Energie Transmissie

Terug naar wie je zelf echt bent

Sommige dingen zijn niet te omschrijven, je moet ze beleven om te ervaren hoe magisch ze zijn. De Energie Transmissies die ik geef (ook wel bekent als LEAP en/of KAP) is zoiets. Het brengt je naar de diepste lagen van jezelf. Het is een krachtige energie transmissie, die je ondersteunt in het loslaten van emoties zoals pijn, verdriet, woede en frustratie. 


Het is een directe overdracht van levenskracht energie die van nature een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd.


Kundalini is een spirituele energie. Je kunt het omschrijven als een energie die slaapt in jou. Tijdens deze sessie, maken we deze energie in jou wakker. 

null

Je herinnert je weer jouw heelheid en 

laat je voelen wie je werkelijk bent

Een reis naar je onderbewuste

De Energie Transmissie brengt datgene bij jou teweeg, wat jij op dat moment nodig hebt. Alles wat er gebeurt is een spiegel van jouw binnenwereld. Het is jouw uitnodiging om er met vertrouwen en vol overgave in te stappen. Wanneer je je overgeeft aan het proces, dan ga je diepe lagen van jezelf aanraken. Lagen waar je met je bewust niet (gemakkelijk) bij kan. En dan kun je gaan loslaten... Loslaten wat je niet meer nodig hebt en loslaten wat je niet meer dient. 

LEAP

Mogelijke ervaringen bij een sessie: 

- Verlichting van stress

- Loslaten van verdriet, woede, pijn en/of frustratie

- Contact maken met je onderbewuste, je lichaam en/of je gevoel

- Het verwerken en loslaten van traumatische ervaringen

- Bewustwording

- Spirituele ontwakking

- Contact maken maken met je ziel

- Begrijpen van bepaalde patronen

- Gevoel van bliss, vrijheid of geluk


Veelgestelde vragen

Ben je hiervoor opgeleid? 

Ja, ik ben officieel LEAP Facilitator. 


Zijn er bepaalde voorwaarden om mee te kunnen doen? 

Ik nodig je uit om open te staan, nieuwsgierig te zijn en je over te geven aan het proces. Wanneer je met deze instelling komt, kan iedereen mee doen. 


Ik slik medicijnen, kan ik dan mee doen? 

Ja, je kunt mee doen wanneer je medicijnen slikt. Er zijn medicijnen die het contact met je gevoel verslechteren. Het kan dus zijn dat je minder diep gaat dan zonder medicijnen, maar dat hoeft niet het geval te zijn. 


Wanneer is het beter niet mee te doen? 

Wanneer je in het verleden last hebt gehad van psychoses.


Ik heb een blessure, kan ik dan mee doen? 

Ja, je lichaam kan meer dan je denkt. Het is juist je hoofd die er vaak voor zorgt dat bepaalde bewegingen niet lukken. Kun je je overgeven en door de pijn heen gaan? Vanuit hier kun je zelfs je fysieke pijn los gaan laten. 


Is het voor mannen en vrouwen? 

Ja, zowel mannen en vrouwen zijn welkom. Ik geef soms woman only sessies, dat wordt er dan specifiek bij vermeldt.