Gratis Masterclass

Loslaten van je ex

Ervaar en voel hoe het ook jou gaat lukken je ex los te laten tijdens deze gratis Masterclass! 

null


null


Zo is het nu ...

 1. M’n ex heeft me eigenlijk nog best wel in zijn macht. Wat ben ik veel met hem bezig zeg.
 2. Als ik aan m’n ex denk, voel ik me boos, verdrietig of gefrustreerd. Ik wil dat niet meer. 
 3. Het met mijn ex bezig zijn, geeft zo’n leeg gevoel. En het vreet energie.
 4. Wat stop ik eigenlijk veel tijd in mijn ex. Ik krijg hier niets voor terug.

Zo kan het ook ...

 • De gedachtes over m'n e ex komen op… maar ik weet hoe ik deze los kan laten. En daar is de controle weer over mijn eigen gedachten. 
 • Ik heb mijn leven weer in eigen handen: “Vaarwel continue invloed van mijn ex!”
 • Ik voel de opluchting om weer “vrij” te zijn. Het draait weer helemaal om mij en ik voel me gelukkig! 

Zoveel bezig zijn met je ex,
dat kost zoveel energie.

Die energie zó niet waard! Dit is niet wat je wil, dit kan toch anders?

Hoe stappen anderen toch zo sterk en moedig over hun ex heen?

Je leert het hier:

Gratis Online Masterclass

Tijdens deze korte training word je geïnspireerd over hoe je loslaat en deel ik de stappen om dit werkelijk te doen. Zodat jij het gevoel van opluchting krijgt; loslaten kán ook ik! 


Tijdens deze Masterclass deel ik met jou, dé stappen die ervoor zorgen dat jij je ex los gaat laten. 


En verder leer je…

 • te herkennen wat loslaten zo moeilijk maakt?
 • milder te zijn naar jezelf dankzij het antwoord wat je krijgt op de vraag waarom loslaten je tot nu toe niet gelukt is;
 • over hét geheim dat jou meer rust gaat geven in je leven;
 • welke methodes en tools werken om succesvol en met liefde voor jezelf je ex los te laten;
 • de magische formule om jezelf weer geliefd en waardig te voelen;
 • te begrijpen waarom je steeds weer in dezelfde situatie terecht komt en hoe je deze kan herkennen en dus voorkomen.

null

Bovendien is deze Masterclass een motivatie boost en goed voor je ego, zodat jij bewust los durft te laten!

Dit is wat anderen vonden van de Masterclass:

"Myra opent je ogen"
"Als je denkt dat je je ex nodig hebt om je compleet te voelen opent Myra je de ogen. Focus op jezelf! Al die negatieve gedachtes en ruzies kosten je alleen maar heel veel energie." 
Kim
"Iedere vrouw zou 'm moeten volgen"
"Een hele verhelderende, laagdrempelige masterclass die elke vrouw zou moeten volgen in dergelijke situaties. Je staat er niet alleen voor en het bied je inzichten, steun en vertrouwen dat je het kunt."
Ashmee
"Erg leerzame masterclass"
"Mooie masterclass! Heel praktisch, herkenbaar en goede handvaten om ermee aan de slag te gaan! Ikzelf voel enorme boosheid naar een ex die, zonder reden, ineens de relatie verbrak (terwijl ik dacht dat alles goed zat...) ik zie nu in dat boosheid naar hem geen zin heeft en zelf kan kiezen voor mezelf.. .vergeven helpt mij en hij merkt immers niks van mijn boosheid."
Anja
"Erg leerzame masterclass"
"Ik vond het een erg leerzame masterclass. Het was erg fijn hoe je vertelde en dat je ons ook vragen stelde en dit benoemde. Ik heb erg veel aan de stappen gehad. Ik raad deze masterclass aan."
Melanie

Tijdens deze Masterclass leer je dé stappen die
ervoor zorgen dat je je ex los gaat laten.

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Je leert hoe je weer los komt"

"Fijne masterclass waarvan je veel over jezelf te weten komt en waardoor je zulke relaties aangaat en hoe je er weer los van komen. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen die in zo'n situaties zit."
Ina
"Ik zou het zeker aanraden"
"Ik zou het zeker aanraden om de cursus te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf maar ook hoe je dit positief kunt veranderen. Ipv in boosheid te blijven haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan. Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jouw tot nieuwe inzichten te brengen. Ik denk dat je door de masterclass helemaal enthousiast wordt om met de cursus te beginnen. Ik in ieder geval wel ;)"
Denise

"Ik zie in dat ik het niet alleen kan"

"Ik vond de masterclass erg duidelijk en het heeft me enthousiast gemaakt om de cursus af te nemen. Ik ben er nu echt klaar mee en wil hem los laten en blijkbaar heb ik daar hulp bij nodig ."

Suzanne

Myra de Wildt

The Love Therapist

Over mij

Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben een vrouw die -waarschijnlijk net als jij- fouten heeft gemaakt, maar hier altijd van wilt leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook erg belangrijk voor me. Ik lees veel boeken over dit onderwerp en ben altijd wel met een training, cursus of opleiding bezig. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed. 


De pijn, het verdriet en de woede die ik voelde toen mijn ex uit ons leven wegliep, is niet te beschrijven en ik kreeg hem maar niet uit mijn hoofd. Het beheerste mijn leven en toen ik mij op een dag realiseerde dat mijn dochtertje steeds vaker boos keek, ging de knop om! Zij was niet boos, ik was boos en zij nam mijn woede over. 


Ik ging aan de bak en leerde hoe ik mijn ex liefdevol naar mezelf los kon laten. Hiernaast ontwikkelde ik mezelf ook in mijn vak: Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind  om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach & therapeut, NLP, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen, Mindfullness, van leed naar liefde methode en systeemcoach. Ik werk met technieken zoals innerlijke kindwerk, hypno-en regressietherapie en systemisch werken. 


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee.