Van liefdespijn naar gelukkig zijn

Herken jij dit? 

Je bent een super leuke vrouw en je hebt het meer dan prima voor elkaar in je leven. Een leuk huis, een fijne baan, fijne vriendinnen een een gezellig sociaal leven. Je bent gewoon een goede catch! Maar ja, in de liefde gaat het minder goed en dat wil je anders. Dat is nog het ene puzzle stukje wat in je leven ontbreekt...


❌ Je blijft de vraag maar krijgen "hoe kan zo'n leuke vrouw als jij nou nog single zijn"? En eerlijk? Dat begrijp je zelf ook niet! Maar iedere keer dat iemand je dit weer vraagt, voel je een steek in je hart want je wilt ook helemaal niet alleen zijn. 

❌  Je begrijpt niet goed hoe het komt dat het (steeds maar) niet lukt in de liefde. De ene dag heb je er alle vertrouwen in, maar de andere dag stort het als een kaartenhuis weer in elkaar. Je twijfelt of het ooit wel goed gaat komen en je bent bang om alleen achter te blijven

❌ In een relatie ga je over je grenzen heen, je wilt immers zo graag dat het gaat lukken. Je pikt dingen die je eigenlijk niet zou moeten pikken. Bijvoorbeeld dat iemand alleen op het laatste moment met je af wilt spreken, zich niet aan jou wilt binden of eigenlijk helemaal niet zoveel moeite voor je doet. Achteraf denk je dan weer "hoe heb ik zo stom kunnen zijn?"

❌  Je trekt steeds maar de emotioneel onbereikbare mannen aan, de foute mannen of de man die zich niet aan je wilt binden. Of misschien ben jij juist wel de gene die zich niet kan binden. Of je zit (/zat) juist heel lang in één relatie, die eigenlijk ook niet zo goed voor je was.

❌  Het is super frustrerend en je weet gewoon niet hoe je dit moet gaan fixen. Je denkt iedere keer "dit is 'm echt", maar wéér lukt het niet. Dit riedeltje herhaalt zich steeds maar weer. 

❌  Je ziet om je heen dat iedereen gesettled is en dat het bij anderen wel lukt om gelukkig in de liefde te zijn en dat doet pijn! Het raakt je iedere keer weer, als jij weer als enige single naar feestjes toe moet gaan en je steeds maar afvraagt "wat is er toch mis met mij?"

"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu en dat is echt heel fijn om te voelen. Dit is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb." 
Denise

 En nU? 

Als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. Dan zullen dus dezelfde dingen in je liefdesleven blijven gebeuren en zullen de liefdesdrama's op je pad blijven komen. Wat is je volgende stap? Ik bied je graag mijn hulp aan. Zodat je de ware liefde aan gaat trekken, waar ik al duizenden vrouwen mee geholpen heb. Zodat je de constante teleurstellingen eindelijk achter je gaat laten. Zodat je niet langer alleen hoeft te blijven en gaat ervaren hoe een gelijkwaardige liefdesrelatie ook voor jou gewoon is weggelegd!

Hoe zou het voor je zijn als...

✅ Je precies weet, wat je moet doen om de ware liefde aan te trekken, zodat ook jij jouw soulmate krijgt! Diegene bij wie je denkt "jij hoort bij mij" en zo voelt het voor hem ook. Diegene die je zinnen aanvult, die je in de watten legt en die z'n ogen niet van je af kan houden. 

✅ Je simpelweg nooit meer relatie(s) in je leven toelaat, die niet goed voor je zijn. De liefdesdrama's zijn definitief verleden tijd voor jou en dat gedoe, dat hoort niet meer bij je leven. 

✅  Jij je kan binden of een partner aantrekt die zich wil en kan binden. Zodat ook jij samen naar leuke feestjes toe kan gaan en je de vraag "ben jij nog single" eindelijk kan beantwoorden met: NEE ❤️

✅ Jij een liefdevolle verbinding met jezelf hebt, waardoor je precies weet en aanvoelt wie een juiste partner voor je is en alleen maar in je leven laat, wat goed is voor jou. 

✅  Je weer contact met je gevoel hebt en je volledig op je intuïtie kunt vertrouwen, waardoor je haarfijn aanvoelt of een partner geschikt voor je is. Je herkent de rode vlaggen en hier handel je ook naar. Je trapt er niet meer in! 

