Ervaring van Marieke
Myra de Wildt
17 augustus 2021 

Ervaring van Marieke

Vlak voor het traject, zat ik in een zwart gat. Mijn vriend had me net verlaten, omdat ik veel bezig was met mijn ex-man (niet heel gek, want ik zat middenin een rechtszaak met mijn ex-man). En toen kwam Myra op mijn pad .

Ik volgde de 4-daagse training van Liefdespijn naar gelukkig zijn! En ik vond het echt een eye-opener. Er zaten echt hele fijne wijze lessen in. Vooral dat ik niet genoeg van mezelf houd en niet echt rare dingen bedenken. Maar toch kwamen er dingen naar boven, niet de liefde gehad die ik ooit nodig had, mensen die in mijn ogen geen rol in mijn leven speelden, kwamen best wel vaak voor in mijn verhaal. Het grootste gedeelte dat mij pijn heeft gedaan was toch mijn ex-man.  

Ik schrok eerst wel een beetje van het bedrag, maar gelukkig kwam Myra met een het in meerdere maanden te betalen, dat trok me helemaal over de streep. Ik melde me direct en mijn rollercoaster begon. Ik heb nu al zoveel geleerd. Al na 5 maanden. Ik kom meer voor mezelf op, want ik verdien dat. Ik zit minder in mijn slachtofferrol, maar er is echt nog wel werk aan de winkel. 

Ook is heel fijn om de online training te doen, omdat je je eigen tijd kunt inplannen, je kunt echt op je eigen tempo alles bekijken, of 2 of 3 x bekijken als je het niet begrijpt en je hebt aantal keer in de maand de Q&A via zoom om ook de inzichten van anderen te krijgen. Ik trek er altijd een dag voor uit om lekker te studeren waar ik echt alleen maar bezig ben met mezelf te ontwikkelen. 

Ik ben echt heel erg blij dat Myra op mijn pad is gekomen is. Ik heb veel vertrouwen in een goede afloop. 

Ik zou het traject echt aanraden aan iemand die graag meer uit zichzelf wil halen, iemand die zich helemaal kwijt is en zichzelf terug wil vinden. Luister heel goed naar je hart, de mijne schreeuwde om begrepen te worden. En dat ik het begrip kreeg bij Myra. 

Liefs Marieke

  Heb jij interesse om het 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn te volgen en wil je meer informatie? Maak dan hier een gratis afspraak met Myra om jouw situatie en het traject te bespreken .

Over de schrijver
Myra de Wildt
Reactie plaatsen