Wat als je voor 100% zelf in de hand hebt hoe gelukkig je bent? 

Realiseer het met het bewezen traject "Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn"

500+

Gingen je voor en hebben hun liefdesleven getransformeerd

95%

Heeft haar destructieve relatie patronen doorbroken

10+ jaar

Expert in bindings-en verlatingsangst & codependentie

Wij helpen je definitief afscheid te nemen van destructieve relaties, volledig gelukkig te zijn met jezelf en alleen nog maar aan te trekken wat jou echt gelukkig maakt!

Het lukt nooit écht

Je trekt steeds maar niet de de juiste partner aan, waardoor je vaak verdriet om de liefde voelt. Óf je leven gaat opzich wel prima, tótdat er een man voorbij komt. Dan blijf je niet die sterke, onafhankelijke vrouw, die je normaal wel bent.


Hij wilt zich niet binden, hij is emotioneel onbereikbaar, hij is narcistisch, hij is maar op één ding uit, het is wel leuk maar het gaat allemaal op zijn voorwaarden, hij zit al in een relatie, hij wil zich niet aan je binden of misschien lukt het jou wel niet om je aan de ander te binden of saboteer je zelf steeds je relaties.


Of ken je deze drama's wel, en wil je helemaal geen partner? En ben je vooral op zoek naar jezelf? 


Wat jouw verhaal ook is; het wil nooit écht lekker lukken in de (zelf)liefde en daar ben je wel klaar mee! 

Blijvende verandering

Je hebt al het een en ander geprobeerd om dit patroon te doorbreken en natuurlijk heeft het je een beetje geholpen in je ontwikkeling, maar je blijft wel steeds dezelfde soort partners aantrekken en het blijft niet lukken om écht contact met je gevoel te maken. Moedeloos word je ervan... Wat helpt nog wel? Ik begrijp je frustratie, want die had ik zelf ooit ook.

Waar het mis ging? Iedere expert waar ik kwam was weliswaar expert in het werken met hun tool, maar het waren geen experts in (zelf)liefde. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de liefde. Eerst heb ik mijn eigen patroon dieper doorbroken, dan ik ooit had kunnen bedenken en heb ik vervolgens de Liefdesblauwdruk Methode© ontwikkelend. Ik heb álles wat belangrijk is om dit patroon definitief te doorbreken in één methode verwerkt, zodat je niet naar 5 verschillende experts toe hoeft te gaan, maar alles bij elkaar hebt. Wanneer je een appeltaart bakt, gebruik je toch ook niet 3 van de 7 ingrediënten. Waarom zou je dat als het gaat om het helen van je hart wel doen?

Dit is voor jou wanneer je geluk in eigen handen wilt nemen, wanneer je bereidt bent aan jezelf te werken, wanneer je je (destructieve) relatiepatronen voorgoed wil doorbreken én volledig van jezelf wilt houden. 

"Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn is het beste & meest volledige (zelf)liefdestraject van de Benelux"

+ Alle methodieken samen

Eén methode helpt onvoldoende om te komen waar je wilt zijn. Daarom hebben wij alle belangrijkste methodieken en therapietechnieken geïntegreerd. Dit bespaart je uren aan therapie, ellende en bakken met geld.

+ Heling van binnenuit

Je gaat geen pleisters meer plakken, maar je gaat volledig je eigen innerlijke heling aan. Zodat de ander geen invulling meer voor je  is, maar een aanvulling is op het geluk wat je in jezelf al volledig voelt.

+ Altijd support

Doordat je 24/7 toegang krijgt tot de online academy, heb jij altijd support wanneer je het nodig hebt. Zo herprogrammeer je je destructieve patronen voor 100% en kun je eindelijk eens gezonde relatiepatronen aangaan. 

Een einde aan: 

 1. Een laag zelfbeeld
 2. Onvoldoende zelfliefde
 3. Geen contact met je gevoel
 4. Bindings- en verlatingsangst
 5. Codependentie
 6. Liefdespijn
 7. Liefdesdrama
 8. Je eenzaam voelen
 9. Je afgewezen voelen
 10. Over je grenzen heen gaan
 11. Je niet gehoord en gezien worden
 12. Jezelf kwijt zijn

Ben je hier ook écht klaar mee? 

Met het "Van Liefdespjin naar Gelukkig zijn traject" ga je er definitief afscheid van nemen. Je gaat doorbreken, wat je tot nu toe niet gelukt is. Je ontwikkeld diepe zelfliefde en dan trek je alleen nog maar gelijkwaardige, liefdevolle en fijne relaties aan. 

