Transformatiedag

Je bent al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar je wilt meer. Je hebt al steeds meer contact met jezelf, maar je wilt graag diepere lagen bij jezelf aanraken. 


Deze dag  draait helemaal om jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt niet afgeleid door je werk, social media of drukte om je heen. Je gaat stilstaan bij jezelf en gaat contact maken met wat er in je binnenwereld eigenlijk echt allemaal speelt. 


Je gaat echt de diepte in, waarna je de rust in jezelf zal ervaren. 

Je wilt een diepe laag aanraken

Alles is energie en daar gaan we deze dag mee werken!


Ik heb een sterk innerlijk weten, een connectie met het multi dimensionale en mijn handen leggen die brug tussen het ‘hemelse’ en het ‘aardse’. Magic is voor mij de beste vertaling, maar je weet het eigenlijk pas wanneer je het ervaart.

Want in woorden is het niet uit te leggen wat een energie transmissie doet. Óf je hebt het al eens van me ervaren (en dan weet je het) óf je hebt het gehoord (en dan ben je er nieuwsgierig naar).

Je wilt dingen anders omdat het oude niet meer voor je werkt. Je wilt het aankijken, verwerken, helen en loslaten.

Een dag vol love & magic ✨

Deze dag leert je om naar je onderbewuste te gaan, zodat je lagen aan gaat raken die je tot nu toe niet aan hebt kunnen raken. Je wilt het wel, maar je weet niet hoe. Daarom gaan we je belemmeringen uit de weg ruimen. Deze blokkeren immers je groei en zorgen ervoor dat je niet écht bij jezelf kan zijn. Deze dag keer je naar binnen op een manier dat je dit nog nooit ervaren hebt. We gaan je kern aanraken. 


Je pijn aankijken en doorvoelen. Waardoor je deze voorgoed los gaat laten en je licht gaat voelen. Alles zit al in je en dat écht voelen, dat ga je deze dag beleven. 

HELEN

Verbinding met mijn lijf & Hart

"Ik heb deze dag ook echt ervaren zoals de titel omschrijft. Ben er blanco ingegaan en het mooiste wat ik graag wilde heb ik ook mogen ervaren, tijdens de 2e energie transmissie ben ik echt een level dieper gegaan en kreeg ik verbinding met mijn lijf en vooral hart die ik in tijden niet gevoeld heb. Wauw enorm dankbaar voor. Dank je wel voor deze mooie ervaring!"

Vrij van je verleden en je blokkades

Weer vrij zijn en je weer écht gelukkig voelen. Deze dag gaat een doorbraak voor je zijn. De start van een nieuw begin. Het begin van de echte jij! Het oude doorbreken en terug. naar wie je werkelijk bent. 


Je gaat deze dag meerdere energie transmissies ontvangen. Deze transmissies brengen je de diepte in op een manier die je met je hoofd niet kan bedenken. Daar begint het eerste loslaten. Je krijgt zoveel duidelijkheid, gaat loslaten, komt in je gevoel en je  herinnert je weer een stukje dieper wie je ten allerdiepste bent. 


Om eerlijk te zijn... Ik kan niet in woorden omschrijven wat het met je zal doen wanneer je hier door heen gaat. Ik hoop dat je me hierop vertrouwt, dit gaat écht Love & Magic zijn ✨


We sluiten de dag af met liefde voor jezelf. Met rust en terug gaan naar jezelf tijdens een Cacao Ceremonie. Cacao zorgt ervoor dat je op een zachte, liefdevolle en snelle manier naar je hart gaat en contact maakt met je lichaam. Dit ervaren na de Energie Transmissies die je deze dag krijgt, is magisch!  

Je gaat jezelf op diepe lagen aankijken

Je gaat je gevoel aanraken op een diepte, waar je nog niet eerder geweest bent

Je gaat emoties die je niet meer nodig hebt, doorvoelen en loslaten


En dan... 

Dan ontmoet je jezelf. 

Voel je emoties die je niet eerder kon voelen. 

Is er licht, vrijheid en liefde. 

Liefde voor jezelf! 

NATASJA

Ik kon me overgeven

"Wat een mooie ervaring!! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom. De uitleg die Myra geeft over de energietransmissie, vertelt ze vol bezieling. Alles mag gevraagd worden en het voelde ook heel gelijkwaardig, van mens tot mens. Haar mooie omschrijving dat een energietransmissie een samenwerking is en dat zij het meeste contact kan maken als ik me over zou geven, blijft me bij. Ik ben vol vertrouwen in deze ervaring gedoken en daar is Myra echt heel integer mee omgegaan. Tijdens de transmissie kon ik me overgeven, wetende dat ik veilig was. Een fantastische dag, waar ik liefdevol en dankbaar naar terugkijk. Dank je wel Myra!!"

