Een liefdevolle relatie met jezelf

Wil jij de ware liefde aantrekken? 

Je wilt de liefde voor jezelf écht voelen en ervaren, zodat je in een relatie volledig bij jezelf blijft & hiernaar handelt. Je  wilt je grenzen herkennen en waarborgen, waardoor je alleen nog maar relaties aantrekt, die goed zijn voor jou. 


Je wilt dat relaties (en de liefdesdrama's) je niet meer overkomen, maar je wilt de perfecte relatie waar jij naar verlangt moeiteloos aantrekken ❤️

Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu en dat is echt heel fijn om te voelen. Dit is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb. 
Denise

Jouw nieuwe begin!

Vandaag is een nieuw begin om jouw nieuwe liefdesverhaal te schrijven. Hier werken we naar toe: 

✅ Je hebt liefdevolle verbinding met jezelf, waardoor je precies weet en aanvoelt wie een juiste partner voor je is. 

✅  Je bent oprecht gelukkig met jezelf. Liefde is geen invulling meer voor je, maar een aanvulling. Hierdoor trek je automatisch een gelijkwaardige, liefdevolle & volwassen relatie aan. 

✅ Je voelt je grenzen en handelt hier ook naar, waardoor je altijd volledig jezelf bent en blijft in een relatie. 

Ik kijk nu vol trots naar mezelf en de transformatie die ik doorgemaakt heb. Wat ben ik dankbaar dat ik niet langer doelloos in cirkeltjes rondloop, totaal niet wetende wie ik ben of waar ik mag zijn. Nu heb ik mijn eigen cirkel terug, ik heb een thuis; ik mag eindelijk weer zijn! Ik overleef niet langer, ik leef! 

Rianne

Stop met je liefdesdrama's! In 90 dagen doorbreek jij jouw huidige liefdesblauwdruk

Ik doe geen loze beloftes, deze methode werkt. Het heeft er voor gezorgd dat ik de meest liefdevolle en gezonde relatie heb,  waar ik altijd van gedroomd heb. En daarna hebben mijn klanten hetzelfde bereikt. Dus het werkt, wanneer jij de eerste stap zet. 
Dit traject is de beste keuze is die ik ooit gemaakt heb. Dit is de eerste keer in heel mijn leven dat ik kan zeggen dat ik gelukkig ben met mezelf, dat ik geen man nodig heb om gelukkig te zijn. Dit had ik nooit verwacht want voor ik begon was ik zwaar co-dependent, liefdesverslaafd en had ik verlatingsangst. Het was soms best confronterend maar ik kan het iedereen aanraden.....de beste investering in jezelf want je bent het waard!

Syllie

Het traject: 

1. Ontrafel  jouw 

liefdes-DNA

Ontdek de gebeurtenissen in je leven die je liefdespatronen hebben gevormd en leer hoe deze invloed hebben gehad op je (voormalige) relaties.

2. Analyseer je (ex) relaties

Leer wat je vorige relaties onthullen over jou en ontrafel de lessen om toekomstige partners beter te kiezen en gelijksoortige valkuilen te vermijden.

3. Verbreek oude patronen & overtuigingen

Identificeer je diepgewortelde patronen en overtuigingen, begrijp hun oorsprong en leer hoe je ze kunt doorbreken voor een liefdevollere toekomst.

4. Integratie & implementatie

Neem de tijd om je opgedane inzichten en kennis toe te passen en versterk je groei met een live online workshop voor naadloze integratie in je leven.

5. Onthul de oorsprong van jouw liefdesleven

Duik dieper in de bronnen van je liefdespatronen en vergroot je zelfinzicht voor een sterkere en bewustere romantische toekomst.

6. Verwerk & heel (verborgen) emoties

Transformeer je pijn, versterk je verbinding met jezelf en herken, heel en herprogrammeer je hechtingsstijl voor een gezondere liefdesbeleving.

7. Ontdek je hechtingsstijl

Verken de verschillende hechtingsstijlen, begrijp hun impact op je leven en identificeer je eigen stijl voor een beter inzicht in je liefdesdynamiek.

8. Integratie & implementatie

Neem de tijd om je opgedane inzichten en kennis toe te passen en versterk je groei met een live online workshop voor naadloze integratie in je leven.

