Werken met Myra 

Mijn naam is Myra de Wildt en ik begeleid toponderneemsters!

Succes in mijn carrière is altijd heel belangrijk voor mij geweest, dus daar werkte ik hard voor. Zo hard, dat werken soms het enige kon zijn waar ik me mee bezig hield. Ik maakte veel uren en bereikte alles wat ik wilde. In het bedrijfsleven zat ik binnen mum van tijd in het hoger management en toen ik ondernemer werd, ging ook dat me voor de wind. Ik had een leuk huis, maakte mooie reizen, reed een fijne auto, had veel sociale contacten en zag er prima uit. Super allemaal, zou je denken... Maar dat was vooral zo voor de buitenwereld. Want wanneer ik dan thuis alleen op de bank zat, dan voelde ik me helemaal niet gelukkig en dat uitte zich zelfs in depressies. 


Als de ware liefde maar zou komen, dan zou het allemaal goed komen. Ik zocht het buiten mezelf en bleef in de tussentijd hard werken. Ik was aan het overleven. Ik had een vechthouding en ik zat vooral in mijn mannelijke energie. Alle liefdesrelaties die voorbij kwamen eindigde in liefdesdrama, ellende, pijn en verdriet. Toen ik er 10 jaar geleden alleen voor kwam te staan met mijn dochtertje die nog maar een klein baby'tje, brak er een andere tijd aan. Ik besloot niet langer meer op zoek te gaan naar de liefde van de ander, maar naar de liefde voor mezelf. Dit veranderde alles! 

Premium Love Mentoring

Als geen ander weet ik hoe het is om jezelf kwijt te zijn, om te vluchten in hard werken en om de connectie met jezelf niet meer te voelen. Ik weet hoe het is om je ongelukkig en alleen te voelen en jezelf te zien als een ramp in de liefde. Ik ken het taboe gevoel en de schaamte. Maar ik ken ook het tegenovergestelde gevoel waar ik nu gelukkig al jaren in zit. 


Omdat ik alleen met succesvolle vrouwen werk, kan ik jou een veilige, discrete en veilige omgeving bieden om dit proces aan te gaan. Niet het makkelijkste pad, maar wel het énige pad om je helemaal gelukkig te gaan voelen. Met of zonder partner. 


Ik werk niet met iedereen. Om discretie en veiligheid te kunnen bieden, ben ik selectief in de selectie van de vrouwen met wie ik werk. Waar ik jarenlang met honderden vrouwen per jaar werkte, werk ik tegenwoordig met max 20 klanten die ik ik hier persoonlijk voor selecteer. 

Zo doorgaan? 

Zo maar een beetje doorgaan, misschien een sessie'tje hier of een sessie'tje daar nemen of te blijven vluchten in hard werken en overleven gaat jou nog ongelukkiger maken. Je loopt recht op een burn-out, een depressie of een leven lang ongelukkig zijn af. Dat is niet echt hoe je het voor je ziet toch? 


Wanneer wij samen werken, dan laat ik jou zien hoe jij in dit patroon terecht bent gekomen, hoe je dit doorbreekt en hoe je een nieuw liefdespatroon ontwikkeld. Eentje waar je wél gelukkig van wordt. Ik geef je een spiegel en laat je er ook in kijken. Zo ga jij jezelf écht zien, en écht voelen. Je gaat zo niet alleen die zelfstandige vrouw zijn wanneer je alleen bent, maar dat blijf je ook wanneer je een relatie zit. Waardoor je jezelf ook echt alleen gaat geven, wat écht goed voor jou is.


Mijn traject is niet zomaar een traject om de juiste liefde te vinden. Maar dat is ook niet wat jij wil. Je wil geen tijdelijke pleister op je wond, je wil een transformatie met blijvende resultaten! 

Proces van transformatie

Het is een transformatietraject om jezelf weer helemaal weer te vinden. Ik werk met traumaverwerking, innerlijk kindwerk, delenwerk, ontwikkelen van zelfliefde, verbinding maken met je lichaam, contact maken met je gevoel, ontwikkelen van je vrouwelijke energie en systemisch datgene loslaten wat niet bij jou hoort. Doordat ik jou je echte geluk in jezelf laat ervaren, wordt een relatie voor jou een aanvulling, geen invulling. Hierdoor ga je automatisch (veel) betere partners aantrekken die wél blijven en waar jij wel die gelukkige, gelijkwaardige, volwassen en liefdevolle relatie mee gaat hebben! 

Nog wat over mij

Ik ben moeder van een dochter die ik vanaf haar geboorte 24/7 alleen opvoed. Ik weet dus wel wat vechten is... Sinds 2021 hebben we er nog een kleine baby bij, in de vorm van een hond ;) Ik ben geboren en getogen in Nijmegen, maar woon inmiddels ruim 16 jaar in Amsterdam. Ik ben een succesvolle ondernemer waar ik heel bewust zowel mijn mannelijke als mijn vrouwelijke energie voor inzet. Ik ben spiritueel, mediteer iedere dag en heb een sterke intuïtie, die ik ook inzet in mijn coaching. 

Ik hou van mooie kleren, goede wijn, lekker eten, slappe humor en goede gesprekken. Ik kijk graag naar "love reality series" ah la Temptation Island (#guiltypleasure).

Ik ontwikkel mezelf continu, lees iedere week wel een boek over persoonlijke ontwikkeling en volg altijd een opleiding, training of cursus om mijzelf in mijn vak continu te groeien. Ik werk alleen met transformerende technieken zoals regressietherapie, hypnotherapie, systeemtherapie, delenwerk en innerlijk kindwerk. 

De optie om met mij in gesprek te gaan is geschikt voor jou, wanneer je...

  • Een toponderneemster bent (of je hebt een uitstekende functie op directieniveau).
  • Je graag actie wil ondernemen om met je patronen en belemmerende overtuigingen aan de slag te gaan en weet dat je 100% verantwoordelijk bent voor je eigen succes.
  • Je weet dat je door de juiste begeleiding een enorme groei gaat realiseren. Zowel persoonlijk als in je bedrijf (of functie). 
  • Je moedig bent en het lef hebt om knopen door te hakken. 

Voor het gesprek, willen we je vragen een aantal vragen te beantwoorden. 

Hieronder zie je een aantal vragen staan zodat jij goed jouw situatie helder in kaart kan brengen (wat vaak ook al e.e.a. teweeg kan brengen) en ik me alvast goed voor kan bereiden op jullie gesprek. Je antwoorden leveren je het meeste op wanneer je ze serieus neemt en je het achterste van je tong laat zien. Je antwoorden zijn veilig bij mij.

Na het invullen van de vragen kun je direct een afspraak inboeken in de online agenda. Aangezien ik een selectie maak uit de aanvragen die binnenkomen, bekijk ik zorgvuldig of die van jou passend is. Je hoort gauw van me!

arrow_drop_up arrow_drop_down