CLAUDIA

DIEP CONTACT MET M'N GEVOEL

"De transformatiedag heeft me laten ervaren wat het betekent om in diep contact te staan met je lichaam en gevoel. Daarnaast hebben de leap en cacao ceremonie onder begeleiding van Myra me enorm kostbare inzichten bezorgd op zo'n intens mooie manier. Woorden schieten tekort voor het gevoel van dankbaarheid dat ik ervaar 🙏."

ANDA

RUST

"Bij Myra ervaar ik op deze dag van het begin tot eind, rust. Je mag zijn wie je bent..veelzijdig, ruimte biedend, advies met ruimte wat je ermee kan of wil…open, liefdevol en hartelijk..een aanrader!"

null

Good to know...

  • Locatie: 's-Graveland (tussen Hilversum en Bussum)
  • De dag vindt plaats in een kleine groep van doorgaans vrouwen, maar mannen zijn ook welkom
  • Lunch is inbegrepen, je hoeft dus niets mee te nemen

€425,- ex. btw

Wat is  een Energie Transmissie

Hier vind je meer informatie over Energie Transmissies.


Wat is een Cacao Ceremonie? 

Hier vind je meer informatie over een Cacao CeremonieRianne

Intens en magisch!

"Het was intens en magisch! Ik heb een stuk achter me gelaten wat ik nooit dacht te kunnen afschudden. Ik ben in één dag zo veel inzichten rijker, zo veel dieper naar de kern gekomen en zo veel lichter geworden. Bedankt dat ik deze reis naar mijn gevoel met jou naast me aan kon en mocht gaan! Dit zal me nog erg lang bijblijven!

Anne

Weer contact met m'n lijf

"Deze dag was ontzettend bijzonder en openbarend. Een prachtige stap op mijn weg van traumaverwerking en zelfontdekking die ik zeker niet had willen missen en aan iedereen die met zelfontwikkeling bezig is zou willen aanbevelen! De kundigheid en rust waarmee Myra je begeleid en meeneemt voelt veilig, warm en vertrouwd. Myra, ontzettend bedankt voor alles wat je doet 🙏🌹"

Enzi

Aanrader

"Rustgevend, vertrouwd en heel veilig ondanks alle processen die heel persoonlijk waren."

D.

Van m'n hoofd naar m'n lijf

"De transformatiedag heeft me echt geholpen om überhaupt weer contact te maken met mijn lijf. Ik zat zo erg in mijn hoofd! Het is echt bijzonder en gewoon niet te verklaren wat er gebeurt tijdens een energie transmissie. Ik voelde van alles en vooral dat ik nóg meer voor mezelf mag gaan staan. Mezelf en mijn gevoelens/emoties laten gaan. Het heeft me op een bepaalde manier naar mezelf laten kijken waardoor ik nu ook voel dat ik mezelf waardevol mag gaan vinden."

Jill

Wat een vertrouwen

"Het gevoel dat Myra me meegaf aan deze dag: zóveel vertrouwen, een veilige omgeving om in overgave te gaan (wat ik echt moeilijk vond), en Myra's talenten om van alles in me los te maken."

Cylke

Zo bijzonder

"De manier hoe Myra de sessie inleidt, de sessie op zichzelf, de lunch, het praten, de wandeling, de cacao ceremonie..... Alles."

ellen

Dankbaar

“Ik vond het een prachtige dag. Vol veiligheid, aandacht, respect en plezier. Daar is echt iets gebeurd wat me meer mijn zachte kant heeft laten voelen. Ik heb Myra ervaren als kundig, liefdevol en oprecht. Dankbaar dat ik dit mezelf cadeau heb gegeven.”

Helen

Dankbaar

“Ik heb de dag ook echt ervaren zoals de titel omschrijft. Ben er blanco ingegaan en het mooiste wat ik graag wilde heb ik ook mogen ervaren. Tijdens de 2e energie transmissie ben ik echt een level dieper gegaan en kreeg ik verbinding met mijn lijf en vooral hart die ik in tijden niet gevoeld heb. Wauw enorm dankbaar voor. Dank je wel voor deze mooie ervaring, veel liefs Helen”