null


De man die alleen maar op seks uit is, de man die (stiekem) al een andere relatie heeft, de man die alleen maar langskomt wanneer het hem uitkomt, de man die bang is om zich te binden, de man met problemen, de man die op jouw zak teert en ga zo maar door. 


De foute man; oftewel de man die er niet voor zorgt dat jij niet in het 'en ze leefden nog lang en gelukkig' sprookje terecht komt. 

Ik help jou met het doorbreken van verborgen blokkades zodat je magie en geluk in de liefde kunt ontvangen

5000+ vrouwen geholpen⁣

Klaar met...

 1. De man, die niet het beste met je voor heeft
 2. De man die in het begint geweldig lijkt, maar er uiteindelijk voor zorgt dat jij alleen op de bank eindigt
 3. De man die zorgt voor heel wat frustratie en tranen
 4. De man waar altijd wel 'iets' mee aan de hand lijkt te zijn
 5. De man die ervoor zorgt dat jij altijd maar alleen lijkt achter te blijven

Klaar voor...

 • Een lieve leuke man,  die voor jou door het vuur gaat
 • Een man die geweldig is in het begin, dit na de eerste maand nog steeds is, na een jaar ook nog en zo verder....
 • De man die zorgt voor een gelukkig gevoel 
 • De man die  goed voor jou zorgt
 • De man die ervoor zorgt dat jij niet meer single voeltJe bent er nu wel klaar mee toch?

Vind je ook dat je meer verdient dan deze sh*t?  Je wilt het echt wel anders, maar je begrijpt niet hoe het jou toch steeds maar weer overkomt? 


In het online boek "geen foute mannen meer" leer ik jou hoe het komt dat deze mannen op je pad komen en geef ik je vervolgens het 5-stappenplan waarmee je de foute mannen voorgoed achter je kunt laten. 


Omdat jij simpelweg veel meer waard bent, dan de mannen die je nu op je pad krijgt. 

null

null

 • Wat zijn eigenlijk foute mannen? 
 • Waarom zijn foute mannen zo aantrekkelijk voor je?
 • Hoe herken je foute mannen?
 • Hoe zorg je ervoor dat foute mannen niet meer op je pad komen? 
 • Hoe herken je je patroon en kun je deze doorbreken?
 • En ontdek hét 5-stappenplan 'geen foute mannen meer' 


€ 14,99
Tijdelijk: € 7,99

Online boek

"Geen foute mannen meer"

 • Online boek met hierin het 5-stappenplan om foute mannen voorgoed achter je te laten
 • Uitleg over de verschillende foute mannen en de inzichten die je hieruit kan halen
 • Verhalen van vrouwen over hun ervaring met de foute mannen

Bonus 1: Masterclass

"Van liefdespijn naar gelukkig zijn" t.w.v. €47

Je krijgt nu *tijdelijk* de online Masterclass "van liefdespijn naar gelukkig zijn" t.w.v. €17,99 bij het online boek cadeau.

Bonus 2:

Het verhaal van de 'foute' man

Ben je benieuwd hoe een 'foute' man naar zichzelf kijkt? En hoe hij kijkt naar de vrouwen die hij in zijn leven heeft gehad? Ik interviewde een 'foute' man. Zijn verhaal, krijg je als bonus bij het boek "geen foute mannen meer". 

Dit is wat andere van het boek vonden

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Dit boek is precies wat ik nodig had!"

"Dit boek is precies wat ik nodig had! De situaties zijn zo herkenbaar en mijn ogen zijn geopend door de adviezen en inzichten. Myra schrijft heel leuk en toegankelijk waardoor dit boek echt een aanrader is".
Janneke
""Mijn complimenten voor het boek"
"Mijn complimenten voor het boek, erg interessant en heel makkelijk om te lezen. De tips zijn ook super! Succes met uitgeven. Ik ben in elk geval erg enthousiast".
Sonja

"Dit boek heeft me heel veel inzichten gegeven"

"Dit boek heeft me heel veel inzichten gegeven. Het is fijn om verhalen van andere vrouwen te lezen en tips op deze situaties te krijgen. Ik vind het echt een must have wanneer je vaker foute mannen op je pad krijgt."

Mya

Over mij

Mijn naam is Myra (42), The Love Therapist. Ik ben moeder van een dochter van 9 jaar en wij wonen samen in Amsterdam. 


Na jaren als coach/therapeut te hebben gewerkt, viel me één ding op: de rode draad van zoveel vrouwen een zelfde rode draad in hun leven hebben; struggles in de liefde. De liefde van een ander en de liefde naar zichzelf. Omdat het in mijn eigen leven ook niet altijd even soepel liep op dat gebied, ben ik 10 jaar geleden gestart met mezelf te verdiepen in de liefde en daar ben ik andere vrouwen mee gaan helpen. Als ervaringsdeskundige én vanuit mijn expertise als coach/therapeut, kan ik jou het beste helpen.


Mijn passie is persoonlijke ontwikkeling. Door die interesse startte op mijn 22ste ik de opleiding Human Resource Management. Ik ontwikkelde mijzelf verder door verschillende banen en ging ik daarna ook trainingen, cursussen en opleidingen volgen om daarmee ook anderen te kunnen helpen.

Zo volgde ik trainingen als NLP, Master Presenter, Train de Trainer en Online Systemisch Coachen. Ik ging naar (online) seminars van o.a. Tony Robbins en Brian Tracey.


In 2017 startte ik met de opleiding tot "multidisciplinair therapeut/coach" wat inhoudt dat ik meerdere technieken beheers zoals (o.a.) systemisch coachen, hypnotherapie, regressietherapie.  Op dit moment volg ik de opleiding Relatiecoach. Omdat iedereen anders is, kan ik voor jou altijd een techniek gebruiken die het beste bij jou past. 


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik een compleet andere draai aan mijn leven kunnen geven en help ik jou daar ook graag mee.