Connection 

Jouw persoonlijk groei, bepaalt de groei van jouw bedrijf én jouw geluk. 

Discover a deeper layer within yourself. Unleash your inner magic to generate more love, energy, presence, and success – and not just any success, but success with flow & ease.

Jouw diepste verlangens

Stel je voor dat alles zich moeiteloos beweegt in de richting die je heel graag wilt. Wat als je diepste verlangens, al de onvermijdelijke uitkomst zijn van de energie die je er naartoe stuurt?

Wat is er nog mogelijk?

Stel je voor dat de kracht van jouw energie gebundeld wordt en zich richten op het succes dat jij nastreeft, ongeacht het gebied waarin je dat wilt bereiken. Wat zou er dan mogelijk zijn?

Jouw grootste doelen

Wat als je niet afgeleid wordt door een energielek en in staat bent om al je energie te sturen naar het specifieke doel dat je voor ogen hebt? Wat zou er gebeuren wanneer je die mogelijkheid hebt?

SEE HER. FEEL HER. BE HER. 

Van hard naar hart werken

Wat als je zo doorgaat? 

Dan blijf je vastlopen in patronen en belemmerende overtuigingen. Dan behaal je steeds maar niet het resultaat in je leven waar je zo naar verlangt, of je bereikt dat alleen door voortdurend in de "harde werken" modus te blijven, wat je emotioneel en fysiek uitput. Er is stress, je gezondheid gaat achteruit en je bent vooral niet lief voor jezelf. Je benut niet het volledige potentieel van jezelf en je bedrijf wat super frustrerend is, en je met gevoelens van schaamte, schuld en irritatie blijft zitten. 

Maar stel je eens voor wat er zou veranderen in hoe je je voelt en in de successen van je leven wanneer je bereid bent om je oude verhalen achter je te laten. Wat als je de overmatige mannelijke energie, de strijdmodus en het harde werken loslaat? Wat als je jezelf veel meer ruimte geeft om te reflecteren, om liefde en rust aan jezelf te geven, en om echt de tijd voor jezelf te nemen? Wat als je meer gaat werken vanuit vrouwelijke energie? En stel je eens voor wat er gebeurt als je dat onbenutte potentieel, dat zo krachtig in jezelf aanwezig is, richting succes navigeert? 

Wat voor impact zou dat hebben op jouw leven?

Unlock your full potential to thrive maximum succes in your life

Myra de Wildt, Transformatie Mentor

Over Myra

Mijn naam is Myra, de CEO van House of Divine Love. Als Transformatie Mentor heb ik in de afgelopen jaren duizenden vrouwen geholpen om hun liefdespatroon te doorbreken en te transformeren naar een gelukkig liefdesleven. 

Mijn benadering is gebaseerd op diverse perspectieven. De synergie tussen mijn ervaring in 'higher work' en mijn theoretische kennis heeft me diep in mezelf gebracht, wat een transformerende reis was. Hierdoor ben ik in staat om jouw uitdagingen vanuit verschillende hoeken te begrijpen, te doorbreken en te helen.

Mijn eigen groeiproces begon met een opleiding tot coach, gevolgd door multidisciplinair therapeut, systemic healing, trauma en innerlijk kindwerk en energetic bodywork. Tijdens mijn werk ontdekte ik dat mijn intuïtie en helende capaciteiten me in staat stelden om meer te voelen dan ik ooit had kunnen weten. Daar ben ik mezelf in gaan ontwikkelen, en nu weet ik hoe ik dat on demand kan intappen op die bron. 

Door al deze elementen te combineren, samen met mijn intuïtieve gaven, heb ik een stevige basis gelegd voor de methodiek waarmee ik werk. Dit was een natuurlijk vervolg op mijn reis naar waar ik nu sta.

Een laag dieper

Verbeeld je eens dat je een diepere laag bereikt en een nog diepere verbinding met jezelf maakt. Wat als je volledig vertrouwt op je intuïtie en vanuit het diepste vertrouwen werkt en leeft?

Energie & Frequenties

Stel je eens voor dat je gaat werken en leven vanuit een hoge energie en frequenties, zodat dat wat je verlangt, eigenlijk al een definitieve uitkomst is van de energie die je daar naartoe stuurt? 

