Online training loslaten van je ex

Weer vrij leven!

Online training loslaten van je ex

Weer vrij leven!

Je bent niet meer samen met je ex, 

maar toch beheerst hij nog redelijk jouw leven

Dit is waarschijnlijk heel herkenbaar voor je: 

 1. Je blijft met hem bezig, terwijl je het liefste niet meer aan hem denkt
 2. Hij maakt je nog vaak boos of verdrietig en dit frustreert je
 3. Met hem bezig zijn kost je ontzettend veel energie
 4. Je hebt weinig goeds te vertellen over je ex en je begrijpt zijn acties niet
 5. Je hebt vaak dezelfde 'riedeltjes' in je hoofd over hem
 6. Je gedachtes worden vaak door hem beheerst
 7. Je bent het niet eens met zijn keuzes
 8. Je weet niet goed hoe je de emoties die je hebt moet verwerken
 9. Je wilt hem graag loslaten maar je weet niet hoe 

Hevig verliefd was ik op de vader van

mijn dochter, maar ik zou snel van de 

roze wolk af donderen...

Ik weet nog goed toen ik hem voor het eerst zag. Liefde op het eerste gezicht leek voorheen niet te bestaan, maar toen ik hem zag was ik op slag verliefd. Met zoveel mensen om ons heen, hadden we alleen maar oog voor elkaar en praten we urenlang. Het leek bijna too good to be truth deze man en dat bleek achteraf ook zo te zijn. Maar op dat moment, daar op straat tijdens Koninginnedag, leek alles nog eventjes een sprookje te zijn. 


Passievolle maanden volgden. Passie in de liefde, maar ook passie van het vuur. Zo gaat dat blijkbaar samen. We waren stappelverliefd op elkaar en probeerden ieder moment dat we konden bij elkaar te zijn. Ik functioneerde niet meer normaal, zo verliefd was ik op deze man. Mijn vriendinnen vertellen me nu nog dat ik mezelf gewoon niet meer was.

Aan deze "Crazy in love months" kwam snel een einde

Het was een zomerse dag en ik was in mijn appartement in Amsterdam. De avond ervoor waren we samen uit eten geweest en ik weet nog hoe emoties mij zo overvielen. Ik was wel vaker emotioneel, maar dat ik er geen controle over had, dat herkende ik niet. 


Mijn menstruatie bleef uit, dus ik deed een test en die was positief. Ik gilde het uit, zo blij was ik. Als eerste belde ik mijn nichtje dat ze NU moest komen. We dansten in mijn kamer van blijdschap en kochten samen nóg een test om het zeker te weten. Het was écht waar, ik was zwanger! 

"Ik had nooit kunnen denken, dat mijn zwangerschap zó gelukkig en ook zó pijnlijk tegelijkertijd zou zijn"

Aan mijn intense geluk kwam snel een einde, toen bleek dat ik er alleen voor zou komen te staan. Mijn hart brak. Maar ik was zo gelukkig met dit kleine wezentje in mijn buik, dan zou ik het maar alleen gaan doen. Hoewel ik er natuurlijk op hoopte dat de man waar ik zo verliefd op was, zich zo bedenken en wel bij ons terug zou komen. 

Niets bleek minder waar en een eenzame zwangerschap, waarin ik hem maar weinig zag, volgde.


Eventjes leek dat hij terug zou komen, maar ik heb hem uiteindelijk keihard weg gejaagd. Het enige wat ik kon doen was zeuren, zeuren en zeuren. Ik wees hem continu op zijn verantwoordelijkheid en was alleen maar boos op hem. En begrijp me niet verkeerd, dat was natuurlijk terecht. Maar de manier waarop, dat had ik anders aan kunnen pakken. 

Hij vertrok en liet nooit meer iets horen

Wat deed dat pijn en wat heb ik wat afgejankt. Maar vooral was ik boos, zo ontzettend boos. Boos omdat hij mij zo had ‘geclaimd’ en vervolgens zo hard liet vallen. En het meest boos was ik natuurlijk dat hij zomaar kon doen alsof zijn kind niet bestond. Ik was extreem boos, had enorm veel verdriet van een gebroken hart, voelde frustratie omdat ik geen grip op de situatie had en ik had natuurlijk pijn, heel veel pijn. 

Ik was boos, heel erg boos

  Hoe kon iemand dit doen? Ik was boos en dat kostte mij iedere dag heel veel energie. Want ik was vooral boos in mijn hoofd en dat voelde ik in mijn lichaam. Hij? Hij ging gewon verder met zijn leven en merkte helemaal niets van die boosheid. Dus wie had ik ermee? Mijzelf. En nog erger, ik had vooral mijn dochtertje ermee.


  Mijn lieve dochter, een vrolijk meisje. Maar wat zo gek was, was dat ze ineens zooo boos kon kijken.

  Toen mijn moeder een grapje maakte dat ze op mijn leek, ging er een knop bij me om. Het was niet mijn dochter die boos was, ik was boos en die emotie nam ze van mij over.


  Ook al denken we dat we onze emoties voor onze kinderen verbergen, (onbewust) nemen ze onze emoties klakkeloos over.

De knop ging om en ik ging

hem eindelijk loslaten

null

Ik ontwikkelde er een training van die ik nu deel met alle vrouwen die hun ex los willen laten

Keihard ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Jarenlang heb ik iedere dag in mezelf geïnvesteerd; ik heb trainingen, coachingssessies, workshops en seminars gevolgd en honderden boeken gelezen. Maar het allerbelangrijkste: ik ben het gaan toepassen! En nu? Nu ben ik een gelukkige en positieve moeder die haar ex volledig heeft losgelaten. Sterker nog, ondanks alles wat hij gedaan heeft, kijk ik met liefde naar hem en ben ik blij dat hij op mijn pad is gekomen. Hoe dat kan? Dat leer ik jou heel erg graag, zodat ook jij weer vrij en gelukkig gaat zijn.


Ik ben expert op het los kunnen laten van jouw ex. Niet alleen omdat ik de kennis in huis heb, maar vooral omdat ik jouw gevoel ken. Daar waar jij nu in zit, daar heb ik ook in gezeten en daar haal ik je heel graag weer uit.

Na deze training

 • Je weet hoe je hem volledig loslaat, waardoor je weer vrij bent en je energie aan heel veel leuke dingen kunt besteden
 • Je richt je weer op jezelf en je kind(eren), waardoor je connectie met je kind(eren) nóg sterker en vooral ook leuker is
 • Je staat veel positiever in het leven en focust je op jouw dromen en wensen, waardoor je een veel leuker leven hebt
 • Doordat je niet meer continu met hem bezig bent, heb je veel meer energie
 • Er is veel meer ruimte voor jou als vrouw, waardoor je je ook weer open kunt stellen voor de liefde
 • Je hebt je emoties over hem verwerkt, waardoor je je weer vrij & gelukkig voelt

€347,-

€97,-

Training loslaten van je ex

Hiermee ga je een verschil in jouw leven maken.


 • Je leert hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes en hoe je niet niet meer continu met hem bezig bent.
 • Je weet hoe je op een mildere manier naar hem en naar jezelf kijkt, zodat je je positiever en niet zo continue gefrustreerd voelt.
 • Je leert je gevoelens te verwerken en hem los te laten, zodat je je weer helemaal op jezelf (en je kind(eren) kan focussen. 
 • Dit doe je in je eigen tempo in stappen die goed voor jou zijn.

LAATSTE KANS. DEZE TRAINING IS NA 24 SEPTEMBER NIET MEER TE VOLGEN

Maak nu gebruik van een enorme

korting op de training:

Krijg direct toegang! 

Je kan direct met de training starten. Je krijgt dan 8 weken lang, iedere week een mail met hierin een nieuwe training, die je ook terug kunt vinden in de besloten Community.


