null

Testimonials

null


null

null

null

null

null


null

nullnull

null

null

null

null

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"
"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Ina
"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"
"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."
Denise

"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."
Suzanne

null

null

null

null

null

null

null

null

null

 null


null

null

"Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbijbehorende “gevecht” niet."

null

null

null

null


null


null

null

null


null

null

null

null