Online training

"Geen foute manner meer!"

Online training "Geen foute manner meer!"

Trek jij ze ook steeds aan? 

  1. De man die emotioneel onbereikbaar is
  2. De man die al in een relatie zit
  3. De man die alleen maar uit is op één ding
  4. De man die zich niet aan je wil binden 
  5. De man met wie het aantrekken en afstoten is
  6. En ga zo maar door.... 

Lukt het je niet om een gezonde &
liefdevolle relatie aan trekken?


Mijn naam is Myra, and I've been there too...

Het is een koude dag in mei 2013. Het is veels te koud voor de tijd van het jaar en de regen komt met bakken de lucht uit vallen. Ik loop schreeuwend de trap van mijn appartement af. Ik woon 2 hoog in een leuke wijk in Amsterdam, maar ik heb helaas geen lift. Hoezo helaas? Omdat ik weeën heb en de trappen af moet om bij de auto van mijn verloskundige te komen. Ik sta op het punt te bevallen en niet alleen m'n buik doet pijn, ook mijn hart doet pijn. Waarom? Omdat ik weet dat ik alleen de bevalling in zal gaan, alleen.... 

9 jaar later...

De vader van mijn dochter was de "kers op de taart" van alle foute mannen die in mijn leven voorbij zijn gekomen. De emotioneel onbereikbare man, de getrouwde man, de man die maar op één ding uit was en ga zo maar door. Het was één groot drama. Toen ik er met een klein meisje helemaal alleen voor kwam te staan, ging de knop om. Dit voorbeeld wilde ik niet voor haar zijn. Ik ben boeken gaan lezen, cursussen gaan volgen, ik heb therapie & coaching gehad en vervolgens liet ik me zelf omscholen tot Multidisciplinair Therapeut. Inmiddels zijn de foute mannen verleden tijd en heb ik de aandacht van dit type man absoluut niet meer nodig. 

null


Ik kwam erachter wáárom ik dit type man aantrok en toen ik dat wist, kon ik dit stuk écht in mezelf gaan helen om vervolgens alleen nog maar hele leuke mannen aan te trekken die me met liefde en respect behandelden. Hoe ik dat heb gedaan? Dat leer ik jou heel graag in de online training "Geen foute mannen meer". 

Verlang jij ook naar...

  • Leuke beschikbare mannen aantrekken
  • Mannen die wél klaar zijn voor een relatie
  • Mannen die zich graag aan jou willen binden
  • Mannen die wel helemaal voor jou willen gaan

Let's go....!

Online training
Geen foute mannen meer

Stap 1: Je herkent de foute mannen

- Je herkent de foute mannen direct en weet hoe je niet in de val stapt

- Je stuurt je gedachten, zodat jij controle hebt over de liefde, in plaats van andersom

-Stappenplan om geen genoegen meer te nemen met de broodkruimels

Je krijgt de 3 pijlers om je patroon van foute mannen te doorbreken 

Stap 2: Je weet waarom je dit type man aantrekt

- Je weet precies waarom het je overkomt dat dit type man steeds maar weer op je pad komt

- Je snapt wat jouw imprint van de liefde is en waarom je de foute mannen aan blijft trekken

Je krijgt de toolbox om niet meer in deze val te trappen

Stap 3: Bindings- en verlatingsangst, codependentie, liefdes- en relatieverslaving

- Je weet of je bindings- of verlatingsangst, codependentie, liefdes- of relatieverslaving hebt 

- Hierom laat je de goede mannen staan

Stap 4: Zelfliefde en grenzen

- Je wilt te graag, waardoor je een gemakkelijke 'prooi' bent voor de foute man. Na deze training zie je heel goed jouw gedrag en hoe je dit ombuigt naar dat de liefde jou zoekt, in plaats van andersom

Stap 5: Je weet wie de juiste partner voor je is

- Door deze technieken, ga je niet meer te twijfelen of de man die voor je staat een goede match voor je gaat zijn. Je weet het! 

- Jouw overtuigingen zijn positief en je hebt geen angst meer dat het voor jou niet is weggelegd

Stap 6: Je patroon van foute mannen doorbreken

- Je doorbreekt je patroon om steeds maar voor de foute man te vallen

Je krijgt de toolkit om foute mannen te herkennen en de checklist rode vlaggen


* De volgorde van de trainingen kunnen wijzigen.

€ 547,-
€247,-

Online training Geen foute mannen meer

Je krijgt vanaf 18 juli om de 2 weken toegang tot een nieuwe module. Zo heb je de rust & ruimte om de training te volgen. Je blijft overigens altijd toegang houden tot deze training. Dus ga je op vakantie? No worries, pak het erna gewoon weer op! 

null

Bonus

Bonus 1:

Geen €547 maar €247!

Bonus 3:

2 mega krachtige meditaties

Veelgestelde vragen

Uit hoeveel trainingen bestaat deze training? 

Je krijgt totaal 6 uitgebreide online trainingen, en bij iedere training krijg je een werkboek en opdrachten. Deze zijn er allemaal op gericht om de foute man te gaan herkennen en je patroon van dit type man aantrekken, te doorbreken. Hierdoor krijg jij dus véél meer rust in je liefdesleven en gaat het gewoon een stuk gemakkelijker.


Wat is het verschil met deze training en het 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn? 

Je kunt deze training (geen foute mannen meer) zien als een mega waardevolle eerste stap. Je begrijpt dat je in 9 maanden nóg meer de diepte ingaat. Desalniettemin, zal de training "geen foute mannen meer" ontzettend veel voor je gaan betekenen. Want stel je eens voor, dat de foute mannen niet meer op jouw pad komen en jij een natuurlijke radar krijgt om hier doorheen te prikken en je jezelf heel veel pijn en liefdesverdriet te besparen.

Wanneer de 4 daagse Challenge iets voor je betekent heeft, dan begrijp je wat deze training voor je zal gaan betekenen. Hier ga ik nóg dieper in op dit type relaties, krijg je werkboeken die een diepere laag bij je aan raken én krijg je hele concrete tips. 


Wat zijn de bonussen? 

Je krijgt 2x live de mogelijkheid om online je vragen aan mij te stellen via Zoom en je krijgt hierbij de mogelijkheid om hierbij live gecoacht door mij gecoacht te worden (alleen dit is al veel meer dan €97 waard).

Je krijgt nu tijdelijk ook 2 van mijn meest krachtige meditaties, waardoor je precies begrijpt en voelt, waarom dit type man op je pad komt.


Hoe lang duurt deze training? 

Je krijgt 18 juli toegang tot de eerste training. Hierna krijg je om de week toegang tot een nieuwe module (totaal 6). 

Hoe lang blijf ik toegang behouden tot deze training? 

Je blijft altijd toegang behouden tot deze training. Het is nu dus een goed moment om in te stappen voor deze prijs en met deze bonussen. Je kunt de training dan volgen op een moment dat het jou goed uitkomt.

Wat levert het me op?
Zoals de naam als zegt: geen foute mannen meer! Je krijgt veel meer rust in je liefdesleven en doordat deze mannen niet meer in je leven zijn, zit je zoveel lekkerder in je vel. Ga je nog een keer in je valkuil lopen en is het weer drama aan het einde van de zomer? Of gun je jezelf deze stap én een gezonde relatie? 


-->> Schrijf je hier in <<--

Ik hoop jou hiermee écht een mooie mogelijkheid te hebben gegeven en ik ontmoet je graag snel online!

Liefs, Myra
The Love Therapist

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"

Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!
Ina
"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"
"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."
Denise

"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."

Suzanne

null


null

null

null

null