Learn to love yourself first, in stead of loving the idea of other people loving you

Myra de Wildt, Founder Liefdesblauwdruk Methode©

Over Myra

Honderden uren heb ik in opleidingen gestoken en heb ik onderzoek gedaan naar de liefde. Ik ben gediplomeerd coach en multidisciplinair therapeut. Ik heb jaren ervaring met regressie-en hypnotherapie, systeem therapie, traumaverwerking, innerlijk kindwerk en mindset.  Maar wat het grote verschil maakt; ik ben er zelf doorheen gegaan. Ik ging zelf van (heel veel) liefdespijn, naar mijn meest gelukkige leven! Hierdoor weet ik gewoon heel goed waar jij doorheen gaat én wat werkt. In de afgelopen jaren, heb ik al duizenden vrouwen geholpen met het doorbreken van hun liefdespijn. 

Mijn Vind je liefde podcast heeft inmiddels al meer dan 120.000 downloads en is daarmee één van de meest populaire podcasts over de liefde. Ik stond in diverse media, werd derde in de Viva400 en ik ben momenteel bezig met het schrijven van een boek.

Als nummer 1 liefdesexpert geloof ik erin dat iedereen de ware liefde aan kan trekken met de bewezen Liefdesblauwdruk Methode© Ik nodig je van harte uit zodat ook jij de ware liefde aantrekt!

Laat liefde een aanvulling worden, in plaats van een invulling

Het Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn Traject is een compleet, uniek & bewezen traject. Het neemt je stap voor stap mee in het herprogrammeren van je liefdesblauwdruk. Het is diepgaand, gestructureerd, praktisch én direct toe te passen. Je krijgt 9 modules met meer dan 12 uur training en meer dan 30 life changing meditaties. Inclusief werkboeken en opdrachten zodat je het geleerde meteen praktisch toepast om te gaan herkennen, helen en herprogrammeren zodat jij de ware liefde automatisch aan gaat trekken! 

De Liefdesblauwdruk Methode©:

Module 1: Jouw liefdesblauwdruk ontrafelen

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> Je biografisch interview uitwerken zodat je precies weet waar jouw huidige relatiepatroon vandaan komt.

-> patronen & overtuigingen: welke heb je en hoe doorbreek je ze?

-> secundaire winst: waarom blijf je doen wat je doet (ookal weet je wel beter). 

- Workshop jouw relatietijdlijn maken, zodat je precies ziet wat je valkuilen zijn, waar ze vandaan komen, wat eronder zit en hoe je dit herkent, heelt & herprogrammeert. 

Module 2: Jouw relatiepatroon herkennen & doorbreken

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> overlevingsstrategie & mechanisme: waar komen ze vandaan, hoe doorbreek je dit patroon en hoe vervang je deze mechanismes. 

-> omgaan met je triggers: hoe hou je het bij jezelf, zodat je je relatie gezond houdt? 

-> doorslaggevende momenten: welke momenten hebben gezorgd voor je huidige liefdesleven. Alles wat hieronder zit herkennen, helen & herprogrammeren. 

Module 3: Je heling aangaan en jezelf vinden

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> je emoties aangaan. Hoe kom je echt bij je gevoel en kun je emoties aangaan, terwijl je blijft staan. 

-> zelfliefde ontwikkelen, zodat je meer van jezelf gaat houden en positief naar jezelf kijkt.

-> ontwikkelstadia

-> parentificatie. 

-> hechtingsstijlen.

Zodat je ziet wat jouw jeugd, te maken heeft met jouw huidige patronen en dit gaat herkennen, helen & herprogrammeren.  

Module 4: Bindings-en verlatingsangst doorbreken

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> verlatingsangst, waar komt het bij jou vandaan en hoe doorbreek je het? Zodat je altijd volledig in je kracht blijft staan in een relatie en handelt vanuit wat goed is voor jou. 

-> bindingsangst, waar komt het bij jou vandaan en hoe doorbreek je het? Zodat je de binding aan durft te gaan en het niet meer uit de weg gaat. 

-> de dynamiek tussen bindings-en verlatingsangst en hoe doorbreek je het. Zodat je deze dans niet meer zult gaan dansen. 