9. Genees je 

innerlijke kind

Leg verbinding met je innerlijke kind, heel zijn wonden en voel je opnieuw compleet en geliefd in het heden.

10. Doorgrond je overlevingsstrategie

Onthul je overlevingsstrategie, begrijp wanneer en waarom je deze gebruikt en leer hoe je deze patronen kunt doorbreken voor een vrijer liefdesleven.

11. Overwin je 

triggers

Leer je triggers herkennen, verwerk en heel de onderliggende pijn voor een evenwichtiger en liefdevoller leven.

12. Integratie & afsluiting met Myra

Gebruik deze week om je inzichten en kennis toe te passen en sluit af met een persoonlijke sessie met Myra, zodat je vol vertrouwen je liefdesreis voortzet.
Life Changer! Beste cadeau wat je jezelf kan geven!

Maureen

Dit traject heeft me kracht en vertrouwen gegeven om naar mezelf te kijken. Ik ben niet meer bang voor de toekomst maar durf eindelijk met vertrouwen en overgave naar mijn stukken te kijken. Ik gun elke vrouw een Myra in haar leven!

Claudia

Myra changed my life! Ik ben nu 3 maanden bezig met het traject en ik voel me beter dan ooit! 

Anne

Een enorm goed in elkaar gezette training. Overzichtelijk, duidelijk en persoonlijk. Echt een aanrader!

Lynsey

Als jij aan jezelf wilt werken, open staat voor zelfreflectie en als je echt gelukkig wilt worden, dan is deze training TOP! Ik heb er zelf nog geen moment spijt van gehad, integendeel. 

Marieke

De bewezen Liefdesblauwdruk Methode©

✅ In dit (online) traject, deel ik met jou hoe ik inzicht heb gekregen in mijn liefdesblauwdruk  en deze hierdoor kon helen. Iedere week krijg je methodieken en tools om een sterke liefdesblauwdruk te creëeren. Hierdoor trek je liefde, commitment, steun en veiligheid aan in je relaties.

✅ Je start 19 april. Vanaf dit moment, krijg je iedere week toegang tot een nieuwe module. De training is MINSTENS 1 jaar toegankelijk voor je. Op vakantie gaan in deze periode is dus geen probleem. 

Liefdesblauwdruk Methode

Herkennen & Helen

€997-
€447,-

✅ We starten met een live kick-off call

✅ Je krijgt 9 online modules met hierin trainingen, video's, online workshops, oefeningen, opdrachten en meditaties, waardoor je je liefdesblauwdruk gaat herkennen en helen. Hierdoor ben je in staat een gezonde relatie aan te trekken. In dit traject worden diverse methodieken & tools met je gedeeld. Je krijgt praktische tips en vele oefeningen om een sterke liefdesblauwdruk te creëeren. Hierdoor trek je liefde, commitment, steun en veiligheid aan in je relaties.
3 maanden lang krijg je persoonlijke begeleiding: 

✅ Iedere maand een live  workshop om je opgedane inzichten en kennis toe te passen en je groei te versterken voor een naadloze integratie in je leven.

✅ Iedere maand een live motivatie call  om je on track te houden en je te ondersteunen bij uitdagende momenten

✅  Iedere maand een live support call zodat je al je vragen over het traject kunt stellen

✅ Support in de Community van elkaar & van Myra's Angels

✅ Een afsluitende live workshop met Myra,  zodat je vol vertrouwen je liefdesreis voortzet.

*Alle live momenten vinden online plaats met één van Myra's Angels

Of betaal in delen:

✅ Goedkoopste optie: betaal in 1 termijn van €447

✅ 3 termijnen van €158

✅  6 termijnen van €84

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ervaring Leonie

Ik leerde mezelf te zijn, dat ik er mag zijn, hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben, hoe ik dit heel, hoe ik weer verbinding krijg met mijn lijf. En het belangrijkste: dat ik onvoorwaardelijk voel dat ik van mezelf houd.

Leonie

Tijdelijke bonus:

Je krijgt de online training "patronen in de liefde doorbreken" t.w.v. €297 er gratis bij!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Liefdesblauwdruk Methode

Herkennen & Helen

€997-
€447,- (of betaal in delen)