is om een stap buiten je comfortzone te zetten. Als ervaren ondernemer weet je immers dat juist daar het grootste succes wacht.


En ik zal je begeleiden op die reis.

Wanneer je je energie verandert, zal alles massive met je mee groeien! 

House of Divine Love is een plek waar topondernemers, CEO's en bekende persoonlijkheden komen die begrijpen dat het succes van hun bedrijf niet alleen afhangt van actie, maar vooral wordt bevorderd door hun persoonlijke groei.


Het is niet genoeg om actie na actie te ondernemen; als de juiste energie ontbreekt, zul je niet de gewenste resultaten bereiken.

Samen stellen we de koers af, zodat je rechtstreeks je doelen bereikt, zonder onnodige omwegen.


Centraal in mijn benadering staat het navigeren van energie naar de juiste bronnen, waar het de grootste impact heeft en de meest indrukwekkende resultaten oplevert. Altijd vanuit de grootste liefde naar jezelf toe, zodat er een gezonde en liefdevolle balans is.


In de afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwen geholpen om energielekken te dichten en de weg te vinden naar die ene plek waar hun energie het meest krachtig en effectief is.

Your product name


  • Ik ben jouw persoonlijke mentor, gesprekspartner, ondersteunende kracht en ik sta voor je klaar. Je kunt op mij rekenen voor al je vragen en uitdagingen over alles wat er in jou speelt. 
  • Iedere maand krijg je in mijn praktijk een uitgebreide live sessie waar ik werk met dat wat voor jou nodig is. Dit kunnen therapeutische sessies zijn, opstellingen en vaak ook energetisch werk. Ik begeleid je in het verhogen van je bewustzijn en het creëren van de hoogste frequentie van licht en liefde in je leven. 
  • Indien nodig, plannen we tussentijds extra sessies in, in de vorm van een call of extra app support. 
  • Via Voxer kun je mij altijd (op werkdagen & tijden) contacten voor hulp of advies, bijvoorbeeld wanneer je overvallen wordt door emoties of door een situatie. 
  • Ik maak afgestemde meditaties en/of activaties voor je. 
  • Je krijgt een dagretreat, een dag die volledig gericht is op jou en jouw behoeftes.

Investering vanaf €5.000.