Ina
"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Danja
"Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. die begreep mijn situatie en daarbijbehorende 'gevecht' niet."
Ans
"De training is echt fantastisch. duidelijk en fijn om mee te werken. Zo verhelderend, precies wat ik zocht en nodig had. Dit was mijn investering echt meer dan waard! Dank je wel dat je op m'n pad bent gekomen Myra, heel blij met jou."
Ervaring Denise
Denise
"Mijn zelfliefde is enorm gestegen. ik vind het nu heerlijk om me-time te hebben. Ik heb veel meer rust gevonden en vertrouwen in mezelf gekregen. Ik ben niet meer afhankelijk van een ander om gelukkig te zijn."

Module 5: Codependentie doorbreken en jezelf goed leren kennen

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> codependentie, waar komt het bij jou vandaan en hoe doorbreek je het? Zodat je in een relatie volledig in je cirkel blijft staan en handelt vanuit wat goed is voor jou. 

-> wie ben ik? Jezelf écht leren kennen en deze persoon blijven in een relatie. 

-> leer hoe je volledig op je eigen plek gaat en blijft staan. 

-> dieper contact maken met je innerlijke zelf. Zodat je altijd contact met je gevoel kunt maken en hierop durft te vertrouwen.

Module 6: Jezelf helen door innerlijk kindwerk

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> innerlijk kindwerk, zodat je jezelf volledig gaat geven wat je vroeger gemist hebt waardoor je diepe innerlijke liefde ontwikkelt. 

-> contact maken met de verschillende delen in jou, zodat je jezelf volledig gaat accepteren en omarmen. 

Hierdoor ga je jezelf niet alleen het allerbeste gunnen. Liefde wordt automatisch aan aanvulling op jouw gelukkige leven. Je trekt hierdoor partners aan die goed zijn voor jou (want die andere vind je oprecht niet meer interessant).

Module 7: Zelfliefde en het openen van je hart

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> wat zijn je schaduwkanten en zo omarm je ze, zodat je jezelf ook volledig accepteert voor wie je bent. 

-> het verder ontwikkelen van zelfliefde en contact maken met je hart.

-> je hart openen

Module 8: Vrouwelijke energie

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> relatieverslaving, waar komt het bij jou vandaan en hoe doorbreek je het? Zodat altijd volledig in je kracht blijft staan in een relatie en handelt vanuit wat goed is voor jou. 

-> liefdesverslaving, waar komt het bij jou vandaan en hoe doorbreek je het? Zodat de ander geen invulling meer voor je is, maar een aanvulling. 

-> loslaten van laatste restjes emoties zoals woede en verdriet. Je maakt weer contact met je gevoel en je voelt dat alles wat er is er gewoon mag zijn. Je bent er niet meer bang voor, want je hebt contact met je gevoel. 

Module 9: Zelfliefde en het openen van je hart

- Training & bijbehorende opdrachten:

-> contact maken met de vrouw in jou, zodat je in een relatie in je vrouwelijke energie blijft.

-> je muur laten zakken, zodat je de verbinding met jezelf volledig hebt en vanuit hier met de ander aan gaat. 

-> contact maken met je lichaam, zodat je weer volledig op je eigen intuïtie vertrouwt en je eigen grenzen waarborgt. 

-> hoe je je toekomstige partner aan gaat trekken met de wet van de aantrekkingskracht. 


Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

€ 2.997,-
€ 1.411,- (of betaal in delen)

Dit krijg je allemaal: 

✅ De bewezen Liefdesblauwdruk Methode©: Volledig en bewezen traject op basis van diverse therapeutische helende methodes, zodat je op alle lagen herkent, heelt en herprogrammeert. 


-> Video lessen, innerlijk kindwerk, traumaverwerking, tools voor zelfliefde, technieken om je trauma te verwerken, patronen doorbreken en je ware liefde te vinden. Hiernaast krijg je mindset methodes, zodat je vol vertrouwen door dit proces heen gaat. 

-> Oefeningen, opdrachten en technieken om bovenstaande goed te integreren en eigen te maken. 

-> Meer dan 30 doorbrekende meditaties


✅  6 maanden lang live online sessies...

-> 12 therapeutische groepsessies waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan Myra of een HODL Therapeut en persoonlijke begeleiding krijgt. 

-> 12 coachsessies van een HODL Coach zodat je je praktische vragen kunt stellen én kan connecten met andere deelnemers. 


✅  Blijvende toegang tot de Liefdesblauwdruk Methode en de opnames van de therapeutische sessies.


