Ervaring van Leonie

Een jaar geleden zat ik met tranen in mijn ogen de gratis 4 daagse challenge te doen. Ik voelde zoveel herkenning bij wat Myra vertelde. Aan alles voelde ik dat ik met deze onderwerpen aan de slag moest. Ik wilde niet meer pleasen, rennen voor anderen en de verkeerde mannen aantrekken. En bovenal wilde ik leren van mezelf te houden en voelen dat ik op mezelf kan vertrouwen. 

Mijn relatie met een narcistische man was een paar maanden daarvoor geëindigd. Ik deed alles voor iedereen. Ik had geen connectie met mijn lijf. Ik was een wandelend hoofd die zich alleen in dienst van anderen liet zien.

En ik was er dood ongelukkig onder. Ik wist niet wie ik was, en ik voelde me net een kameleon.  Ik vluchtte van dit alles door teveel te werken, teveel te drinken, teveel te netflixen. 

Alles om mijn onrust niet te voelen. 

Dit moest anders. En wel nu, dat spookte al een tijdje door mijn hoofd. Ik was bang als ik nog een jaar zo door zou gaan dat ik dan in een burn-out zou belanden. Met tranen in mijn ogen en een glas wijn in de hand kocht ik het Love & Magic traject.

Ik plande elke zondag avond vrij!  Een date met mezelf!

Deze training heeft me meer gebracht dan de vele gesprekken die ik in het verleden heb gevoerd met psychologen. 

Je leert de theorie over je problematiek, Beantwoord vele vele vragen, doet onderzoek naar je verleden, je krijg zeer praktische toepasbare oefeningen, meditaties en therapieën. En dat deed ik in mijn eigen tempo. Op mijn eigen veilige plek waar ik me niet aan hoef te passen aan een ander. Echt het voordeel van een online training. 

Ik leerde:

  • Mezelf te zijn
  • Dat ik er mag zijn
  • Hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben
  • Hoe ik dit heel 
  • Hoe ik weer verbinding krijg met mijn lijf
  • En het belangrijkste, Dat ik onvoorwaardelijk voel dat ik van mezelf houd.

Deze 9 maanden (of iets langer ;)) is een studie naar jezelf. Een ontdekkingstocht waar je alleen maar beter uitkomt! Myra is een vakvrouw die voor je klaarstaat en je liefdevol door de pijnlijke en confronterende stof heen begeleid.

Elke week is een stapje

Het totaal, de reis van je leven. 

En de bestemming: liefdevol thuiskomen bij jezelf. 

Myra oneindig veel dank voor deze prachtige innerlijke reis.

Liefs Leonie

Over de schrijver
Reactie plaatsen