Je hogere zelf

Wat als je je energie doelbewust richt op de plaats die jou in de hoogste versnelling brengt. Zodat je een grotere impact maakt.  (nog) betere bedrijfsresultaten hebt en vooral oprecht gelukkig bent? 

Waarbij verbinding de rode draad is, that's why it's CONNECTION

Dit traject neemt je mee naar diepere niveaus van zelfbewustzijn, waarbij je je lichaam, emoties, energie, frequenties en multidimensionale aspecten van jezelf ontwikkeld. Hierbij ga je verder dan de gebruikelijke persoonlijke groei.

De obstakels en blokkades in je leven en carrière zullen niet worden opgelost met dezelfde denkwijze die ze heeft voortgebracht.
'If you want to change your results, you have to change your energetics!


Ben jij klaar datgene wat je hier te doen hebt, vanuit je volle potentie in te zetten? Zodat je de financiële resultaten bereikt die ook mogelijk voor je zijn?

Je zult oude patronen doorbreken en niet langer dezelfde resultaten behalen als voorheen. In plaats daarvan ga je realiseren, wat voor jou ook daadwerkelijk mogelijk is. 

Door inzicht te krijgen in jezelf, je patronen en gedrag, zul je de blokkades in je leven begrijpen en doorbreken die je groei hebben belemmerd.

Je ontwikkelt een diepgaande connectie met je emoties en lichaam, waardoor je altijd vanuit je hart leeft & werkt en intuïtief handelt in elke situatie. Dit zorgt voor ease en flow, in plaats van stress en angst.

Bovendien creëer je een sterke band met je levensdoel, waardoor je op het hoogste niveau gaat handelen. Wat leidt tot overvloed en innerlijke rust.

Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige vrouwen geholpen, zoals:

"Een enorm goed in elkaar gezet traject. Overzichtelijk, duidelijk en persoonlijk. Echt een aanrader."
Lyndsey
"Myra changed my life! Ik ben nu 3 maanden bezig met het traject en ik voel me beter dan ooit!"
Anne
"Dit traject heeft me kracht en vertrouwen gegeven om vanuit overgave naar mezelf te kijken. Ik gun elke vrouw een Myra in haar leven."
Claudia

Connection: 

TRAUMA RELEASE & LETTING GO 

Je laat los wat je niet meer hoeft te dragen, waardoor je niet meer in patronen valt, die je niet verder helpen en voorheen zelfs tegenhielden. 

FEMININE ENERGY

Ik leer je werken vanuit de krachtige bron van je vrouwelijke & seksuele energie . Vanuit deze innerlijke kracht kun je bewegen met vuur en trek je aan wat je uitstraalt. 

YOUR SOULPURPOSE & HIGHER BEING

Je komt in verbinding met je hogere en multidimensionale zelf, waardoor je jouw maximale potentieel benut en je de de beste ooit realiteit creëert.

Je creëert overvloed vanuit vertrouwen, wat je situatie ook is. Doordat je een diepere spirituele verbinding met jezelf krijgt, leef je vanuit gemak en vertrouwen en zal er maximale overvloed zijn. Allemaal vanuit een diepe liefde voor jezelf en verbinding met jezelf, zodat je altijd handelt vanuit wat goed is voor jou. 

Ontdek jezelf voorbij gedachten, diep in de kern van je lichaam, je gevoel, je energie, je frequentie en je multidimensionale essentie

€10.000 ex btw

Connection 6 maanden traject 

Ontdek jouw innerlijke essentie en laat je potentieel tot volle bloei komen door zelfontdekking, traumaverwerking, spirituele groei en liefde. Transformeer, verbind met je ware wezen en manifesteer op je hoogste niveau, wat zich vertaalt naar zowel persoonlijke als bedrijfsgroei. Het resultaat: een leven vol connectie, overvloed, vertrouwen en magie, met een bedrijf dat bloeit.


Wat we (o.a.) gaan doen: 

 • Iedere maand krijg je een magische  live dag (totaal 6) in een kleine groep gelijkgestemde vrouwen zoals jij
 • Iedere maand een online live sessie die voortvloeit uit de thema's waar je tegenaan loopt en/of die ik binnenkrijg. We gaan de diepte in en je krijgt activaties, transmissies en/of meditaties
 • Integratie is een belangrijk onderdeel in het traject, wat ondersteunt wordt door Voxer groepssupport, zodat je bij me terecht kunt voor je vragen en waar je begeleiding krijgt in je integratie. 
 • Je blijft toegang behouden tot alle opnames, meditaties en/of activaties
 • We verkennen we verschillende thema's en je krijgt additioneel diepgaande meditaties, magische microdosering, plantmedicijn en cacao


Om de groep samen te stellen, voer ik altijd eerst een gesprek om te beoordelen of er een kloppende match is.

