1 op 1 transformatiedag met Myra

1 op 1 transformatiedag met Myra

Heel je verleden, transformeer je relatiepatronen en vind jezelf weer

Heb je het gevoel dat je stil staat en wil je weer beweging? Of beweegt het wel, maar wil je een stap dieper? Loop je vast, wil je antwoorden en wil je dieper zakken in je gevoel en in je lijf? Laten we samen een magische (door)start maken tijdens deze transformatiedag. Een dag even helemaal richten op jezelf. Jezelf de aandacht & de liefde gunnen die jij verdient. 

Hoe ziet deze dag eruit? 

Voor deze dag hebben we al contact zodat ik precies weet waar jij nu staat en wat je uit deze dag wil halen. Zo gaan we er de meest bijzondere dag voor jou van maken. Op de dag zelf kom je rond 12.30 uur aanrijden in een prachtige bosrijke omgeving, waar je gemakkelijk kan parkeren. Wanneer je bij mij bent, drinken we samen een kop heerlijke koffie of thee zodat je even kan landen.


Dan gaan we de diepte in. Ik stel jou vragen, waarmee ik jou blauwdruk uitwerk. Jouw blauwdruk vertelt mij precies hoe het komt dat jij in je huidige relatiepatronen terecht bent gekomen. Ik koppel je dit terug, zodat je je patronen gaat herkennen en begrijpt waar deze vandaan komen. Dit is een essentiële stap om je patroon te gaan doorbreken. 


Ik begeleid je tijdens het uitwerken van je blauwdruk met een persoonlijke familieopstelling. Dit laat je jouw familie dynamieken zien, die je eerder niet kon zien. Hierdoor start energetisch jouw helingsproces al. We komen erachter of en welke lading je van je vader en/of moeder draagt en ik geef je tools om deze lasten achter je te laten, zodat jij ze niet meer hoeft te dragen. 

En verder...

Om weer even goed te landen maken we een korte wandeling door het bos en daarna begeleid ik je in een meditatie. Ik laat je contact maken met je innerlijk kind, waardoor je heling kan starten. Indien nodig geef ik je regressietherapie of EMDR. 


We sluiten de dag af met een innerlijke reis naar je hart.  Wanneer je wil, doen we dat met behulp van het magische plantmedicijn cacao.  Dit is een mild en zacht plantmedicijn, wat je helpt om naar je hart en je gevoel te gaan. Je gaat op een diepe manier contact maken met je gevoel, je hart, je vrouwelijkheid en je zachtheid.  Ik begeleid je hiermee met meditatie, muziek en energiewerk (zoals LEAP). Rond 17.30 uur vertrek je weer met een grote last minder en met het gevoel van lichtheid, liefde en vertrouwen.


Een dag die helemaal draait om jou ❤️

Na deze dag...

Je ontdekt wat jouw blauwdruk is en welke invloed deze op je relaties heeft

Je weet waar jouw patroon vandaan komt en hoe je deze doorbreekt

Je maakt contact met jezelf en ervaart lichtheid, liefde en vertrouwen

€ 1.111-
€888,-

1 op 1 transformatiedag met Myra

Plan hieronder jouw transformatiedag met Myra in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Mocht je na deze dag besluiten om verder te gaan met het Deep Love traject, dan krijg je dit bedrag als korting op dit traject. 

Na mijn vakantie, gaat de prijs definitief omhoog naar €888

Plan hier jouw transformatiedag in: 

Ik kijk uit naar deze dag met jou! 

Voor mij is dit het meest bijzondere wat er is. Jou 1 op 1 begeleiden in jouw transformatieproces. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jou deze dag te mogen begeleiden!


Liefs Myra

The Love Therapist

Testimonials over mijn trajecten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"
"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Ina
"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"
"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."
Denise

"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."
Suzanne
null


null

null

null