✅ Alles is te volgen via je computer of gemakkelijk via de app.


✅ Connecten met elkaar via de Community of online live na online sessies.

Je krijgt concrete therapeutische methodieken, waardoor je alles wat je leert ook daadwerkelijk aangaat. Op ieder onderdeel ga je herkennen, helen en herprogrammeren. Het is dus een volledig en makkelijk toe te passen traject. 

3 tijdelijke bonussen t.w.v. ruim €3.000

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bonus 1: Liefdesbibliotheek t.w.v. €1.111

Stel je voor, een gemakkelijke online plek waar je razendsnel antwoorden krijgt op al je prangende liefdesvragen. Welkom bij onze kennisbank! Hier hoef je geen ellenlange teksten te doorploegen of saaie zoekresultaten te doorworstelen. In plaats daarvan krijg je persoonlijke video-antwoorden, direct vanuit therapeutisch perspectief.

Of je nu zit met vragen over je innerlijke kind, schuldgevoelens, diepe pijn, overmatig appjes analyseren, grenzen stellen, ex-partners die je beschuldigen, of zelfs de kriebels om weer te gaan daten - er staan meer dan 80 snelle vraag-en-antwoordvideo's die je meteen kunt bekijken.

80+ vraag & antwoord video trainingen:

Een greep uit de vraag & antwoord video trainingen die je kunt bekijken: 

- Ik krijg geen reactie meer van een man, wat moet ik doen?

- Hoe ga ik om met het gevoel van schuld?

- Hoe laat ik mijn gevoel los? 

- Hoe ga ik om met het gevoel van afwijzing? 

- Ik heb al zoveel gedaan en geprobeerd maar het (rot)gevoel blijft, wat nu? 

- Hoe accepteer ik dat ik vrijgezel ben? 

- Hoe word ik gehoord? 

- Ik ben bang dat ik dezelfde fout maak als in mijn vorige relaties, hoe voorkom ik dit? 

- Hoe blijf ik ook krachtig in een relatie? 

- Ik ben bang om weer te gaan daten, hoe weet ik of ik er weer aan toe ben? 

- Ik ben bang voor de emoties die misschien gaan komen, wat als het niet stopt? 

- Ik wil loskomen van mijn ex, maar de chemie is te groot. Hoe kom ik los? 

  En nog veel meer! 

  Bonus 2: Live Online training Patronen doorbreken in de liefde t.w.v. €777

  Stel je voor dat je volledig begrijpt hoe relaties werken en welke stappen je kunt zetten om deze cyclus te doorbreken, zodat je de mogelijkheid hebt om een gezonde, evenwichtige en volwassen liefdevolle relatie aan te trekken? Deze middag zal Myra je meenemen op een reis om je huidige gewoonten te doorgronden en je laten zien hoe je deze gaat veranderen!

  Bonus 3: LIVE Love & Magic dag t.w.v. €1.297

  Je wordt LIVE uitgenodigd door Myra op haar prachtige praktijk in 's-Graveland tussen Hilversum en Bussum, waar je een deepdive in je eigen zelfliefde gaat maken. Deze dag zul je een diepe connectie met jezelf gaan maken en je hart voelen zoals je 'm al lang niet meer gevoeld hebt.. Het wordt een magische en bijzondere bijeenkomst, die je niet wilt missen! 

  Cynthia

  “Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


  Myra is een hele fijne coach & therapeut, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


  Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.“

  Maaike

  "Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  


  Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


  Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. Ik zou zeker de training aanraden."

  Chrystel
  "Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.

  Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


  Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training.

  Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”
  Ann

  "De training heeft mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 


  Voor alle vrouwen die de training misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent?


  Gun jezelf dan deze training van Myra. Zij helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf.” 

  Jouw nieuwe leven: 

  ✅ Je ervaart innerlijke rust en bent heel gelukkig met jezelf. 

  ✅ Door je grote zelfliefde, trek je partners aan die goed zijn voor jou. 

  ✅  Doordat je je eigen emoties kunt dragen, kun jij je binden en een partner aantrekken die zich aan jou wil binden.

  ✅ Je hebt een liefdevolle verbinding met jezelf, waardoor je precies weet en aanvoelt wie een juiste partner voor je is en alleen maar in je leven toe laat, wat goed is voor jou

  ✅  Je hebt contact met je gevoel en je vertrouwt volledig op je intuïtie, waardoor je haarfijn aanvoelt of een partner geschikt voor je is. Je herkent de rode vlaggen en hier handel je ook naar. Je zorgt altijd goed voor jezelf. 