✅  Je oprecht gelukkig bent met jezelf bent en de liefde geen invulling meer voor je is, maar een aanvulling. 

✅ Jij je grenzen voelt en hiernaar handelt. Dus wanneer iemand zich niet aan jou wilt binden, dan besteed ook jij daar geen tijd meer aan. Voor hem zijn er letterlijk 10 anderen! 

✅  Je bent altijd volledig jezelf in een relatie en de ander bewondert jou daarvoor! Hij houdt van jou, precies zoals je bent! 

✅ Doordat je de ware liefde in jezelf écht voelt, trek je automatisch een gelijkwaardige, liefdevolle & volwassen relatie aan!


Let's go for it! 

"Ik kijk nu vol trots naar mezelf en de transformatie die ik doorgemaakt heb. Wat ben ik dankbaar dat ik niet langer doelloos in cirkeltjes rondloop, totaal niet wetende wie ik ben of waar ik mag zijn. Nu heb ik mijn eigen cirkel terug, ik heb een thuis; ik mag eindelijk weer zijn! Ik overleef niet langer, ik leef! "

Rianne

"Dit traject is de beste keuze is die ik ooit gemaakt heb. Dit is de eerste keer in heel mijn leven dat ik kan zeggen dat ik gelukkig ben met mezelf, dat ik geen man nodig heb om gelukkig te zijn. Dit had ik nooit verwacht want voor ik begon was ik zwaar codependent, liefdesverslaafd en had ik verlatingsangst. Het was soms best confronterend maar ik kan het iedereen aanraden.....de beste investering in jezelf want je bent het waard!"

Syllie

MIJN GROOTSTE INZICHT: DE WARE LIEFDE BEN JE ZELF!

Honderden uren heb ik onderzoek gedaan naar de liefde. Ik heb boeken gelezen, video's bekeken, cursussen & trainingen gevolgd en ik heb héél veel geprobeerd. Ik ben gediplomeerd coach en therapeut en ik heb jaren ervaring met regressie-en hypnotherapie, systeem therapie, traumaverwerking, innerlijk kindwerk en mindset. Ik ben natuurlijk ook ervaringsdeskundige; ik ging zelf van (heel veel) liefdespijn, naar volledig gelukkig zijn! 


Inmiddels ben ik de nummer 1 Liefdes Expert. 

Maar heel eerlijk: de weg naar dit geluk is lang en pijnlijk geweest. Ik vond mezelf echt een goede catch en ik dacht dat ik alles deed om de perfecte partner te zijn. Maar hierdoor ging ik dus mega over mijn eigen grenzen heen en trok ik juist het liefdesdrama aan. Ik probeerde het wel op te lossen door af en toe naar een psycholoog of therapeut te gaan, maar daar kreeg ik alleen maar een pleister opgeplakt. De liefdesdrama's bleven en ik saboteerde mijn eigen liefdesgeluk door het niet écht aan te gaan. 


Hierdoor liet ik de mannen die wel goed voor mij zouden zijn liggen. Terwijl ik met hun juist een hele gelukkige relatie op had kunnen bouwen. Toen ik er alleen met een klein baby'tje voor kwam te staan was ik er klaar mee. Ik ging me verdiepen in de liefde en ging alles wat ik onderzocht ook proberen.  Ik ontdekte dat het niet één methode was die hielp, maar juist de verschillende onderdelen van verschillende methode's. Ik maakte de puzzle compleet, door alle puzzlestukjes in elkaar te zetten en ontwikkelde de unieke Liefdesblauwdruk Methode©. 


Ik vond mijn eigen geluk en kijk terug op een oude versie van mijzelf die ik niet meer herken. Mijn eigen pijn, zette ik om gelukkig zijn. Wat ik kan, dat kan jij ook! Daarom help ik nu vrouwen zoals jij van liefdespijn naar gelukkig zijn! 


Mijn podcast (Vind je liefde) is inmiddels al meer dan 100.000 downloads en is daarmee één van de meest populaire podcasts over de liefde. Is stond in diverse media, werd derde in de Viva400 en ik ben momenteel bezig met het schrijven van een boek welke aan het einde van het jaar uitkomt. Maar het allerbelangrijkste: ik heb de ware liefde gevonden en ik had nooit kunnen bedenken dat ik zo gelukkig zou kunnen zijn. 