Deze vrouwen gingen je voor:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat
mijn kijk op situaties anders is geworden"

“Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en hierdoor meer tijd aan mezelf te besteden. Mijn grootste inzicht is dat ik nu weet waar mijn reacties op situaties vandaan komen en hoe ik dit kan aanpassen in positieve zin. Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat mijn kijk op situaties anders is geworden. Deze training heeft mij geleerd dat je van jezelf mag houden, want alleen op die manier kan je een nog leuker persoon zijn voor je omgeving maar vooral voor jezelf. Door de verhalen van de andere moeders voelde ik mij niet alleen met mijn gevoel. Het was fijn om erkenning te krijgen en gehoord te worden zonder dat er meteen een oordeel over je was.”
Marit

"Ik heb het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk"

“Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen. Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven. Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan." 
Maaike van Knol

"Elke single mom zou dit programma/deze
training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen!"

"Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan. Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden. Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed. Elke single mom zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

C. v/d H.

"Bedankt voor de stappen die ik kan gaan volgen"

"Het is voor mij heel erg waardevol geweest om deze training te volgen omdat ik voor de 2e keer ben vastgelopen en het los laat proces heel zwaar was. Bedankt voor de stappen die ik kan gaan volgen als het loslaten van moeilijke situaties weer gevangen aan voelt. Wanneer de woede zich aandringt kan ik nu makkelijk de training er bij pakken en de opdrachten herzien in de toekomst. Hartelijk bedankt hiervoor."
K.K

Waarom het loslaten van je ex zo moeilijk is & het maken van de keuze om los te laten

Wat kun je van deze relatie en van jezelf leren zodat dezelfde dingen niet nogmaals gebeuren

Wat kun je van deze relatie en van jezelf leren zodat dezelfde dingen niet nogmaals gebeuren

Afscheid nemen van het plaatje wat je ooit voor ogen had

Het vergeven van je ex én van jezelf

Het loslaten van de pijn. De woede en het verdriet

Jezelf weer openstellen voor de liefde

Een killer mindset creëren zodat je weer helemaal los van hem verder gaat

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was"

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles. Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken. Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”
Suzanne
Myra de Wildt

The Love Therapist

Iets meer over Myra

Mijn naam is Myra, ik ben 42 jaar oud en moeder van een dochter van 69 jaar. Ik voed haar vanaf haar geboorte volledig alleen op.

Na mijn studie Human Resource Management heb ik een tijd in de recruitment gewerkt. Hierna ben ik voornamelijk teams aan gaan sturen als manager, waar het ontwikkelen van medewerkers mij het meeste aantrok. Het is dan ook niet gek dat ik -nadat ik Happy Single Moms opgezet heb- ondernemers ben gaan coachen & trainen in hun persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van hun eigen bedrijf. 


In de tussentijd volgde ik verschillende cursussen, opleidingen en trainingen zoals NLP, Master Presenter en train de trainer. Ik ging naar (online) seminars zoals Tony Robbins en Marie Forleo. Maar ik bleef ook werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en onderging daarvoor veel coaching.


In 2018 behaalde ik mijn diploma tot "multidisciplinair" coach, wat inhoudt dat ik meerdere coachtechnieken beheers. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop. Door de verschillende technieken die ik beheers -zoals NLP, hypnotherapie, regressietherapie, systemisch werken en EMDR- kan ik een techniek gebruiken die het beste past bij jou.


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

€347,-

€97,-

Training loslaten van je ex

Hiermee ga je een verschil in jouw leven maken.


 • Je leert hoe je weer controle hebt over je eigen gedachtes en hoe je niet niet meer continu met hem bezig bent.
 • Je weet hoe je op een mildere manier naar hem en naar jezelf kijkt, zodat je je positiever en niet zo continue gefrustreerd voelt.
 • Je leert je gevoelens te verwerken en hem los te laten, zodat je je weer helemaal op jezelf (en je kind(eren) kan focussen. 
 • Dit doe je in je eigen tempo in stappen die goed voor jou zijn.

LAATSTE KANS. DEZE TRAINING IS NA 24 SEPTEMBER NIET MEER TE VOLGEN