  ✅  Je bent oprecht gelukkig met jezelf en dan is liefde geen invulling meer voor je, maar een aanvulling. 

  ✅ Je voelt je grenzen haarfijn aan en handelt hier ook naar.  Dus wanneer iemand zich niet aan jou wilt binden, dan besteed ook jij daar geen tijd meer aan. Voor hem zijn er letterlijk 10 anderen! 

  ✅  Je bent altijd volledig jezelf in een relatie en de ander bewondert jou daarvoor! Hij houdt van jou, precies zoals je bent! 

  ✅ Doordat je de ware liefde in jezelf écht voelt, trek je automatisch een gelijkwaardige, liefdevolle & volwassen relatie aan!

  Een greep uit de meer dan 30 therapeutische (hypno & regressie) meditaties:

  Zet vandaag jouw eerste stap naar jouw nieuwe liefdesleven

  Marieke
  "Mijn huisarts staat verbaasd van mijn ontwikkeling door dit traject. Myra is een oprecht warm mens die echt de passie heeft om ons vrouwen verder te helpen met de relatie met onszelf."
  Ervaring Leonie
  Leonie
  "Ik leerde mezelf te zijn, dat ik er mag zijn, hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben, hoe ik dit heel, hoe ik weer verbinding krijg met mijn lijf en het belangrijkste: dat ik onvoorwaardelijk voel dat ik van mezelf houd. Myra, oneindig veel dank voor deze prachtige innerlijke reis."
  Barbara
  "Sinds ik met het traject gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn. Ik weet en voel nu dat ik zoveel meer waard ben dan hoe ik jaren heb geleefd. Dank je wel lieve Myra, mijn leven is zoveel mooier sinds ik met het traject begonnen ben."
  Sandra
  "Dank je wel voor deze prachtige reis. Ik ben dankbaar voor alle mooie inzichten, lessen en alle tranen die er gerold zijn. Ik ben echt een andere Sandra geworden. Nooit geweten dat er naast mijn verpakking die altijd zoveel aandacht kreeg, ook een binnenkant was die schreeuwde om aandacht."
  Kathinka
  "Wauw wauw wauw. Het is eigenlijk niet te omschrijven wat er is gebeurd. Ik zat zo erg vast, lichamelijk en in mijn hoofd, maar ik heb gehuild als een klein kind. Ik heb gevoeld! Ik kan het iedereen aanraden dit te gaan doen. Hier kan geen therapie tegenop. Ik heb het zo lang koud gehad in mijn lijf dat het pijn deed, en nu stroomt het weer. Myra, ik voelde me veilig, gezien en gehoord."
  Sandra
  "Dank je wel voor de meest magische ervaring ever! Ik vond het spannend en had geen idee wat ik kon verwachten, maar alles klopte vanaf het moment dat ik je zag. Ik voelde alles open gaan. Ik kan het moeilijk aan anderen uitleggen en dat hoeft ook niet. Het was mijn reis en ik ben dankbaar voor alles wat daar langs kwam. Dank je wel topper, ik had dit bij niemand anders willen doen. Wat jij kan is magisch!"
  Astrid
  "Ik heb nog nooit zoiets magisch meegemaakt. In een veilige omgeving komen dingen los die diep weggestopt zijn. Het inzicht is pijnlijk, maar nu kan ik helen. Ik ben zo dankbaar dat Myra op mijn pad is gekomen."
  Sylvia
  "Het heeft me echt geholpen überhaubt weer contact te maken met mijn lijf. Ik zat zo erg in mijn hoofd! Het is echt bijzonder en gewoon niet te verklaren wat er gebeurt tijdens een energie transmissie. Ik voelde van alles en vooral dat ik nóg meer voor mezelf mag gaan staan. Mezelf en mijn gevoelens/emoties laten gaan. Het heeft me op een bepaalde manier naar mezelf laten kijken waardoor ik nu ook voel dat ik mezelf mag gaan vinden. Dank je wel Myra!"
  € 2.997,-
  €1.411
  (of betaal in delen)

  Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden

  VEELGESTELDE VRAGEN: 

  FAQ Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

  Werkt online wel echt?