Als nummer 1 liefdesexpert geloof ik erin dat iedereen de ware liefde aan kan trekken. Maar daar heb je hulp bij nodig en daarom heb ik in 2021 de unieke en bewezen Liefdesblauwdruk Methode© voor iedereen beschikbaar gemaakt. Ik nodig je van harte uit om het volgende succesverhaal te zijn! 

Het traject: 

1. Ontrafel  jouw 

liefdes-DNA

Ontdek hoe gebeurtenissen in je leven je liefdespatronen hebben gevormd. Leer lessen uit je ex-relaties en vermijd hiermee valkuilen voor de toekomst. Je gaat bewustere partnerkeuzes maken en gezonde en vervullende relaties aantrekken. Zo krijg jij het liefdesleven dat je echt wilt. Een volwassen & liefdevolle relatie vol respect, steun en met de liefde die je verdient.

2. Doorgrond & doorbreek je triggers

Ontdek je diepgewortelde patronen en overtuigingen, doorbreek ze en creëer een liefdevollere toekomst. Je ontdekt wat je overlevingsstrategieën en triggers zijn en waar ze vandaan komen. Vervolgens ga je ze doorbreken, zodat ze je relaties niet langer saboteren. Verwachte een positieve verschuiving in je liefdesleven en neem de regie over je eigen geluk.

3. Verwerk & heel (verborgen) emoties

Verwerk en heel je pijn, versterk de verbinding met jezelf en trek gezonde relaties aan. Stel je voor dat je je pijnlijke ervaringen aanpakt en ze op een diepgaande manier verwerkt. Dit stelt je in staat om de verbinding met jezelf te versterken en innerlijke heling te ervaren. Door bewust te worden van je hechtingsstijl en de impact ervan op je liefdesleven, doorbreek je ongezonde patronen. Je trekt gezonde relaties aan waarin je jezelf kunt uiten en je geliefd voelt. 

4. Doorbreek je bindings-en verlatingsangst

Door deze stap te zetten, begrijp je wat er onder je angst om je te binden of verlaten te worden ligt. Je leert hoe je je gedragspatronen verandert en de emoties die onder deze triggers verborgen liggen aangaat. Hierdoor zul je merken dat je relaties niet langer worden gesaboteerd en je in staat bent om de verbinding met jezelf en met anderen aan te gaan. Dit betekent dat je je angsten en belemmeringen overwint en openstaat voor gezonde en liefdevolle relaties, waarin je kunt groeien en jezelf kunt zijn.

5. Ontdek wie je zelf bent & doorbreek codependentie

Je leert hoe je weer helemaal stevig op je eigen plek gaat staan, ook binnen een relatie. Je krijgt inzicht in wie je was in vorige relaties en in welke valkuilen je bent gestapt, zodat je ze in de toekomst gaat vermijden. Dit proces helpt je om nog dieper contact te maken met jezelf en een sterker gevoel van eigenwaarde en zelfliefde te ontwikkelen. Je bent in staat zijn om grenzen te stellen, je behoeften te erkennen en trouw te blijven aan jezelf, waardoor je relaties opbouwt die gebaseerd zijn op authenticiteit en wederzijds respect.

6. Contact met & heel je innerlijke kind 

Je herkent, heelt en verwerkt wonden uit je kindertijd. Door het verleden te verwerken, zul je je opnieuw compleet en geliefd voelen in het heden. Dit betekent dat je emotionele blokkades loslaat, beperkende overtuigingen transformeert en een gevoel van heelheid en zelfacceptatie ervaart. Je herstelt de band met je innerlijke kind, wat een diepgaande helende werking heeft op hoe je je voelt. Je gaat voluit leven, bevrijd van oude emotionele bagage.

7. Hou volledig van jezelf

Je maakt een diepe connectie met jezelf maken en gaat je eigenliefde door je hele lichaam voelen. Dit heeft grote voordelen in je relaties. Je zult niet langer over je eigen grenzen gaan om anderen te behagen, maar in plaats daarvan trouw blijven aan jezelf. Dit betekent dat je alleen dingen zult doen die goed zijn voor jou, wat een rust! Door liefdevol naar jezelf te handelen, trek je ook relaties aan die gebaseerd zijn op respect en wederzijdse waardering. Je zult in staat zijn om gezonde verbindingen aan te gaan, waarin jouw behoeften en grenzen worden gerespecteerd.

