Ervaring Barbara
Myra de Wildt
03 augustus 2021 

Ervaring Barbara

Hi Myra,

Ik kan oprecht zeggen dat het beter dan ooit met me gaat. Ik ben zo blij dat jij op mijn pad gekomen ben!

Sinds ik begrijp wat en waar het bij mij “mis” is gegaan, en ik weer contact heb met mijn gevoel,  is mijn leven op bijna alle vlakken positief veranderd.  

Toen ik startte met de 4-daagse training, had ik net mijn laatste relatie van 9 maanden beëindigd. Eigenlijk was dit de eerste serieuze relatie in 8 jaar, daarvoor wilde ik me helemaal niet binden. Na een relatie en huwelijk van 11 jaar met een narcist, was ik mezelf en mijn grenzen helemaal kwijt en dat wilde ik nooit meer. Ik was van verlatingsangst/codependentie naar bindingsangst geschoten.

In de afgelopen 8 jaar viel ik weer op de emotionele onbereikbare en de ronduit foute mannen. De relatie met mijn laatste vriend was echt goed, hij was lief, stoer en zorgzaam, maar hij kwam te dicht bij en ik werd bang, heel erg bang. Bang om mijn zelfstandigheid, mijn eigen identiteit en mijn vrijheid weer te verliezen.

Sinds ik met het traject gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn en weet en VOEL ik dat ik ZOVEEL meer waard ben dan hoe ik al jaren heb geleefd.

Hierdoor heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, is de relatie met mijn 2 jongens (12 en 9) een heel stuk beter geworden, kan ik zonder enige negatieve gevoelens met mijn ex communiceren, eet ik gezonder, drink ik minder, is mijn huis een stuk opgeruimder en ben ik zelfs aan het sporten geslagen! En dat alles omdat IK voel/vind dat IK het waard ben!

Sinds 3 weken heb ik weer een relatie met de man die ik in januari heb weggejaagd. Ik vind het nog steeds best spannend, want ook over hem heb ik bepaalde overtuigingen in mijn hoofd, waarvan ik weet dat ze niet waar zijn en dat het de bindingsangst is die dit bepaald. Maar dan denk ik, wat zou de liefde hiervan zeggen? Ik kan ook meer dan eerder hier heel open en eerlijk over zijn tegen hem, en dat maakt dat ik en ook hij het weer een kans geef.

Ik ben in februari begonnen met het boek Liefdesbang en het werkboek liefdeskunst en daar vielen heel veel kwartjes. Maar dit deed ik alleen en liep ik er in vast. Sinds ik jou op FB over dezelfde onderwerpen hoorde praten, met verhalen uit je eigen ervaring, wist ik dat ik bij jou moest zijn. Wat een heerlijk open, eerlijk en mooie vrouw ben je! In je Q&A neem je altijd voor iedereen de tijd en aandacht, ongeacht of de vraag al eerder is gesteld of hoe lang het duurt.

De community is in dit proces voor mij heel belangrijk. Ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta, want alle lieve meiden leven met elkaar mee en hebben goede adviezen voor elkaar.

Ik ben een keer bij de live meeting geweest en dat was overweldigend. Wat een mooie, sterke, ontzettend dappere vrouwen, uit  alle delen van Nederland en van alle leeftijden, zaten er in de zaal. Er was ruimte voor alle emoties en verhalen en begrip, herkenning en medeleven! 

In mijn sociale leven heb ik het steeds over dit mooie traject waar ik nu in zit. Ik herken ook zoveel bij de mensen die ik ken, dat ik de informatie en inzichten die ik krijg, ook deel met mijn omgeving. Van mijn vrienden en kennissen krijg ik terug, dat ik nog steeds de lieve mooie vrouw ben die zij kennen, maar dat ik zo veel steviger in mijn schoenen sta en dat ze me eigenlijk nu nog leuker vinden! 

Ik beveel dit traject zeker aan! Ik ben er nu al zoveel op vooruit gegaan en ik ben nog niet eens op de helft! De maatschappij dicteert hoe wel ons wel en niet moeten gedragen en hoe we onze kinderen wel of niet moeten opvoeden, dat we onze eigen identiteit vergeten. We zijn allemaal mooi zoals we zijn!

Dank je wel lieve Myra, mijn leven is zoveel mooier sinds ik jou op FB zag en ik met het traject ben begonnen! 

Heel veel liefs en hopelijk tot de volgende live meeting!

Barbara

  Heb jij interesse om het 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn te volgen en wil je meer informatie? Maak dan hier een gratis afspraak met Myra om jouw situatie en het traject te bespreken .

Over de schrijver
Myra de Wildt
Reactie plaatsen