retreat op 

31 mei & 1 juni

2 dagen helemaal voor jezelf. Uit je hoofd en verbinding maken met je lijf.

een diepere connectie met jezelf maken 

Je bent al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar je wilt meer. Je hebt al steeds meer contact met jezelf, maar je wilt graag diepere lagen bij jezelf aanraken. 


Deze 2 dagen draaien helemaal om jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt niet afgeleid door je werk, social media of drukte om je heen. Je gaat stilstaan bij jezelf en gaat contact maken met wat er in je binnenwereld eigenlijk echt allemaal speelt. 


Het zijn dagen waarbij transformatie en rust elkaar afwisselen. Je gaat echt de diepte in, waarna je de rust in jezelf -en ook tijdens de retraite- zal ervaren. 

2 dagen magie ✨

Je voelt dat je hierbij wilt zijn. Er zijn niet veel woorden voor nodig. Je volgt mij al een tijdje en je vertrouwt me. Je weet dat ik niet zomaar een retraite geef, maar dat ik je door zulke diepe lagen laat gaan, dat het magisch voor je gaat zijn. 

Energie transmissies

Je krijgt tijdens het retreat, verschillende Energie Transmissies. Een Energie Transmissie,  brengt datgene bij jou teweeg wat jij op dat moment nodig hebt. Alles wat er gebeurt is een spiegel van jouw binnenwereld. Het is jouw uitnodiging om er met vertrouwen en vol overgave in te stappen. Wanneer je je overgeeft aan het proces, dan ga je diepe lagen van jezelf aanraken. Lagen waar je met je bewust niet (gemakkelijk) bij kan. En dan kun je gaan loslaten... Loslaten wat je niet meer nodig hebt en loslaten wat je niet meer dient. 


MOGELIJKE ERVARINGEN BIJ EEN SESSIE: 

- Verlichting van stress

- Loslaten van verdriet, woede, pijn en/of frustratie

- Contact maken met je onderbewuste, je lichaam en/of je gevoel

- Het verwerken en loslaten van traumatische ervaringen

- Bewustwording

- Spirituele ontwakking

- Contact maken maken met je ziel

- Begrijpen van bepaalde patronen

- Gevoel van bliss, vrijheid of geluk

Je krijgt verschillende energie transmissies gericht op traumaverwerking, contact maken met je innerlijk kind, en het loslaten van oude emoties. We richten ons deze dagen extra op baarmoeder wonden, het wakker maken van de wilde vrouw in jou en diep contact maken met jezelf. 


En dan... 

Dan ontmoet je jezelf. 

Voel je emoties die je niet eerder kon voelen. 

Is er licht, vrijheid en liefde. 

Liefde voor jezelf! 

null

2 dagen lang, liefde voor jezelf

KLOOSTER SAMAYA

De retraite zal plaatsvinden in het (oud) klooster Samaya. Samaya is een oud klooster tussen de Betuwe en tegen de Utrechtse Heuvelrug  waar een heerlijke sfeer hangt. Er heerst een heerlijke rustige energie en vanaf het moment dat je binnen stapt, voel je de vertraging. Het is een locatie waar stilte en rust heerst. Om het klooster heen, kun je heerlijk wandelen door de grote tuinen, maar je kunt ook plekjes binnen vinden om je even terug te trekken. 


Samaya staat bekend om onze haar culinaire Bourgondische biologisch-vegetarische keuken. Je zult enorm genieten van het heerlijke eten! 

Wat is inclusief? 

  • 2 dagen transformerende  retraite programma
  • Start woensdag 31 mei om 09.00 uur, einde donderdag 1 juni 17.30 (ish)  uur
  • Meerdere Trauma Release Energie Transmission sessies
  • Systeem opstelling
  • Cacao ceremonie
  • Coaching
  • 1 overnachting in een 2-persoonskamer met aparte bedden
  • 1 x ontbijtbuffet
  • 2 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet
  • 1 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner
€ 1.497-
€ 997,-

Early Bird prijs

Wanneer je ondernemer bent, kun je het zakelijk aftrekken. Mail ons dan even voor een correcte factuur + btw, zodat het aftrekbaar voor je is. 

null

Leonie

Om nooit te vergeten

Tijdens de opstellingsdag heb ik als representant veel duidelijkheid gekregen over de rol van mijn magisch kind, overlevingskind en mijn moeder. De begeleiding van Myra is zeer prettig, warm en doortastend. Het was een dag om nooit te vergeten en een mooie stap om meer helderheid te verkrijgen. Leonie van Someren

Anne

Ik voelde me verbonden

Ik wil je heel erg bedanken Myra. Dat je mij de kans hebt gegeven, het was voor mijn groei zo enorm belangrijk. En je hebt me de kans gegeven. Ik vind je geweldig in wat je doet. Dankjewel aan alle vrouwen die er waren ik voelde mij verbonden.

Marie-José

Nieuwe inzichten

Ik ben blij dat ik mocht deelnemen aan de familieopstelling. Deze dag heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het was mooi hoe iedereen zo open en eerlijk naar elkaar was. Myra begeleidde hierin de hele dag om het juiste naar boven te krijgen.

Manon

Een nieuw hoofdstuk

Het was een mooi en bijzonder. Het voelt voor mij alsof ik daar een hoofdstuk heb afgesloten en een nieuw hoofdstuk ben gestart. Bedankt lieve Myra, liefs Manon

Erika

Aanrader

Ik vind Myra een geweldig mens. De sfeer was goed, locatie was leuk en de opbouw was fijn. Echt een aanrader. Myra is een topper! Liefs Erika

Ans

Voelen en loslaten

Ik heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met depressie doordat ik gevoelens niet durfde toe te laten. Ik heb geleerd het verdriet van het verleden te doorvoelen en los te laten, mezelf serieus te nemen en ruimte te geven aan wie ik ècht ben: een geweldige, vrolijke, lieve, krachtige vrouw!

Annemieke

Zelfontwikkeling

Ik had dit op geen beter moment kunnen doen. Ik ben echt zo klaar met de zware rugzak die ik mijn hele leven al meedraag. Myra is een zeer vriendelijke en heldere dame die weet uit haar eigen ervaring en zoektocht hoe zij je kan helpen in je zelfontwikkeling. Dank je lieve Myra Liefs Annemieke