8. Loslaten van woede & verdriet 

Je laat je (onbewust) opgekropte woede en verdriet los. Je verbreekt je (energetische) lasten van je ouders en gaat weer veel meer lichtheid in je leven voelen. Je leert ook een communicatiestijl die verbinding bevordert in elke relatie. Dit zorgt voor emotionele bevrijding, innerlijke vrede en ruimte voor liefde en vreugde. Daarnaast los je conflicten op en creëer je diepere verbindingen door effectieve communicatie.

9. in vertrouwen, kracht & liefde verder gaan

Je laat je muur zakken en opent je hart voor verbinding. Je voelt je veilig in je eigen lichaam en trekt moeiteloos aan wat je verlangt in een partner. Want wat je uitstraalt, krijg je terug! Je voelt een diepe verbinding met jezelf en en ervaart echte intimiteit met een ander. Je weet heel goed wat je wilt in een partner en laat de ander toe in je leven wanneer dit een aanvulling is op het fijne leven wat je iedere dag hebt! 

Zij gingen je voor: 

"LIFE CHANGER! BESTE CADEAU WAT JE JEZELF KAN GEVEN!"
Maureen
"EEN ENORM GOED IN ELKAAR GEZETTE TRAINING. OVERZICHTELIJK, DUIDELIJK EN PERSOONLIJK. ECHT EEN AANRADER!"
Lynsey
"MYRA CHANGED MY LIFE! IK BEN NU 3 MAANDEN BEZIG MET HET TRAJECT EN IK VOEL ME BETER DAN OOIT!"
Anne
"DIT TRAJECT HEEFT ME KRACHT EN VERTROUWEN GEGEVEN OM NAAR MEZELF TE KIJKEN. IK BEN NIET MEER BANG VOOR DE TOEKOMST MAAR DURF EINDELIJK MET VERTROUWEN EN OVERGAVE NAAR MIJN STUKKEN TE KIJKEN. IK GUN ELKE VROUW EEN MYRA IN HAAR LEVEN!"
Claudia
"ALS JIJ AAN JEZELF WILT WERKEN, OPEN STAAT VOOR ZELFREFLECTIE EN ALS JE ECHT GELUKKIG WILT WORDEN, DAN IS DEZE TRAINING TOP! IK HEB ER ZELF NOG GEEN MOMENT SPIJT VAN GEHAD, INTEGENDEEL."
Marieke

Dit traject is life changing

Een compleet, uniek & bewezen traject. Stap voor stap voor je opgezet: diepgaand, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen. 9 modules met meer dan 12 uur video en met meer dan 20 life changing meditaties. Inclusief werkboeken, zodat je het geleerde meteen praktisch toepast om te gaan herkennen, helen en herprogrammeren zodat jij de ware liefde automatisch aan gaat trekken! Of blijf je wachten tot je volgende liefdesdrama....

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

VAN LIEFDESPIJN NAAR GELUKKIG ZIJN groepsTRAJECT

Herkennen & Helen & Herprogrammeren

€2.997-

€1.497 (of betaal in delen)

✅ De bewezen Liefdesblauwdruk Methode©: Je krijgt 9 online modules met hierin meer dan 50 videotrainingen, online workshops, oefeningen, opdrachten en meer dan 25 diepgaande regressie- en/of hypnomeditatie meditaties, waardoor je je liefdesblauwdruk gaat herkennen, helen en herprogrammeren.
✅  9 maanden lang,  om de week online live Hot Seat groepssessies waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan Myra of een House of Divine Love Therapeut. 

✅  Blijvende toegang tot de Liefdesblauwdruk Methode en de opnames van de Hot Seat sessies, zolang de Academy bestaat.

✅ Alles volgen via je computer of gemakkelijk via de app

Ervaring Leonie

Ik leerde mezelf te zijn, dat ik er mag zijn, hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben, hoe ik dit heel, hoe ik weer verbinding krijg met mijn lijf. En het belangrijkste: dat ik onvoorwaardelijk voel dat ik van mezelf houd.

