Waarom wil je aandacht van de foute man?
Myra de Wildt
29 september 2020 

Waarom wil je aandacht van de foute man?

Aandacht van de foute man…

Herken jij het?

Je bent in het proces van daten of misschien ben je al een beetje verder. Jullie hebben het gezellig, doen leuke dingen en hebben fijne seks. In eerste instantie was je een beetje behouden (je moet je hart immers beschermen), maar
omdat hij jou zoveel aandacht geeft, (en je stiekem ook wel hunkert naar liefde) stel je je
steeds meer open.

Tot het punt dat je denkt; het is veilig, ik kan mijn hart openen

Waarom wil je aandacht van de foute man?

Dat lijkt op een of andere manier het keerpunt te zijn. Ineens lijkt hij je minder te appen dan voorheen. Het komt minder snel tot afspreken en hij lijkt een beetje uit je handen te glippen. Wat doe je?Waarschijnlijk ga je nu meer achter hém aan, dan hij achter jou.

Je bent gefrustreerd omdat je minder of soms niets van hem hoort.

Omdat je zijn aandacht ook graag wilt, stuur jij hem een bericht. Herkenbaar so far? Hij stuurt iets terug, maar vervolgens blijft het wéér stil en zit jij maar te wachten op een
appje van hem. Zo gaat dat een tijdje.

Je geeft hem steeds meer aandacht, en hij jou steeds minder.

Wanneer je hem ermee confronteert, zegt ie dat er niets aan de hand is. Of hij geeft aan dat ie ruimte nodig heeft; “het ligt niet aan jou, maar aan mij”.

Hoe minder aandacht hij jou geeft, des te meer jij je best gaat doen.

Je gaat eigenlijk jezelf stiekem een beetje voorbij. Wat je vaak op het moment zelf niet ziet, maar achteraf wel. Waarom? Je wilt natuurlijk graag aandacht van de man die jij leuk vindt.

Waarom wil je aandacht van de foute man?

Wat is dan een foute man?Het kan zijn dat de man zelf niet verkeerd is.

Waarom wil je aandacht van de foute man?

Maar wat verkeerd is, is de manier waarop hij met jou omgaat. En eigenlijk is het meest verkeerd, hoe jij diegene met jou om laat gaan…. Wat zou je zelf echt willen?Dat is toch een man die jou wél  aandacht geeft.Een man die je lieve dingetjes appt, die je mee uit vraagt en die je aandacht geeft.  Een man waarbij je niet hoeft te twijfelen of hij jou wel echt ziet zitten.

Dus waarom aandacht van de foute man?

En blijf je wachten op een man die het jou niet geeft? Het is natuurlijk even doorbijten om zijn aandacht proberen te trekken. Het is je even k*t voelen en misschien moet je er zelfs wel een traan om laten. Doe dat!

Geef die energie aan jezelf, niet aan diegene die jou niet de aandacht geeft die je echt
verdient. Heb je het lastig en sta je bijna op het punt hem iets te sturen? Zoek afleiding. Bel je vriendinnen, duik in een ultra spannende Netflix serie, lees een goed boek of schrijf het van je af.

En die laatste suggestie is echt een fijne optie. Door schrijven kom je dichterbij je zelf en pak je aan waar het echt om draait: om jou !

Wanneer je jezelf iemand gunt waarvan je tegen je beste vriendin zou zeggen “get rid of him”, heb je jezelf nog wat te geven. Liefde, aandacht en respect.

Misschien voelt het alsof je dat van een ander nodig hebt (en is de verleiding daarom zo groot om die man toch te appen) maar de essentie is om aandacht aan jezelf te geven. Zit je in soortgelijke situatie? Stel jezelf dan de vragen:

Wat wil ik écht van een man?
En is wat ik krijg van hem wat ik wil?

Krijg je niet wat je wilt? Bespreek dit met hem.

Waarom wil je aandacht van de foute man?

Niet op een bitchy manier. Maar op een manier waarop je gewoon liefdevol aangeeft wat jij nodig hebt. Dan is het aan hem of hij het je wilt geven of niet. Doet hij dat niet? Kies dan voor jezelf en laat hem gaan.

Hierdoor krijg je iets veel mooiers. Namelijk weer een stukje meer liefde voor jezelf.

Aandacht van de foute man? Not anymore!

Heel veel succes!

Liefs,

Myra

Ps: Je koopt hier het boek “geen foute mannen meer” voor tijdelijk €4,99

Over de schrijver
Myra de Wildt
Reactie plaatsen