null

Wil je jouw liefdespijn achterlaten in 2021?

Meld je aan voor de "Zo gaat het je wel lukken in de liefde" workshop op zondag 12 december van 09.30 - 13.30 uur

Die liefdessh*t is klaar nu toch?

Neem even een momentje... Hoe ging het in de liefde in 2021 voor jou? Niet zo goed en ben je er zo langzamerhand wel klaar mee dat het op dit vlak in je leven niet goed gaat? Dan heb je nu de kans om 2022 héél anders te laten verlopen. 


Wil je de controle over je liefdesleven, zodat het je allemaal niet meer zo overkomt? Dat kan, maar je moet er wel iets voor doen. Doe je niets, dan zal 2022 in de liefde net zo zijn als 2021. Dat ga je niet laten gebeuren toch? Daarom ga ik je helpen! 


Goede voornemens moet je niet pas maken eind december, begin er gewoon meteen mee. Het begint NU. VANDAAG :) En als je wil, samen met mij. Nu voor een belachelijk lage prijs.

Zij volgden de workshop al:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Klaar met de rugzak dragen"

"Ik had deze training niet op een beter moment kunnen starten. Ik ben echt zo klaar met de zware rugzak die ik mijn hele leven al meedraag. Deze training heeft mij inzichten gegeven en het groepsgevoel heb ik als zeer prettig ervaren. Het me echt steun en richting gegeven. Myra is een zeer vriendelijke en heldere dame die weet uit haar eigen ervaring en zoektocht hoe zij je kan helpen in je zelfontwikkeling. Dank je lieve Myra Liefs Annemieke"
Annemieke
"Alles wordt heel duidelijk uitgelegd"
En het fijn om het groeps gevoel te ervaren dat je niet enige bent met verdriet of zaken in aan te kijken en te verwerken
Manon

"Myra geeft voor mij een gevoel van rust
en het gevoel dat het goed is"

Ik vond de training erg leerzaam. Heel fijn hoe Myra dit geeft. Ze geeft voor mij een gevoel van rust en het gevoel dat het goed is. Ze doorziet goed de patronen die er zijn en geeft hier op een liefdevolle manier feedback op. Ik kan deze training iedereen aanraden die zijn patronen wil doorbreken en klaar is voor meer zelfliefde. Dankjewel Myra, jij bent niet voor niks op mijn pad gekomen!

Vaneska

Wat gaan we doen?

Op 12 december gaan we een verandering maken zodat je 2022 in gaat met een compleet andere mindset, overtuiging en met een ander gevoel. Maar het gaat niet alleen over mindset, we gaan een diepere laag aanraken. Omdat de sh*t nou eenmaal niet oppervlakkig is. Daarom ga ik je ook helpen, omdat ik weet waar je staat en hoe je je voelt. Je doet het niet alleen en zo zul je je dus ook niet voelen. 


Deze workshop zit vol inspiratie, mijn energie, mijn kennis en mijn ervaring. Natuurlijk deel ik mijn kennis waar je veel van zal opsteken, maar we gaan er ook een interactieve workshop van maken, zodat je ook gaat doen. Hierdoor zal deze workshop de start van jouw transformatie zijn. Van liefdespijn naar gelukkig zijn, écht!


En wat ook wel leuk is. Je betaalt hier amper wat voor, dus daar hoef je het niet voor te laten. Het enige wat ik van je vraag is om je tijd en je commitment erin te steken. 


Het is unieke kans! Praktisch

Wanneer: Zondag 12 december van 09.30 - 13.30 uur

Live, online en super interactief! En dat werkt super goed. Inmiddels doe ik niet anders meer dan trainingen op deze manier geven en de reacties zijn lovend. Wat ook wel scheelt is dat je niet hoeft te reizen, je hoeft geen parkeergeld te betalen, niet in de file te staan en je hoeft je niet druk te maken over wat je aan doet :)


PRIJS: €37!!!


Je betaalt t/m vrijdag 20.30 uur slechts €37, hierna gaat de prijs naar €57 i.p.p €297 (dus alsnog super prijzen!). 

Wat gaan we doen?

Na deze workshop begrijp je hoe het komt dat je in dit liefdespatroon zit en waar het vandaan komt. Je gaat meteen interactief aan de slag om de diepe kern hiervan te begrijpen. Hierdoor is het heel duidelijk voor je waar je aan mag werken in 2022. Ik laat je zien en voelen welke saboterende stemmetjes jij al heel lang met je meesleept en hoe die zorgen voor destructieve relaties. En natuurlijk laat ik je zien, hoe je deze een stap naar achteren laat doen, waardoor jij wél de muur om je hart gaat laten zakken. Ik geef je hét geheim om een mindset change te maken en je zult enorm geïnspireerd en gemotiveerd zijn na deze dag. 

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik voelde me al snel op mijn gemak en verbonden met anderen"

Ik vond het heel bijzonder om erbij te mogen zijn. Ik voelde me al snel op mijn gemak en verbonden met anderen. Bijzonder om met relatief vreemde mensen zoiets persoonlijks te kunnen delen. Het was een mooie en bijzondere dag. Het voelt voor mij alsof ik daar een hoofdstuk heb afgesloten en een nieuw hoofdstuk ben gestart. Bedankt lieve Myra, liefs Manon
Manon
"De training was een echte eye opener"
In alle rust en sereenheid konden we van en met elkaar leren. Myra bedankt. Groeten Martina
Martina

"Myra is professioneel en oprecht geinteresseerd"

Een zeer leerzame training met eerst een stuk theorie en daarna de interactie in groepjes vond ik heel erg leuk. En ook het wisselen van de groepen om zo te leren van elkaars ervaringen! Myra is erg professioneel, oprecht geïnteresseerd in een ieders verhaal en neemt echt de tijd om een ieder mee te nemen in haar kennis, ervaringen.

Faye