Blokkade op de baarmoeder

Zoals je weet, werk ik met energie. Ik heb een sterk innerlijk weten, een connectie met het multi dimensionale en mijn handen leggen die brug tussen het ‘hemelse’ en het ‘aardse’. Magic is voor mij de beste vertaling, maar je weet het eigenlijk pas wanneer je het ervaart.

Want in woorden is het niet uit te leggen wat een energie transmissie doet. Óf je hebt het al eens van me ervaren (en dan weet je het) óf je hebt het gehoord (en dan ben je er nieuwsgierig naar).En ook dat is werken met energie. Ik voel de energie in mijzelf, ik zet een veld open voor vrouwen die deze energie ook voelen en daar vinden we elkaar. Voor mij is alles veranderd, sinds ik op deze manier werk en op deze manier leef. Omdat het gaat om overgave en vertrouwen. Misschien wel het lastigste wat er is hè.

Dat maakt energie transmissies ook zo waardevol; omdat je hier wordt uitgenodigd, om in die overgave en het vertrouwen te zakken. Want wanneer je dat kunt, dan verandert letterlijk alles in je leven.

Maar ja… blokkades. Die houden het zo vaak van je tegen om je ware potentieel te benutten. Dan blijf je vaak hangen in het pad van hard werken en overleven.

Eén van die blokkades, is de blokkade op het volledig vrouw zijn.

Vrouwen slepen generaties van (seksueel) trauma met zich mee. Er is over je grenzen heen gegaan. Het echte contact met je gevoel is zoek. En het leven is niet echt licht te noemen.

Een paar jaar geleden had ik voor het eerst echt contact met m’n lichaam. Dat was al wauw, dus ik dacht dat ik er was. Niet wetende wat er allemaal nog zou volgen.M’n lijf echt voelen. Om op die manier ook geconfronteerd met de seksuele trauma’s. Maar daar juist naar toe gaan. Hoe pijnlijk en confronterend ook. Ik moest m’n lichaam en alle cellen laten weten dat het nu veilig is. Dat ik nu veilig ben.

Pas na die heling kon ik contact maken met de oer. Met m’n vrouwelijke kracht, met m’n baarmoeder en met de wilde vrouw die in me zat (die schreeuwde om eruit te komen).

En damn! Toen ik die vrouw kon ontwaken, was er geen houden meer aan. Die vrouw zit ook in jou en ik weet ook zeker dat ook die van binnen schreeuwt om eruit te komen.

De vrouwelijkheid intens door je lijf voelen gieren.
De kracht.
Het vuur.
Seksualiteit en sensualiteit.
En zoveel zachtheid.

Lukt het jou contact te maken met de wilde vrouw in jou? Of herken je wel die blokkade?

Er zijn veel vrouwen die wel een beetje teleurgesteld waren, dat ik geen losse energie transmissies meer gaf. Natuurlijk luister ik ook naar jou en voel ik ook wat “in het veld” nodig is. En ik voel hierin echt dat er op de vrouwenlijn nog zoveel geheeld mag worden.

Daarom organiseer ik vrijdag 21 april en dinsdag 2 mei de Transformatiedag – heal & awake the woman within.

Deze dag staat in het teken van vrouw zijn. Het helen van trauma’s en blokkade’s op de baarmoeder en op het vrouw zijn. Contact maken met de vrouw in jezelf en het accepteren van volledig mogen zijn.

Kosten: €297 (je betaalt €97 vooraf en €200 cash op de transformatiedag).
Locatie: Midden Nederland ('s-Graveland)

Tijdens deze dag krijg je energietransmissies die specifiek gericht zijn op de baarmoeder, het helen van het trauma wat hierop zit en het in contact komen met je vrouwelijke energie. Om nog meer toegang te krijgen tot je zachtheid (en hiermee leven in plaats van overleven), sluiten we de dag af met een cacao ceremonie.

Het wordt een hele bijzondere dag, met hele bijzondere vrouwen. Dat voel ik al. Ben jij die?  Dan nodig ik je van harte uit. Hier meld je je aan voor 21 april.

Liefs Myra

Over de schrijver
Reactie plaatsen