Schrijf je hier in:

Your information is safe with us
Myra de Wildt - #1 Liefdesexpert

Exclusieve More Love in the winter Masterclass ❤️ 

🗓 donderdag 22 december 20.30 - 21.30 uur


Kijk je ook op tegen de feestdagen en de koude deprimerende januari maand? Ik vond deze maanden altijd verschrikkelijk en het was voer voor een depressie. Dus ging ik maar weer op de datingsites, om uiteindelijk weer 

foute/emotioneel onbereikbare mannen -en dus mega veel pijn en verdriet-  aan te trekken. Nee, die wintermaanden mochten voor mij héél snel voorbij gaan. 


Omdat ik het rotgevoel zo goed ken en ik hét geheim weet om er wél een fijne winter van te maken, heb ik een pre-kerstcadeautje voor je 🎁 Ik ga je de "Survive the winter with Love Masterclass" éénmalig geven en daarin ook iets doen waar ik zooo enthousiast over ben! Maar dan ook écht mega enthousiast (en wat jou enorm gaat helpen in de januari maand) ❤️ 


Ik vertel je mijn verhaal: hoe ik van de foute/emotioneel onbereikbare mannen een volwassen, gelukkige & liefdevolle relatie kreeg.


  • Hoe ik ben gekomen waar ik nu ben
  • Wat ik precies heb gedaan
  • Welke stappen ik hiervoor heb gestapt
  • Hoe ik gelukkiger ben dan ooit! 
  • Hoe jij dit ook kan! 

Live uitzending

Deze exclusieve Masterclass is live en zal niet meer live gegeven worden. 

Iets bijzonders

Ik ga iets heel bijzonders doen tijdens deze Masterclass, speciaal voor deze editie (limited). 

Max. 100 deelnemers

Reserveer vast jouw plekje, want er kunnen maar 100 vrouwen bij zijn. 

Schrijf je hier in:

Your information is safe with us