Ervaring Marieke
Myra de Wildt
10 juni 2021 

Ervaring Marieke

Myra kwam in mijn leven op het moment dat mijn relatie een aantal maanden daarvoor geëindigd was en ik ook recht op een burnout afstapte. De 4 avonden training die zij aanbood, heb ik gevolgd omdat ik al geraakt werd door de dingen die zij vertelde in de aankondiging.  Deze 4 avonden hebben mij een geweldig inzicht gegeven en hebben geleid tot mijn inschrijving voor het 9 maanden traject.  

Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij zo veel inzichten heeft gebracht.  Ik ben zo ontzettend blij met de stap die ik gemaakt heb.  De inzichten die ik gekregen heb, liggen op het vlak van mijn bindingsstijl, mijn kind pijn (ik kom uit een liefdevol gezin, waar het alleen niet gebruikelijk was om je emotie te tonen), maar ik heb ook inzichten gekregen over vorige relaties.  

Ik heb er nooit bij stil gestaan, dat de mannen waarmee ik een relatie heb gehad bijvoorbeeld een bijzondere jeugd hadden, waardoor zij allemaal emotioneel onbeschikbaar waren. Ik heb ook best wat ervaring met persoonlijke ontwikkeling maar dit programma is zo compleet!  

Ik heb dit traject ook met mijn huisarts besproken (ivm mijn burnout) en ook zij vindt het helemaal top wat wij allemaal doen en staat versteld van de snelheid waarmee ik belangrijke inzichten heb gekregen. 

Myra combineert alle dingen die van belang zijn, zij beperkt zich niet tot 1 aandachtsgebied.  Zij geeft jou zoveel inzichten en handreikingen hoe je daarmee om kan gaan, meditaties voor verwerking en om echt bij jezelf te komen, noem maar op.  

Daarnaast is Myra een oprecht warm mens, die als passie heeft, ons als vrouwen verder te helpen in ons leven, in onze relatie.  Zij is oprecht begaan met iedere cursist. Ikzelf heb er nog geen moment spijt van gehad. Integendeel. Dus als jij echt aan jezelf wil werken, open staat voor zelfreflectie, als je echt gelukkig wil worden, dan is deze training echt TOP! 

  Heb jij interesse om het 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn te volgen en wil je meer informatie? Maak dan hier een gratis afspraak met Myra om jouw situatie en het traject te bespreken .

Over de schrijver
Myra de Wildt
Reactie plaatsen