De relatie met de getrouwde man
23 november 2023 

De relatie met de getrouwde man

Ze kwam bij me, ik noem haar Sarah. Ze werkte als CEO bij een multinational. Ze had al 2 jaar een relatie met een getrouwde man. Iedere avond zat ze alleen op de bank, hopend dat hij langs zou komen. Wat vaker niet dan wel gebeurde.

Maar áls hij er dan was, dan was het vuurwerk! Hij wilde natuurlijk het liefste bij haar zijn, maar hij kon thuis niet weg door de kids. Daar had Sarah begrip voor. Maar ze hoopte dat hij voor haar zou kiezen en daar zette ze haar hele leven voor stil.


Kun je je voorstellen? Een vrouw met 100+ medewerkers onder zich, die haar mannetje staat tussen de mannen in het MT en verantwoordelijk is voor miljoenen; maar thuis wacht op een man die nooit voor haar zal kiezen.

Ik kan veel verhalen met je delen over topvrouwen, die zakelijk de meest fantastische resultaten neerzetten en wat echt bad ass women zijn, maar waar in de liefde niets van over lijkt te zijn.

And again; dit is een taboe waar niet over gesproken wordt, het is immers niet iets waar je trots op bent én waar zo makkelijk over geoordeeld wordt.

Het zouu zó makkelijk zijn om hieronder te gaan oordelen "van een getrouwde man blijf je af", maar er zit zóveel meer onder.


Deze vrouwen zijn vanuit jeugdtrauma hard gaan werken en hebben hiermee de meest fantastische prestaties neergezet. Maar binnen in zichzelf, is er altijd die leegte. Een eenzaamheid en een intens verlangen naar liefde. En de pijn die ze diep van binnen voelen, wordt ingevuld door de verkeerde "liefdes".

In plaats van te oordelen, ben ik er om deze vrouwen te zien . In plaats van te oordelen, kijk ik naar de oorzaak en begeleid ik ze om de wond die onder deze acties zit te helen en help ik ze om zich zo goed over zichzelf te laten voelen, zodat ze de liefde in zichzelf vinden en zich niet meer laten verleiden door dit type relaties ♥️


Ps: Sarah heeft m.b.v. mijn private mentoring de liefde gevonden in zichzelf, waardoor ze de relatie heeft ze beëindigd. Ze gunt zichzelf nu echt het beste. Stuur me een DM wanneer je wilt weten hoe ik jou kan helpen. Jouw bericht wordt met absolute discretie en in vertrouwen behandeld.𝙄𝙠 𝙗𝙚𝙣 𝙈𝙮𝙧𝙖, 𝙀𝙣𝙚𝙧𝙜𝙚𝙩𝙞𝙘𝙨 𝙏𝙧𝙖𝙣𝙨𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙩𝙞𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙩𝙤𝙧 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙏𝙤𝙥𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙣𝙚𝙢𝙚𝙧𝙨. 𝙄𝙛 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙤 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩𝙨, 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙚𝙩𝙞𝙘𝙨! 
𝙋𝙧𝙞𝙫𝙖𝙩𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙩𝙤𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙩𝙤𝙥𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙣𝙚𝙢𝙚𝙧𝙨, 𝘾𝙀𝙊'𝙨 𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙤𝙣𝙡𝙞𝙟𝙠𝙝𝙚𝙙𝙚𝙣.

Over de schrijver
Reactie plaatsen