  100%! Al honderden vrouwen zijn je voorgegaan en hebben verbluffende resultaten geboekt! Maar... alleen doordat ze het ook echt zijn gaan doen. Want wanneer jij het echt gaat doen, zal ook jij door een transformatie heen gaan. Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat wanneer jij dit traject volgt en ook doet, je meer en sneller hele grote stappen maakt dan bij reguliere hulpverlening. Hiernaast hebben we een 30 dagen niet goed garantie. Volg jij het traject en werkt het niet, dan krijg je je geld terug!

  Kan ik niet beter sessies bij een psycholoog of therapeut gaan volgen?

  Alles wat je krijgt in dit traject heeft zoveel meer waarde dan ergens individuele sessies nemen, omdat je daar nooit zoveel kan behandelen als waar je in dit traject door zal gaan. Hiernaast heb je áltijd ondersteuning en kan je op ieder moment dat je geraakt wordt of hulp nodig hebt de juiste hulp krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van de transformeerde meditaties zoals:
  "meditatie wanneer je geraakt wordt in je bindingsangst"
  "meditatie wanneer je geraakt wordt in je verlatingsangst"
  "meditatie wanneer je niet bij je gevoel kan komen"
  "meditatie om contact te maken met je gevoel"
  "meditatie om in contact te komen met je vrouwelijke energie"
  "meditatie voor het loslaten van verdriet"
  "meditatie voor het loslaten van boosheid"
  "innerlijke kindmeditaties
  en ga zo maar door...

  Je hebt dus ALTIJD hulp, wanneer je het nodig hebt. Het helpt je door iedere fase waar je doorheen gaat, op het moment dat jij het nodig hebt. De trainingen helpen je om verder de diepte in te gaan en het fijne is, dat je het gewoon in je eigen tijd, vanuit huis volgt. Extra veiligheid voor jou dus, omdat je in je eigen veilige en vertrouwde omgeving bent.


  Het is daarnaast ook fijn dat je alles terug kan luisteren en er altijd steun is. Met alles wat je leert door de online trainingen en de inzichten die je krijgt, kun je vervolgens weer de diepte in met de meditaties die diepe lagen zullen raken. Deze kun je -doordat het allemaal ook online staat- vaker beluisteren. Zo ga je jouw innerlijke wond helen, contact maken met je innerlijk kind, weer verbinding maken met jezelf, zelfliefde creëren en je bindings-en/of verlatingsangst (en codependentie) doorbreken.


  Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat wanneer jij dit traject volgt en ook doet, je meer en sneller hele grote stappen maakt dan bij reguliere hulpverlening.

  Wat gaan we precies doen in het traject?

  Werken aan jouw transformatie! Het meeste heb je natuurlijk al op deze pagina kunnen zien, maar hier nog een korte samenvatting:

  We gaan kijken naar wat jouw liefdesblauwdruk is en welke imprints daarin zitten. Denk aan; wat is er gebeurd in je jeugd en de rest van je leven? Welke gebeurtenissen zijn er geweest die gevolgen voor je hebben gehad en een imprint hebben gehad op de rest van je leven en je liefdesleven. Welke gevoelens heb je moeten onderdrukken? In welke overleving ben je in gaan zetten? Wat heeft het kleine meisje in jou nodig? Wat mag er nog gezien, erkend en geheeld worden? In welke patronen ben je gaan zitten en waar komt dit allemaal vandaan. Waar in je lichaam ben je emoties vast gaan zetten, welke overtuigingen heb je gecreëerd, voor welke patronen hebben die weer gezorgd en ga zo maar door.


  We kijken naar je vorige relaties, welke lessen daaruit te leren zijn, wat je nog hebt te rouwen en verwerken? Wat zijn patronen die vanuit vroeger weer in je huidige patronen gaan zitten en in welke valkuilen stap je steeds? Waar wordt je geraakt in je triggers en waar komt dat vandaan? Wat mag daar nog gezien en verwerkt worden?

  En vervolgens gaan we naar de heling. Naar het zien, het horen, het verwerken, het laten zijn en hierdoor het helen. Stap voor stap, want dit is niet waar je overheen wil rushen. Dit is een moment van naar binnen keren, waar ik je stapsgewijs in begeleid door tools die ieder moment van de dag beschikbaar voor je zijn. Je mag eindelijk je lasten van je schouders af laten vallen.

  Je leert om weer in je gevoel te zakken, in je lichaam te zitten en dat het veilig is om daar te zijn. Zo ga je rustig aan je plek weer innemen, zelfliefde voelen, in contact komen met de vrouw in jou en je gelukkig voelen met wie jij bent. Wanneer je dat volledig bent, ga je automatisch de juiste liefde aantrekken!

