Taboes in de liefde

Herkenbaar, maar zelden besproken...


Liefde kent veel taboes, en vaak wordt er in het openbaar niet over gesproken. Dat is begrijpelijk, want in dit tijdperk van sociale media heeft iedereen wel een mening en kunnen oordelen hard zijn. Het is niet eenvoudig om openlijk te praten over gevoelens voor iemand in een relatie, verliefdheid terwijl je al in een relatie bent, of het succes in je carrière dat niet lijkt over te slaan naar de liefde.


Met deze podcastserie willen we deze taboes doorbreken. Achter elk verhaal schuilt namelijk nog een dieper verhaal. In deze podcast delen we deze verhalen en proberen we de motivaties, emoties, patronen en vaak ook de pijn erachter vanuit therapeutisch oogpunt uit te leggen. 

De taboe in de liefdes podcast

Relatie met een getrouwde man

"Van een getrouwde man blijf je af". Een van de grootste taboes die er zijn, omdat er zoveel oordelen op liggen.

De "perfecte relatie" maar toch ongelukkig

Voor de buitenwereld lijken jullie de perfecte relatie te hebben, maar damn wat voel je je eenzaam! 

Alles voor elkaar, "maar toch" single

"Hoe kan zo'n leuke vrouw als jou nou nog single zijn?". Wat een k*t vraag, want dat begrijp je zelf dus ook niet! 

Vrouwelijke energie door bondage

Succesvol zijn in je mannelijke energie en je vrouwelijke energie weer terugbrengen door bondage. 

Vreemdgaan of verliefd zijn op een ander

Eigenlijk heb je een prima relatie, maar toch zoek je het buiten de deur, want er mag wel wat spanning in!  En je man gaat vreemd, en jij blijft... Why? 

Succesvol maar toch steeds break-ups

Je hebt het meer dan goed voor elkaar, maar toch heb je in een paar jaar tijd meerdere break-ups gehad. Jouw liefdesleven is absoluut geen weerspiegeling voor het succes wat je in je business kent. 

Jij of hij kan zich niet (volledig) binden

Of je nou in een relatie zit of single bent, échte verbinding is er niet en dat mis je!  Of, je bent single en treft steeds mannen die het niet volledig met je aan willen gaan. Maar dit kan ook gebeuren wanneer je al (lang) in een relatie zit. Je zit wel een relatie, maar die echte verbinding ontbreekt. 

AFHANKELIJK ZIJN VAN JE PARTNER

Of je nu in een relatie zit of niet, wanneer je er in zit, voel je een bepaalde afhankelijkheid in je "zijn" van hem. Je hebt de bevestiging van de ander nodig, om je helemaal goed te voelen. 

Angst om alleen achter te blijven

Wat als het dan nooit gaat lukken in de liefde? Je komt "hem" nooit tegen, of je blijft maar bij je partner omdat het beter is dan alleen achter te blijven. 

Wat kun je verwachten? 

Natuurlijk deel ik in deze podcastserie mijn expertise als therapeut over de onderwerpen die hierboven genoemd zijn. Daarnaast heb ik het genoegen om gasten te verwelkomen, zoals Anne, met wie ik spreek over bondage. Jamy, die openhartig spreekt over overspel in haar relatie, en heb ik gesprekken met relatietherapeut Annemieke Visser en seksualiteitscoach Lieke over, je raadt het al, seks!


Ben jij ook geïnteresseerd in het doorbreken van taboes en wil je een onderwerp met mij bespreken in deze podcastserie? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar contact@myradewildt.nl.House of Divine Love

Nadat Myra duizenden vrouwen heeft begeleidt om uit negatieve liefdespatronen te stappen, ontdekte ze een gemeenschappelijke factor die hun levens beïnvloedde: het ontbreken van een diepe verbinding met henzelf.


In een wereld waar we hebben geleerd om in ons hoofd te leven en ons gevoel vaak buitensluiten, raken velen van ons verloren. We verliezen onszelf, ervaren eenzaamheid en leegte, en worstelen in relaties waar de ware verbinding ontbreekt.


Wij willen dit veranderen. We geloven dat echte verbinding met anderen alleen kan ontstaan wanneer je eerst de verbinding met jezelf herstelt. Dus voordat je begint te sleutelen aan je relaties, laten wij je ontdekken hoe je eerst de relatie met jezelf kunt herstellen.


Het is onze missie om je de volledige verbinding met jezelf weer te laten leggen, zodat je volledige rust, licht en liefde gaat ervaren. Maar bovenal, dat je je écht gelukkig voelt.


We zijn ervan overtuigd dat je ware geluk pas kunt voelen wanneer je de verbinding met jezelf herstelt.

het gaat niet alleen om liefde, het gaat om het herontdekken van wie je werkelijk bent, zodat je een leven vol betekenis, vervulling en diepe verbinding ervaart

Over Myra

Myra, de CEO van House of Divine Love, is transformatie mentor en de #1 zelfrelatie therapeut. Verbinding en (zelf)liefde staan centraal in haar werk. Ze heeft een indrukwekkend traject achter de rug waarin ze duizenden vrouwen heeft geholpen en jaren onderzoek heeft gedaan naar verbinding in de liefde. Als gediplomeerd multidisciplinair therapeut integreert Myra een holistische benadering in haar werk, waarbij ze gebruik maakt van regressie- en systeemtherapie, mindset-coaching, innerlijk kindwerk, traumaverwerking en energietherapie. Wat Myra onderscheidt, is niet alleen haar professionele achtergrond, maar ook haar persoonlijke ervaring. Ze heeft haar eigen reis gemaakt door dezelfde uitdagingen als haar klanten, waardoor ze niet alleen een expert is, maar ook een ervaringsdeskundige