Harness your energy to create an unmistakable impact & succes

 • Je ervaart een diep gevoel van geluk, balans is the key.
 • Je werkt en leeft vanuit je vrouwelijke energie, zodat alles gemakkelijker gaat.
 • Er ontstaat een diepere, krachtige en verbindende connectie met jezelf; die je vanuit hier met iedereen kan maken.
 • Je ontdekt en benut je authentieke kracht, zodat je volledig gaat staan voor wat je hier te doen hebt.
 • Je leeft en werkt op de hoogste energie en frequenties, waardoor je altijd de hoogste overvloed aantrek.
 • Je trekt fijne en liefdevolle relaties uit, die je vanuit verbinding naar het next level kan trekken. 
 • Je benut het volle potentieel van jezelf en je bedrijf, en stapt volledig in je licht.
 • Je leeft en werkt met gemak en moeiteloosheid, waarbij overvloed vanzelf naar je toe komt.

Voor wie? 

 • Je bent een succesvolle, hoogbewuste vrouw die al veel heeft bereikt en een diepgaand verlangen heeft naar verdere persoonlijke groei, waarbij je meer wilt leven vanuit je hart en je vrouwelijke energie.

 • Je hebt al ervaring opgedaan met het verwerken van trauma's, mogelijk door middel van therapie, coaching, of plantgeneesmedicijn, en hebt stappen gezet naar persoonlijke transformatie.

 • Hoewel je over het algemeen gelukkig bent, merk je dat je nog vaak in je hoofd zit. Hoewel het steeds beter gaat, wil je nog beter leren luisteren naar je gevoel en meer vertrouwen op je intuïtie.

 • Je herkent de neiging naar controle en beseft dat dit vaak leidt tot overmatig denken. Je realiseert je dat je nog te vaak doelen nastreeft door strijd, vechtlust en mannelijke energie.

 • Je maakt vooruitgang, maar je kiest nog niet altijd volledig voor jezelf, omdat er nog steeds veel verplichtingen lijken te zijn die je 'moet' vervullen."

"Als jij aan jezelf wilt werken, open staat voor zelfreflectie en als je echt gelukkig wilt zijn, dan is dit traject top! Ik heb er zelf nog geen seconde spijt van gehad, integendeel."
Marieke

"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"

Ina
"Dit traject heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij een psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie totaal niet."
Danja
"Dit traject is echt fantastisch. Duidelijk en fijn om mee te werken. Zo verhelderend, precies wat ik zocht en nodig had. Dit was mijn investering meer dan waard! Dan je wel dat je op m'n pad bent gekomen Myra, heel blij met jou."
Ans

"Mijn zelfliefde is enorm gestegen. Ik heb veel meer rust gevonden en vertrouwen in mezelf gekregen."

Denise
"Myra is een oprecht warm mens die echt de passie heeft om ons vrouwen verder te helpen met de relatie met onszelf."

Marieke

"Ik leerde mezelf te zijn en dat ik er ook echt mag zijn. Ik heb ontdekt hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben, hoe ik dit heel en hoe ik weer volledige verbinding met mijn lijf krijg. En het belangrijkste : dat ik voel dat ik van mezelf hou. Myra oneindig veel dank voor deze prachtige innerlijke reis."
Ervaring Leonie
Ans

"Sinds ik met het traject gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn. Ik weet en voel nu dat ik zoveel meer waard ben dan hoe ik jaren heb geleefd. Dank je wel lieve Myra, mijn leven is zoveel mooier sinds ik met het traject gestart ben."

Barbara

"Dank je wel voor deze prachtige reis. Ik ben dankbaar voor alle mooie inzichten, lessen en alle tranen die gerold zijn. Ik ben een andere Sandra geworden. Nooit geweten dat er naast de verpakking die altijd zoveel aandacht kreeg, ook een binnenkant was die schreeuwde  om aandacht."

Sandra

Successful energy alignment to scale your business and thrive in your private life!