  Kan ik in termijnen betalen?

  Jazeker kan dat! Klik op de betaallink voor de opties.

  Hoe werkt de Academy precies?

  De Academy zit in onze eigen leeromgeving via de "Huddle app". In de Academy vind je alle trainingen, opdrachten, oefeningen en meditaties waar je op ieder moment van de dag toegang tot hebt. Ook vind je hier de Community zodat je contact kan leggen met andere vrouwen, meditaties kan volgen, opdrachten kan doen en de opnames van de Groepscoaching kan bekijken. Er is ook een app. Je hebt dus toegang tot de Academy via je laptop, computer of telefoon!  Zo heb je bij een dip of behoefte aan inspiratie, altijd steun en hulp bij de hand! Er is ook een app die je kunt installeren op je telefoon. We motiveren je sowieso iedere week via de what's app groep.

  De Community gaat je een enorme kracht geven doordat je het samen doet. Je blijft zo ook geïnspireerd en gemotiveerd, en er is altijd iemand voor je wanneer het even lastig voor je is. Ik ben ook heel actief hier, dus je hebt mij er altijd bij.

  Ik twijfel of ik er wel tijd voor heb

  Is er ooit tijd? Er is nu geen tijd en er is straks ook geen tijd. Tijd is prioriteit en het kost je op deze manier alleen maar tijd (en bergen van verdriet en frustratie). Al die liefdespijn kost je ook bergen met tijd. Gun jezelf een avond in de week om aan jezelf te werken en je een stukje geluk te gunnen. De online training kun je in je eigen tijd doen, wanneer het jou uitkomt. Dus dat kun je lekker zelf inplannen. In plaats van een avondje tv kijken, ga je aandacht geven aan jezelf!

  Ik twijfel of dit het juiste moment is

  Is dit écht waar? Of zijn het misschien stiekem jouw saboterende stemmetjes, die eigenlijk bang zijn om dit aan te gaan? En dat mag natuurlijk. Het is ook spannend! Maar deze saboterende stemmetjes zorgen er al zo lang voor dat je niet écht gelukkig bent.

  Misschien is vandaag juist een heel mooi moment voor jou om niet naar je 'oude' stemmetjes te luisteren, maar naar de stem die diep in je hart zit en die nu eens écht gelukkig wil zijn, zich blij wil voelen en het geluk zo graag wil voelen.

  Hou er rekening mee dat de prijs van dit traject vanaf 11 augustus '23 defintief naar €3.497 gaat. Er komen geen kortingen meer op deze prijs.

  Werken de meditaties wel op diep niveau?

  Ja! De meditaties zijn gebasseerd op traumaverwerking, innerlijk kind werk regressie,-en hypno- en systeemtherapie. De methode is zo ontwikkelde dat jij echt diepere lagen van jezelf aan gaat raken. Hiernaast heb je op deze manier ook altijd een manier om aan jezelf te werken en is er altijd ondersteuning.

  Door de combinatie van de lessen, de opdrachten en werkboeken die je krijgt én de krachtige hypno- en regressiemeditaties, ga jij je onderbewuste op een diep niveau raken en de oude stukken die hier zitten helen en verwerken.

  Ik ben al onder behandeling van een psycholoog of therapeut, kan dit programma dan?

  Ja, dat kan zeker. Sterker nog, het is juist een hele mooie aanvulling waardoor je nog sneller en effectiever stappen gaat maken. Psychologen werken doorgaans namelijk cognitief, terwijl het voor jou juist de uitdaging is om naar je gevoel te gaan. Dat leer ik jou. En sessies met een therapeut zijn juist heel aanvullend op de transformatie waar je tijdens het traject doorheen zal gaan. Twijfel je? Stuur ons dan een mailtje (contact@myradewildt.nl) we zullen je dan eerlijk advies geven.

  Ik wil 1 op 1 begeleiding van Myra

  1 op 1 werken met Myra kan via haar Private Mentoring. Deze Mentoring is geschikt voor CEO's, ondernemers en bekende persoonlijkheden. Zie: https://myradewildt.nl/private-mentoring/

  Ik wil het zelf aan gaan pakken, is dat verstandig?