Leonie

Natuurlijk kun je ook alleen verder...

Je kunt natuurlijk denken, "het lukt me zelf wel".  En een nog langer en pijnlijker pad gaan bewandelen waar je zelf gaat uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder invult. Misschien ga je ergens een paar live sessies volgen, om er vervolgens een half jaar later achter te komen dat nog steeds dezelfde relaties op je pad komen. 


Je kunt veel webinars gaan volgen, verschillende zelfhulpboeken gaan lezen en het wiel zelf uit gaan vinden. Maar dat kost tijd, veel tijd! En niet alleen veel tijd, het kost je ook veel geld en het allerergste de kans is groot dat het mislukt; dus nog meer liefdespijn. Anders was je nu al lang succesvol in de liefde, toch? Want als je doet wat je altijd deed, krijg je minder dan je kreeg.


Eerlijk: ik zie enorm veel vrouwen worstelen met de liefde omdat ze denken dat ze -met veel informatie in hun hoofd- het zelf of met hulp van een psycholoog of therapeut wel kunnen. Maar dat is slechts één puzzlestukje, en met één puzzlestukje leg je geen hele puzzle toch? Ze volgen geen bewezen methode om de ware liefde aan te trekken. 


Super zonde! Waarom zou je het niet meteen goed doen? Zelf deed ik dat door voor tienduizenden euro's te investeren in persoonlijke ontwikkeling en verschillende trainingen en opleidingen. Daardoor vond ik de ware liefde en groeit die liefde alleen maar. Stop met aanmodderen en neem jezelf eindelijk serieus. 


Meld je nu aan voor het Vind je Ware liefde traject en vind je ware liefde, waardoor je op alle fronten in je leven gelukkig bent. 


Gun je jezelf de meest waardevolle stap die je in je leven kunt gaan nemen? De stap naar jezelf ❤️

Je kunt zonder risico starten: een garantie van 30 dagen!

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van dit traject. En daarom geven we je garantie. Als je na 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit traject, dan krijg je je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 2 en dat je de vragen, opdrachten en werkboeken uit module 1 ingevuld aan ons terug stuurt. Daarnaast moet je de video's uit module 1 in de 3 weken hebben bekeken en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Je bent actief lid geweest van de community die bij het programma hoort en heb je deelgenomen aan de live Q&A sessies die tijdens de eerste 4 weken hebben plaatsgevonden. Annulering kan alleen schriftelijk per email (contact@myradewildt.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Je krijgt dus geen geld terug als je niets doet. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Wat is het resultaat?

