Werken met Myra

Heel de pijn uit je verleden, transformeer je destructieve liefdespatronen en kom weer helemaal thuis bij jezelf

Myra heeft 2 trajecten ontwikkeld om jou te kunnen helpen. Het jaartraject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn en het Deep Love jaartraject. Het zijn beide transformerende trajecten die je leven zullen veranderen, waardoor je uit je oude patronen komt en jezelf weer vindt. Hierdoor ga je automatisch de juiste partner aantrekken. 


Omdat er meer aanvragen zijn dan er tijd is, kun je enkel middels het Deep Love traject 1 op 1 door Myra begeleid worden. Het is een exclusief traject voor vrouwen die bereid zijn serieus in zichzelf te investeren. 


Hiernaast heeft Myra het jaartraject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn ontwikkeld. 
Hoe kun je met Myra werken? 

Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

Je wilt je patroon van liefdespijn doorbreken en daar wil je het beste traject voor. Je wilt niet van alles moeten zoeken of dan weer hier wat sessies doen en weer door naar de volgende. Het jaartraject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn is een transformatie traject waarin je de beste tools van Myra krijgt. Je kunt kiezen om het helemaal zelfstandig te doen, of om er begeleiding bij te krijgen. 

Deep Love Traject

Je bent een succesvolle onderneemster die alles goed voor elkaar heeft, maar in de liefde tegen de verkeerde partners aan blijft lopen. Je wilt niet zomaar werken aan jezelf, je wilt écht de diepte induiken en contact maken met alles wat er in je zit. Dat is spannend, maar je bent er klaar voor. Je wilt graag exclusiviteit, je bent klaar voor een transformatie en je wil graag 1 op 1 door Myra begeleidt worden.