Online training loslaten van je ex

Weer vrij leven!

Online training loslaten van je ex

Weer vrij leven!

Je bent niet meer samen met je ex, 

maar toch beheerst hij nog redelijk jouw leven

Dit is waarschijnlijk heel herkenbaar voor je: 

 1. Je blijft met hem bezig, terwijl je het liefste niet meer aan hem denkt
 2. Hij maakt je nog vaak boos of verdrietig en dit frustreert je
 3. Met hem bezig zijn kost je ontzettend veel energie
 4. Je hebt weinig goeds te vertellen over je ex en je begrijpt zijn acties niet
 5. Je hebt vaak dezelfde 'riedeltjes' in je hoofd over hem
 6. Je gedachtes worden vaak door hem beheerst
 7. Je bent het niet eens met zijn keuzes
 8. Je weet niet goed hoe je de emoties die je hebt moet verwerken
 9. Je wilt hem graag loslaten maar je weet niet hoe 

Je blijft maar bezig met hem in je hoofd en eerlijk gezegd

word je er knetter gek van! 

Je liefde begon zo fantastisch. Jullie deelden fijne momenten, met passie, gelach en diepgaande gesprekken. Je was tot over je oren verliefd.

Maar toen, zoals het leven soms gaat, verscheen er een schaduw. Hij wilde niet meer verder. Of jij wilde nog wel verder, maar het kon gewoon niet meer omdat hij je niet gaf wat je wilde. 


Hoe dan ook, jij ben met een gebroken hart achtergebleven.. Het liefdesverhaal dat zo prachtig begon, vond een einde en dat doet mega veel pijn! 

De pijn van een gebroken hart

Niets is erger dan het gevoel van een gebroken hart. Die intense pijn, dat gevoel van verlies wanneer de persoon waar je zo van hield, besluit om verder te gaan zonder jou? Je ziet er tegenop om te gaan slapen, omdat je weet dat bij het wakker worden je hart zoveel pijn doet. 


Al die vragen die in je hoofd rond blijven spoken. Ieder dag zijn het dezelfde vragen en je krijgt er maar geen antwoord op. Hoe kan het nou? Het was zo geweldig tussen jullie, hoe kan dit nou de realiteit zijn? 

Boosheid, verdriet en angst

Er komen allerlei emoties voorbij, als een wervelwind van gevoelens die je overweldigen. Verdriet voert de boventoon, een diep en rauw verdriet dat je soms bijna verstikt. Misschien is er ook wel boosheid. Want hoe kan hij dit nou doen? Vorige week was hij nog zo lief, zei hij hoeveel hij van je hield, en omhelsde hij je alsof je de enige persoon in zijn wereld was. Hoe kan hij een week later jouw wereld in duigen laten vallen door jullie relatie te verbreken?


Die vraag blijft als een echo in je hoofd, een onbeantwoorde kwestie die je 's nachts wakker houdt. Je zoekt naar antwoorden, naar logica, naar een verklaring voor deze abrupte verandering. Je kunt het simpelweg niet begrijpen.


Je herinnert je de tijden dat jullie samen lachten, de handen die elkaar vasthielden, de plannen die jullie smeedden voor de toekomst. Het lijkt allemaal zo onwerkelijk dat het nu tot het verleden behoort.


Misschien ben je ook boos op jezelf, omdat je niet zag aankomen dat dit zou gebeuren. Je vraagt je af of je tekortgeschoten bent, of je iets had kunnen doen om dit te voorkomen.

null

Je kan echt loslaten! 

Wij begrijpen je pijn omdat we die zelf ook hebben ervaren.

Keihard hebben we aan onszelf gewerkt. Jarenlang hebben we elke dag geïnvesteerd in onszelf en onze expertise; we hebben trainingen, coachingssessies, workshops en seminars gevolgd en honderden boeken gelezen. Maar het allerbelangrijkste: we hebben deze kennis toegepast!


En nu? Nu zijn we een team van gelukkige en positieve experts die weten hoe je jouw ex volledig kunt loslaten. Sterker nog, ondanks alles wat er is gebeurd, kijken we met liefde naar onze ervaringen en zijn we dankbaar dat we deze kennis kunnen delen. Hoe dat kan? Dat leren we jou heel erg graag, zodat ook jij weer vrij en gelukkig kunt zijn.


Wij zijn experts op het gebied van het loslaten van je ex. Niet alleen omdat we de kennis in huis hebben, maar vooral omdat we begrijpen hoe jij je nu voelt. De plek waar jij op dit moment bent, is waar wij ook zijn geweest, en we helpen je er graag uit."