 • Je durft je hart weer te openen. Wanneer je je hart opent, ontstaat er een magnetische aantrekkingskracht. Het trekt gezonde relaties naar je toe. Deze relaties zijn gebaseerd op wederzijds begrip, respect en liefde.
 • Je neemt afscheid van zelfdestructieve relaties, waardoor je zult zien dat je  liefdevolle en gelijkwaardige relaties aan gaat. Een relatie waar je helemaal jezelf bent, je iedere dag gelukkig voelt 
 • Het proces van heling en verwerking opent de deur naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Je zult merken dat je sterker en veerkrachtiger wordt naarmate je je kindpijn overwint. Hierdoor heb je meer zelfvertrouwen en een groter gevoel van eigenwaarde
 • Je hebt verbinding met jezelf en voelt de liefde voor jezelf, waardoor je veel beter weet en aanvoelt wie een juiste partner voor je is
 • Je hebt geen partner meer nodig om je gelukkig te voelen, waardoor je niet meer afhankelijk bent en hierdoor kan kiezen voor de beste partner. Je dus niet zomaar maar voor iedereen gaat omdat je desperate bent voor love. Alleen het beste is goed voor jou! 
 • Je bent niet langer afhankelijk van de ander in een relatie, waardoor je zelfverzekerd en krachtig bent en je ook zo voelt. Dit geeft je de vrijheid om je eigenwaarde en onafhankelijkheid te omarmen, waardoor je in staat bent om gezonde en evenwichtige relaties aan te gaan.
 • Je bent in staat om je grenzen haarfijn aan te voelen en liefdevol aan te geven, waardoor je altijd trouw blijft aan jezelf in een relatie. Dit geeft je de kracht en het vertrouwen om je eigen behoeften en wensen te uiten, zonder angst voor verlies van eigen identiteit. Je kunt op een gezonde en respectvolle manier voor jezelf opkomen, wat leidt tot een dieper gevoel van eigenwaarde en authentieke verbindingen met anderen.
 • Het traject stelt je in staat om op een dieper niveau verbinding te maken met anderen. Je gaat merken dat je in staat bent om meer liefde en begrip te geven en te ontvangen in je relaties. Hierdoor krijg je veel meer verbinding in je relatie. 
 • Je bent in staat om partners te herkennen die niet goed voor jou zijn, waardoor je jezelf alleen nog maar het beste gunt. Je hebt geleerd om rode vlaggen en ongezonde dynamieken in relaties te herkennen, en je hebt het zelfvertrouwen en de moed om te kiezen voor gezonde en liefdevolle verbindingen. Door je eigenwaarde en zelfrespect te vergroten, ben je niet langer bereid om genoegen te nemen met minder dan je verdient. Je streeft naar relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect, liefde en ondersteuning.
 • Je weet hoe je die vrouwelijke energie (zachtheid) moet voelen en gebruiken, waardoor je veel milder bent voor jezelf en je liefdevol openstelt naar anderen. Het zorgt ervoor dat je jezelf met meer begrip en vriendelijkheid behandelt, zonder hard voor jezelf te zijn. Je omarmt je innerlijke kracht en intuïtie. Met die mix van vrouwelijke energie ga je diepere connectie maken. 
 • Daarnaast zorgt dit traject ervoor dat je jezelf meer gaat liefhebben en beter voor jezelf gaat zorgen. En dat heeft een geweldige impact op hoe je je over het algemeen voelt – je welzijn en tevredenheid schieten omhoog!

VEELGESTELDE VRAGEN: 

FAQ Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

Werkt online wel echt?

100%! Al honderden vrouwen zijn je voorgegaan en hebben verbluffende resultaten geboekt! Maar... alleen doordat ze het ook echt zijn gaan doen. Want wanneer jij het echt gaat doen, zal ook jij door een transformatie heen gaan. Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat wanneer jij dit traject volgt en ook doet, je meer en sneller hele grote stappen maakt dan bij reguliere hulpverlening. Hiernaast hebben we een 30 dagen niet goed garantie. Volg jij het traject en werkt het niet, dan krijg je je geld terug!

Kan ik niet beter sessies bij een psycholoog of therapeut gaan volgen?

Alles wat je krijgt in dit traject heeft zoveel meer waarde dan ergens individuele sessies nemen, omdat je daar nooit zoveel kan behandelen als waar je in dit traject door zal gaan. Hiernaast heb je áltijd ondersteuning en kan je op ieder moment dat je geraakt wordt of hulp nodig hebt de juiste hulp krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van de transformeerde meditaties zoals:
"meditatie wanneer je geraakt wordt in je bindingsangst"
"meditatie wanneer je geraakt wordt in je verlatingsangst"
"meditatie wanneer je niet bij je gevoel kan komen"
"meditatie om contact te maken met je gevoel"
"meditatie om in contact te komen met je vrouwelijke energie"
"meditatie voor het loslaten van verdriet"
"meditatie voor het loslaten van boosheid"
"innerlijke kindmeditaties
en ga zo maar door...

Je hebt dus ALTIJD hulp, wanneer je het nodig hebt. Het helpt je door iedere fase waar je doorheen gaat, op het moment dat jij het nodig hebt. De trainingen helpen je om verder de diepte in te gaan en het fijne is, dat je het gewoon in je eigen tijd, vanuit huis volgt. Extra veiligheid voor jou dus, omdat je in je eigen veilige en vertrouwde omgeving bent.


Het is daarnaast ook fijn dat je alles terug kan luisteren en er altijd steun is. Met alles wat je leert door de online trainingen en de inzichten die je krijgt, kun je vervolgens weer de diepte in met de meditaties die diepe lagen zullen raken. Deze kun je -doordat het allemaal ook online staat- vaker beluisteren. Zo ga je jouw innerlijke wond helen, contact maken met je innerlijk kind, weer verbinding maken met jezelf, zelfliefde creëren en je bindings-en/of verlatingsangst (en codependentie) doorbreken.


Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat wanneer jij dit traject volgt en ook doet, je meer en sneller hele grote stappen maakt dan bij reguliere hulpverlening.

Wat gaan we precies doen in het traject?

Werken aan jouw transformatie! Het meeste heb je natuurlijk al op deze pagina kunnen zien, maar hier nog een korte samenvatting:

We gaan kijken naar wat jouw liefdesblauwdruk is en welke imprints daarin zitten. Denk aan; wat is er gebeurd in je jeugd en de rest van je leven? Welke gebeurtenissen zijn er geweest die gevolgen voor je hebben gehad en een imprint hebben gehad op de rest van je leven en je liefdesleven. Welke gevoelens heb je moeten onderdrukken? In welke overleving ben je in gaan zetten? Wat heeft het kleine meisje in jou nodig? Wat mag er nog gezien, erkend en geheeld worden? In welke patronen ben je gaan zitten en waar komt dit allemaal vandaan. Waar in je lichaam ben je emoties vast gaan zetten, welke overtuigingen heb je gecreëerd, voor welke patronen hebben die weer gezorgd en ga zo maar door.


We kijken naar je vorige relaties, welke lessen daaruit te leren zijn, wat je nog hebt te rouwen en verwerken? Wat zijn patronen die vanuit vroeger weer in je huidige patronen gaan zitten en in welke valkuilen stap je steeds? Waar wordt je geraakt in je triggers en waar komt dat vandaan? Wat mag daar nog gezien en verwerkt worden?

En vervolgens gaan we naar de heling. Naar het zien, het horen, het verwerken, het laten zijn en hierdoor het helen. Stap voor stap, want dit is niet waar je overheen wil rushen. Dit is een moment van naar binnen keren, waar ik je stapsgewijs in begeleid door tools die ieder moment van de dag beschikbaar voor je zijn. Je mag eindelijk je lasten van je schouders af laten vallen.

Je leert om weer in je gevoel te zakken, in je lichaam te zitten en dat het veilig is om daar te zijn. Zo ga je rustig aan je plek weer innemen, zelfliefde voelen, in contact komen met de vrouw in jou en je gelukkig voelen met wie jij bent. Wanneer je dat volledig bent, ga je automatisch de juiste liefde aantrekken!

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker kan dat! Klik op de betaallink voor de opties.

Hoe werkt de Academy precies?

De Academy zit in onze eigen leeromgeving via de "Huddle app". In de Academy vind je alle trainingen, opdrachten, oefeningen en meditaties waar je op ieder moment van de dag toegang tot hebt. Ook vind je hier de Community zodat je contact kan leggen met andere vrouwen, meditaties kan volgen, opdrachten kan doen en de opnames van de Groepscoaching kan bekijken. Er is ook een app. Je hebt dus toegang tot de Academy via je laptop, computer of telefoon!Zo heb je bij een dip of behoefte aan inspiratie, altijd steun en hulp bij de hand! Er is ook een app die je kunt installeren op je telefoon. We motiveren je sowieso iedere week via de what's app groep.

De Community gaat je een enorme kracht geven doordat je het samen doet. Je blijft zo ook geïnspireerd en gemotiveerd, en er is altijd iemand voor je wanneer het even lastig voor je is. Ik ben ook heel actief hier, dus je hebt mij er altijd bij.

Ik twijfel of ik er wel tijd voor heb

Is er ooit tijd? Er is nu geen tijd en er is straks ook geen tijd. Tijd is prioriteit en het kost je op deze manier alleen maar tijd (en bergen van verdriet en frustratie). Al die liefdespijn kost je ook bergen met tijd. Gun jezelf een avond in de week om aan jezelf te werken en je een stukje geluk te gunnen. De online training kun je in je eigen tijd doen, wanneer het jou uitkomt. Dus dat kun je lekker zelf inplannen. In plaats van een avondje tv kijken, ga je aandacht geven aan jezelf!

Ik twijfel of dit het juiste moment is

Is dit écht waar? Of zijn het misschien stiekem jouw saboterende stemmetjes, die eigenlijk bang zijn om dit aan te gaan? En dat mag natuurlijk. Het is ook spannend! Maar deze saboterende stemmetjes zorgen er al zo lang voor dat je niet écht gelukkig bent.

