Gratis

Maak gratis kennis met House of divine love

Gratis challenge

"vind je ware liefde"

GRATIS MASTERCLASS 
"HET LOSLATEN VAN JE EX"

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ga het doen!"

"Ik heb meegedaan aan de vierdaagse training 'Van liefdespijn naar gelukkig zijn' en kan het alleen maar aanraden. Myra heeft een hele fijne energie, heeft echt kennis van zaken en geeft je in deze vierdaagse heel veel. Informatie, afkomstig van verschillende stromingen, die ze op indrukwekkende wijze met elkaar verbindt. Iedere dag een nieuw werkboek, met rake vragen die helpen om te verdiepen. Deze training heeft mij diep in contact met mijzelf gebracht en geïnspireerd.
Het is een transformatie en Myra helpt je er met liefde en ervaring mee.
Ga het doen!"
Minouk
"Myra legt haar hart en ziel in wat ze doet"
"Ik heb meegedaan aan de 4 daagse training van Myra en heb veel inzichten gekregen. De vier avonden, daar keek ik echt naar uit. Ze doet dit op een heel persoonlijke manier, waarbij ze veel tijd en aandacht voor vragen heeft. De werkboeken na een training stimuleerde me ook echt aan de slag te gaan met mezelf. Myra legt haar hart en ziel in wat ze doet en dat voel je in alles. Het was een zeer fijne en prettige groepsdynamiek waar ik nog elke dag steun aan ervaar."
Sandra

"Myra legt haar hart en ziel in wat ze doet"

"Er ging een wereld voor me open toen ik de vierdaagse minicursus bij Myra ging volgen! Wat een powervrouw! Heldere info en mooie inzichten gegeven met zoveel passie en betrokkenheid. Het kwam echt binnen en daardoor kwamen er al wat pijn naar buiten. Ik heb me aangemeld voor het jaartraject want ik ben het waard om te leren om mezelf helemaal lief te hebben. Dank je Myra 🙏 van hart tot hart ❤"

Marijella

"Ik kreeg meer inzichten dan tijdens een half jaar coaching"
"Afgelopen jaar heb ik een half jaar coaching gehad, maar ik kreeg meer inzichten in deze trainingen, dan tijdens een half jaar coaching."
Melissa