Ervaring Denise
Myra de Wildt
01 juli 2021 

Ervaring Denise

Lieve Myra,

Mijn ervaring met je delen, doe ik met liefde om meer vrouwen te overtuigen dat dit echt een super mooi traject is, echt het grootste cadeau wat je je zelf als vrouw kan geven.

Toen ik begon aan de 4-daagse was ik erg down, zeer negatief over mezelf.  Ik wilde heel graag een relatie om maar “mee’ te tellen... en niet alleen te zijn. Voelde me zielig.

Mijn zelfliefde was echt heel erg laag, ik was mezelf compleet kwijtgeraakt en al heel lang. Ik wilde geliefd worden vooral door een ander... de bevestiging ontvangen dat ik het goed deed, en dat ik gezien werd. Ik was echt aandacht en liefde behoeftig. De leegte die ik voelde in mezelf wilde ik vullen met de aandacht en liefde van een man.

De patronen die ik enorm had is mezelf wegcijferen voor een ander, alle behoeftes van een ander vooropstellen. Ik was erg onzeker en door controle kreeg ik iedere keer de bevestiging die ik nodig had (nu weet ik Codependent gedrag).

Waar ik mee erg mee worstelde was een zwart gat, mijn toekomst, ik had geen idee “wie” ik was en “wat” ik ging doen... ik had geen plezier en kon alleen “genieten” als mijn zoon bij me was. Ik was echt heel erg onzeker, wilde constant bevestiging dat ik het goed deed. Het gat en de leegte in mijn hart deed ongelofelijk veel pijn. Voelde me erg alleen en eenzaam. Ik was echt aan het overleven. Ik “moest” me staande houden en sterk zijn voor iedereen.

Toen ik de 4-daagse training volgde vielen er zoveel kwartjes, Ik herkende mezelf echt in alles, ik heb heel veel tranen gelaten… Ik merkte dat de pijn die ik voelde normaal is en dat deze wond en bepaalde reacties, patronen en angsten komen uit kind-pijn (pest verleden) en onzekerheid door weinig aandacht en waardering (in het verleden en in de relatie), Ik merkte in de 4-daagse dat ik er niet alleen voor stond, dat er nog veel meer vrouwen in dezelfde situatie zaten en dat ik niet apart/ vreemd of raar was. Dat inzicht was echt heel fijn, ik was niet alleen in dit dal.

De 4-daagse training is echt een nieuwe start geweest van mijn leven, door deze te volgen heb ik stappen gezet voor mijn toekomst. Ik heb me opgegeven voor het 9 maanden traject en daar ben ik in februari 2021 mee gestart. Ik heb mezelf dit grote cadeau gedaan om aan mezelf te mogen werken, mezelf weer opnieuw te mogen leren kennen. Mijn zelfliefde op te bouwen. Ik heb heel veel gerouwd om het verlies van mezelf, dat deed bij mij het meeste pijn, het inzicht dat ik eigenlijk nooit echt volledig mezelf was Ik ben nu een aantal maanden bezig met het 9 maanden traject en ik mag nu al echt zeggen dat ik nu al een totaal ander persoon ben, of zoals mijn vriendinnen en familie zeggen, je bent echt een verbeterde versie van jezelf geworden en gelukkig zie je en voelt je het nu zelf ook. Ik heb mezelf mogen leren kennen en ik heb leren contact maken met mezelf.

Mijn zelfliefde is enorm gestegen, ik vind het heerlijk om me-time te hebben.

Ik heb veel meer rust en vertrouwen in mezelf gekregen. Meer verbinding met mezelf.

Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen.

Ik voel echt dat ik op de goede weg ben, en ik ben super trots dat ik deze reis begonnen ben, en waar ik nu al sta.

Het werken met Myra is echt heel erg fijn, ze geeft veel energie en liefde via het scherm door. Ze is er echt voor je. Ze beantwoordt al je vragen, via facebook, via de mail of via de Community, ook in de Q&A ze neemt altijd de tijd voor je. Ze oordeelt niet. Ook al stel je de vraag 10 keer, ze probeert het je altijd zo duidelijk en goed mogelijk uit te leggen. Ze deelt heel veel van haar eigen leven en ervaringen, die voorbeelden zijn altijd heel fijn om te horen, daar herken ik veel in. Ze is ervaringsdeskundige, ze weet precies wat wij meemaken. Ik vind het zo gaaf dat Myra haar missie is om ons vrouwen te helpen…

De motivatie mails van Myra zijn heel fijn, ze houden je echt scherp en gemotiveerd om verder te gaan.

Het online traject vind ik zelf heel fijn omdat ik het op de tijden en dagen kan doen wanneer het mij uitkomt. De community is heel mooie en makkelijk. Ik vind het heel fijn en overzichtelijk werken. De kracht van het groepstraject is ontzettend groot.

Het is echt een hele fijne groep met mooie en lieve dames, iedereen zit in hetzelfde schuitje, maar er is veel respect en liefde naar elkaar toe. Ik leer veel van het luisteren naar de vragen van anderen, en ook inzichten van andere dames… We proberen elkaar te steunen, en te delen hoe we zelf met bepaalde dingen omgaan.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Myra op mijn slechtste moment in mijn leven op mijn pad gekomen is, het is echt een Powervrouw, met zoveel liefde voor haarzelf en anderen het geeft veel hoop en vertrouwen voor mijn toekomst. Ze is supermooi voorbeeld voor ons vrouwen dat er echt hoop is en dat we de liefdespijn om kunnen zetten naar gelukkig zijn. Myra is voor mij echt een groot voorbeeld voor mij! “powervrouw”

Voor mij zijn de Online contact momenten heel fijn. Ik voel totaal geen afstand en het voelt allemaal zo echt en dichtbij. Het enige wat ik wel eens “mis”, is dat ik Myra graag een knuffel zou willen geven, maar dat is persoonlijk, ik ben een knuffellaar 😊

Ik zou het traject zeker aanbevelen, als je echt aan de slag wil om een verbeterde versie van jezelf te worden, je gelukkiger en fijner met jezelf wilt zijn en positiever het leven in te gaan en echt te gaan leven in plaats van overleven is dit een prachtige start.

Het is best pittig sommige om eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken, maar het is echt het mooiste cadeau om jezelf te geven.

Lieve Dames gun jezelf echt om je patroon van liefdespijn te doorbreken en de weg naar gelukkig zijn in te slaan.  Want je moet jezelf gelukkig maken, dat doet niemand anders voor je. 

Liefs Denise

  Heb jij interesse om het 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn te volgen en wil je meer informatie? Maak dan hier een gratis afspraak met Myra om jouw situatie en het traject te bespreken .

Over de schrijver
Myra de Wildt
Reactie plaatsen