Vind je ware liefde! 

Vind de ware liefde in jezelf, zodat je automatisch de liefde van een ander aan gaat trekken

You rock! (But your love life doesn't...)

Je hebt alles voor elkaar, maar in de liefde wil het maar niet lukken

"Hoe kan zo'n leuke vrouw..."

Ken je deze.... "hoe kan zo'n leuke vrouw als jij nou nog single zijn?". Super goed bedoelt, maar je kunt er helemaal niets mee. Je begrijpt zelf namelijk ook niet hoe het komt dat het je steeds maar niet lukt in de liefde. 


Want jij bent een fantastische vrouw en je leven is eigenlijk best wel heel erg fijn. Je hebt een leuke baan, een gezellig huis en een fijn sociaal leven. Maar die liefde.... daar loopt het steeds op spaak. 

Licht leven

Het hoeft allemaal niet zwaar te zijn, maar zo voelt het soms wel. Je mist gewoon wat. En hoewel het voelt dat je de ander mist, weet je diep in je hart dat je het in jezelf mag zoeken. Die stap wil je ook nemen. Zodat je in de liefde niet afhankelijk bent van de ander en liefde op deze manier geen invulling gaat zijn, maar een aanvulling. 

Verbinden met jezelf

Wanneer jij echt thuis gaat komen bij jezelf en je met jezelf gaat verbinden op een diepere laag, pas dan kun je je gaan verbinden met een ander. Dan ben je in staat om een gelukkige, gezonde en gelijkwaardige relatie aan te trekken. 


Ready to learn more about yourself?

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"

"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Ina
"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"
"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."
Denise

"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."

Suzanne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En krijg iedere week inspireerde nieuwsbrieven, podcasts, uitnodigen voor events en/of acties van ons ✨

Your information is safe with us