Na deze training

 • Je weet hoe je hem volledig loslaat, waardoor je weer vrij bent en je energie aan heel veel leuke dingen kunt besteden
 • Je richt je weer op jezelf en je kind(eren), waardoor je connectie met je kind(eren) nóg sterker en vooral ook leuker is
 • Je staat veel positiever in het leven en focust je op jouw dromen en wensen, waardoor je een veel leuker leven hebt
 • Doordat je niet meer continu met hem bezig bent, heb je veel meer energie
 • Er is veel meer ruimte voor jou als vrouw, waardoor je je ook weer open kunt stellen voor de liefde
 • Je hebt je emoties over hem verwerkt, waardoor je je weer vrij & gelukkig voelt
€147,-

Training loslaten van je ex

Hiermee ga je een verschil in jouw leven maken.


 • Je leert hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes en hoe je niet niet meer continu met hem bezig bent.
 • Je weet hoe je op een mildere manier naar hem en naar jezelf kijkt, zodat je je positiever en niet zo continue gefrustreerd voelt.
 • Je leert je gevoelens te verwerken en hem los te laten, zodat je je weer helemaal op jezelf (en je kind(eren) kan focussen. 
 • Dit doe je in je eigen tempo in stappen die goed voor jou zijn.

Krijg direct toegang! 

Je kan direct met de training starten. Je krijgt dan 8 weken lang, iedere week een mail met hierin een nieuwe training, die je ook terug kunt vinden in de besloten Community.


Deze vrouwen gingen je voor:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat
mijn kijk op situaties anders is geworden"

“Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en hierdoor meer tijd aan mezelf te besteden. Mijn grootste inzicht is dat ik nu weet waar mijn reacties op situaties vandaan komen en hoe ik dit kan aanpassen in positieve zin. Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat mijn kijk op situaties anders is geworden. Deze training heeft mij geleerd dat je van jezelf mag houden, want alleen op die manier kan je een nog leuker persoon zijn voor je omgeving maar vooral voor jezelf. Door de verhalen van de andere moeders voelde ik mij niet alleen met mijn gevoel. Het was fijn om erkenning te krijgen en gehoord te worden zonder dat er meteen een oordeel over je was.”
Marit

"Ik heb het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk"

“Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen. Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven. Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan." 
Maaike van Knol

"Elke single mom zou dit programma/deze
training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen!"

"Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan. Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden. Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed. Elke single mom zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

C. v/d H.

"Bedankt voor de stappen die ik kan gaan volgen"

"Het is voor mij heel erg waardevol geweest om deze training te volgen omdat ik voor de 2e keer ben vastgelopen en het los laat proces heel zwaar was. Bedankt voor de stappen die ik kan gaan volgen als het loslaten van moeilijke situaties weer gevangen aan voelt. Wanneer de woede zich aandringt kan ik nu makkelijk de training er bij pakken en de opdrachten herzien in de toekomst. Hartelijk bedankt hiervoor."
K.K

Waarom het loslaten van je ex zo moeilijk is & het maken van de keuze om los te laten

Wat kun je van deze relatie en van jezelf leren zodat dezelfde dingen niet nogmaals gebeuren

Wat kun je van deze relatie en van jezelf leren zodat dezelfde dingen niet nogmaals gebeuren

Afscheid nemen van het plaatje wat je ooit voor ogen had

Het vergeven van je ex én van jezelf

Het loslaten van de pijn. De woede en het verdriet

Jezelf weer openstellen voor de liefde

Een killer mindset creëren zodat je weer helemaal los van hem verder gaat

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was"

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles. Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken. Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”
Suzanne
Myra de Wildt

Transformatie Mentor en de #1 Zelfrelatie Therapeut

Iets meer over Myra

Mijn naam is Myra, de CEO van House of Divine Love. Ik ben Transformatie Mentor en de #1 Zelfrelatie Therapeut. Verbinding en (zelf)liefde staan centraal in wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwen geholpen om weer contact met hun hart te maken en ik heb jaren onderzoek gedaan naar verbinding in de liefde.

Ik ben gediplomeerd multidisciplinair therapeut waarbij ik een holistische benadering  integreer in mijn werk, waarbij ik gebruik maak van regressie- en systeemtherapie, mindset-coaching, innerlijk kindwerk, traumaverwerking en energietherapie. Wat mij onderscheidt, is niet alleen mijn professionele achtergrond, maar ook mijn persoonlijke ervaring. Ik heb een pittige reis gemaakt, waardoor ik niet alleen een expert ben, maar ook een ervaringsdeskundige.

€147,-

Training loslaten van je ex

Hiermee ga je een verschil in jouw leven maken.


 • Je leert hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes en hoe je niet niet meer continu met hem bezig bent.
 • Je weet hoe je op een mildere manier naar hem en naar jezelf kijkt, zodat je je positiever en niet zo continue gefrustreerd voelt.
 • Je leert je gevoelens te verwerken en hem los te laten, zodat je je weer helemaal op jezelf (en je kind(eren) kan focussen. 
 • Dit doe je in je eigen tempo in stappen die goed voor jou zijn.