  Zonde, want dat is nou precies het pad, wat je heel veel frustratie, tijd en uiteindelijk ook veel meer geld gaat kosten. Waarna je na een jaar waarschijnlijk nog met hetzelfde probleem rondloopt en 4x zoveel geld hebt uitgegeven.

  Wanneer je het in je uppie gaat uitzoeken en proberen ben je niet alleen heel veel tijd kwijt, het kost je ontzettend veel frustratie en extra pijn. Dat ziet de weg er eindeloos lang en pijnlijk uit. Dat zou toch mega zonde zijn? Maar bovenal; je gunt jezelf toch een pad wat al een keer bewandeld is?

  Wat als ik het traject niet goed vindt? Krijg ik garantie?

  Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van dit traject. En daarom geven wij je garantie. Als je na 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit traject, dan krijg je van ons je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 2 en dat je de vragen, opdrachten en werkboeken uit module 1 ingevuld aan ons terug stuurt. Daarnaast moet je de video's uit module 1 in de 3 weken hebben bekeken en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Je bent actief lid geweest van de community die bij het programma hoort en heb je deelgenomen aan de live Q&A sessies die tijdens de eerste 4 weken hebben plaatsgevonden. Annulering kan alleen schriftelijk per email (contact@myradewildt.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Je krijgt dus geen geld terug als je niets doet. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

  Hoe lang blijf ik toegang houden?

  Je blijft toegang houden zo lang de Online Academy bestaat (en we hebben voorlopig nog geen plannen om weg te gaan :). Je krijgt ook toegang tot het vernieuwde traject, wat in het voorjaar klaar zal zijn.

  Hoe lang kan ik gebruik maken van de live online sessies?

  Totaal 6 maanden en hierna krijg je de mogelijkheid om te verlengen wanneer je dat zou willen.

  Kan ik ook losse 1 op 1 therapeutische sessies boeken?

  Op dit moment zijn wij ons team van therapeuten uit aan het breiden, zodat je op korte termijn ook losse sessies bij geselecteerde House of Divine Love therapeuten kunt boeken.

  Ik heb al zo veel gedaan, ik heb er allemaal niet meer zo'n vertrouwen in. Waarom werkt dit wel?

  Oh ja zo herkenbaar! Ik heb ook zooooo veel geprobeerd en iedere keer als ik dacht 'nu heb ik het gevonden' dan bleek ik toch weer in m'n oude valkuilen te trappen. Maar... het is me uiteindelijk wél gelukt. Hiervoor heb ik ontzettend veel gedaan en ook dat was vaak best vermoeiend.

  Dat is precies de reden waarom ik de Liefdesblauwdruk Methode© ben gaan ontwikkelen. Want ik wilde niet dat er nog een vrouw zou zijn, die er zo lang over zou moeten doen als ikzelf. Ik heb jaren lang onderzoek gedaan naar de liefde, nádat ik m'n eigen patroon had doorbroken en m'n eigen imprint had geherprogrammeerd.

  Ik ontdekte dat iedereen een liefdesblauwdruk© heeft en dat je deze moet herprogrammeren, anders blijf je dezelfde partners aantrekken. En dat is precies niet wat je wilt.

  In plaats van wat losse onderdelen, heb ik alle therapievormen die essentieel zijn om dit patroon te doorbreken, samengevoegd tot de Liefdesblauwdruk Methode©. Een appeltaart bak je ook niet met maar 3 van de 7 ingrediënten, dus waarom zou je dat met je liefdesproblemen wel doen?

  Wat ik daarnaast ook ontdekte; veel vrouwen die in dit patroon vastlopen, zoeken het ook in therapie of coaching buiten zichzelf. Ze worden afhankelijk van hun therapeut, coach of psycholoog om door hun rot gevoel heen te komen. Maar ookal is het even pittig, uiteindelijk zul je het toch zelf moeten doen, anders kom je er nooit helemaal doorheen.

  En ik wilde niet iets ontwikkelen wat een pleistertje zou plakken, ik wilde dat er een daadwerkelijke transformatie plaats zou vinden. Daarom heb ik methodieken toegepast, waardoor je op de momenten dat je geraakt wordt, het zelf aan kan gaan. Dit zorgt voor een diepe doorbraak, in plaats van een oppervlakkig pleister die ervoor zorgt dat je na 2 maanden weer in de armen van hetzelfde type man valt.

  Inmiddels hebben meer dan 500 vrouwen vrouwen met succes dit traject doorlopen. Ik kan dan ook zeggen dat dit het beste liefdestraject in de Benelux is!