Misschien is vandaag juist een heel mooi moment voor jou om niet naar je 'oude' stemmetjes te luisteren, maar naar de stem die diep in je hart zit en die nu eens écht gelukkig wil zijn, zich blij wil voelen en het geluk zo graag wil voelen.

Hou er rekening mee dat de prijs van dit traject vanaf 11 augustus '23 defintief naar €3.497 gaat. Er komen geen kortingen meer op deze prijs.

Werken de meditaties wel op diep niveau?

Ja! De meditaties zijn gebasseerd op traumaverwerking, innerlijk kind werk regressie,-en hypno- en systeemtherapie. De methode is zo ontwikkelde dat jij echt diepere lagen van jezelf aan gaat raken. Hiernaast heb je op deze manier ook altijd een manier om aan jezelf te werken en is er altijd ondersteuning.

Door de combinatie van de lessen, de opdrachten en werkboeken die je krijgt én de krachtige hypno- en regressiemeditaties, ga jij je onderbewuste op een diep niveau raken en de oude stukken die hier zitten helen en verwerken.

Ik ben al onder behandeling van een psycholoog of therapeut, kan dit programma dan?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, het is juist een hele mooie aanvulling waardoor je nog sneller en effectiever stappen gaat maken. Psychologen werken doorgaans namelijk cognitief, terwijl het voor jou juist de uitdaging is om naar je gevoel te gaan. Dat leer ik jou. En sessies met een therapeut zijn juist heel aanvullend op de transformatie waar je tijdens het traject doorheen zal gaan. Twijfel je? Stuur ons dan een mailtje (contact@myradewildt.nl) we zullen je dan eerlijk advies geven.

Ik wil 1 op 1 begeleiding van Myra

1 op 1 werken met Myra kan via haar Private Mentoring. Deze Mentoring is geschikt voor CEO's, ondernemers en bekende persoonlijkheden. Zie: https://myradewildt.nl/private-mentoring/

Ik wil het zelf aan gaan pakken, is dat verstandig?

Zonde, want dat is nou precies het pad, wat je heel veel frustratie, tijd en uiteindelijk ook veel meer geld gaat kosten. Waarna je na een jaar waarschijnlijk nog met hetzelfde probleem rondloopt en 4x zoveel geld hebt uitgegeven.

Wanneer je het in je uppie gaat uitzoeken en proberen ben je niet alleen heel veel tijd kwijt, het kost je ontzettend veel frustratie en extra pijn. Dat ziet de weg er eindeloos lang en pijnlijk uit. Dat zou toch mega zonde zijn? Maar bovenal; je gunt jezelf toch een pad wat al een keer bewandeld is?

Wat als ik het traject niet goed vindt? Krijg ik garantie?

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van dit traject. En daarom geven wij je garantie. Als je na 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit traject, dan krijg je van ons je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 2 en dat je de vragen, opdrachten en werkboeken uit module 1 ingevuld aan ons terug stuurt. Daarnaast moet je de video's uit module 1 in de 3 weken hebben bekeken en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Je bent actief lid geweest van de community die bij het programma hoort en heb je deelgenomen aan de live Q&A sessies die tijdens de eerste 4 weken hebben plaatsgevonden. Annulering kan alleen schriftelijk per email (contact@myradewildt.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Je krijgt dus geen geld terug als je niets doet. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

VAN LIEFDESPIJN NAAR GELUKKIG ZIJN groepsTRAJECT

Herkennen & Helen & Herprogrammeren

€2.997-

€1.497 (of betaal in delen)

✅ De bewezen Liefdesblauwdruk Methode©: Je krijgt 9 online modules met hierin meer dan 50 videotrainingen, online workshops, oefeningen, opdrachten en meer dan 25 diepgaande regressie- en/of hypnomeditatie meditaties, waardoor je je liefdesblauwdruk gaat herkennen, helen en herprogrammeren.
✅  9 maanden lang,  om de week online live Hot Seat groepssessies waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan Myra of een House of Divine Love Therapeut. 

✅  Blijvende toegang tot de Liefdesblauwdruk Methode en de opnames van de Hot Seat sessies, zolang de Academy bestaat.

✅ Alles volgen via je computer of gemakkelijk via de app