Herschrijf je LoveStory naar onvoorwaardelijke liefde

Maak diepe verbinding met jezelf. Ervaar meer rust, zelfliefde en geluk. En maak vanuit die plek de oprechte verbinding met de ander.

"𝙄𝙠 π™«π™€π™šπ™‘ π™’π™š π™šπ™šπ™£π™―π™–π™–π™’ π™žπ™£ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™§π™šπ™‘π™–π™©π™žπ™š. 𝙄𝙠 π™π™šπ™— π™¬π™šπ™‘ π™šπ™šπ™£ π™§π™šπ™‘π™–π™©π™žπ™š, 𝙒𝙖𝙖𝙧 π™©π™€π™˜π™ π™«π™€π™šπ™‘π™© π™π™šπ™© 𝙖𝙑𝙨𝙀𝙛 π™žπ™  π™£π™€π™œ π™¨π™©π™šπ™šπ™™π™¨ π™¨π™žπ™£π™œπ™‘π™š π™—π™šπ™£. "
"𝙄𝙠 π™‘π™žπ™Ÿπ™  π™£π™€π™€π™žπ™© π™™π™žπ™š π™šπ™£π™š π™—π™žπ™Ÿπ™―π™€π™£π™™π™šπ™§π™š π™₯π™šπ™§π™¨π™€π™€π™£ π™©π™šπ™œπ™šπ™£ π™©π™š π™ π™€π™’π™šπ™£, π™žπ™  𝙬𝙀𝙧𝙙 π™œπ™šπ™¬π™€π™€π™£ π™£π™žπ™šπ™© π™«π™šπ™§π™‘π™žπ™šπ™›π™™ ."
"π™ƒπ™šπ™© π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™© π™¬π™šπ™‘ 𝙖𝙑𝙨𝙀𝙛 π™šπ™‘π™ π™š 𝙒𝙖𝙣 π™™π™žπ™š π™žπ™  π™€π™£π™©π™’π™€π™šπ™©, π™—π™–π™£π™œ π™žπ™¨ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™˜π™€π™’π™’π™žπ™©π™’π™šπ™£π™©."

Wij zijn allemaal op zoek naar die diepe emotionele verbinding, een thuis waar je echt jezelf kan zijn en innerlijke rust ervaart.

Je verlangt naar meer contact met je eigen kern, maar dit kan ook angstaanjagend zijn.

Laat me je dit vertellen: de angst die je daarvoor voelt, is vaak groter dan de daadwerkelijke pijn zelf. En het bijzondere is, dat wanneer je hier doorheen gaat, de emotionele verbinding waar je naar verlangt gewoon in jezelf zit.

Alleen ben je 'm kwijt, dus is het belangrijk dit weer te vinden. Als je eenmaal deze connectie met jezelf maakt, kan je de meest liefdevolle en verbindende relaties aangaan (want je hebt 'm al met jezelf).

Ik nodig je uit voor "π—Ÿπ—Όπ˜ƒπ—²π—¦π˜π—Όπ—Ώπ˜†"! Een mega bijzonder traject, speciaal ontworpen voor succesvolle vrouwen die hun liefdesverhaal willen herschrijven. Je gaat jezelf herontdekken en opnieuw met jezelf verbinden.

Je gaat je hart vullen met geluk, wat je diepe innerlijke rust geeft. Zodat alles in je leven op alle fronten, vanuit ease en flow gaat stromen. En vanuit hier, kun je die verbindende, betekenisvolle relaties met de ander gaan maken!

Klaar om jouw LoveStory te herschrijven? CreΓ«er jouw Love Story die jouw leven voorgoed zal veranderen!

Je wilt verbinding

Hoe het nu gaat in je liefdesleven, dat mag echt anders. Dat weet je en dat wil je. Wat als ik je vertel, dat jouw huidige liefdesverhaal er vanaf vandaag heel anders gaat zien? Want jouw  nieuwe liefdesverhaal, heb je zelf in de hand.

Je wilt naar jezelf kijken

Je weet dat de connectie er in jezelf wel is, maar het lukt je niet om erbij te komen. Het is een blokkade en dat frustreert je. Je vindt het ook best spannend om hier naar te gaan kijken, maar je bent er nu wel klaar voor! 

Alles moet wel blijven staan

Het aangaan, ergens wil je dat wel. Maar wat zal er allemaal naar boven komen? Want je bent succesvol en dat wil je graag zou houden. Daar gaan we voor zorgen. Zodat alles gewoon blijft staan, terwijl jij aan je nieuwe liefdesverhaal werkt! 

You are so worth it!

Maar om de verbinding met de ander te krijgen, moet je eerst de verbinding met jezelf gaan omarmen. En dat is natuurlijk spannend, want wat als je naar binnen gaat kijken? Wat als ik je vertel dat je jezelf niet verliest wanneer je contact maakt met je gevoel? Dat je gedoseerd de pijn die er nog zit op kunt lossen. Dat je sterk genoeg bent om aan te kunnen wat gaat komen en je bedrijf gewoon blijft staan. Wat als ik je zeg, dat de angst die je voelt, groter is dan de pijn zelf...? 

Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Verbind met jezelf en krijg jouw droomrelatie

Myra de Wildt, #1 Zelfrelatie Therapeut & CEO House of Divine Love

Mijn naam is Myra, de CEO van House of Divine Love. Ik ben Transformatie Mentor en de #1 Zelfrelatie Therapeut. Verbinding en (zelf)liefde staan centraal in wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwen geholpen om weer contact met hun hart te maken en ik heb jaren onderzoek gedaan naar verbinding in de liefde.

Ik ben gediplomeerd multidisciplinair therapeut waarbij ik een holistische & energetische benadering  integreer in mijn werk, waarbij ik gebruik maak van regressie- en systeemtherapie, mindset-coaching, innerlijk kindwerk, traumaverwerking en energietherapie. Wat mij onderscheidt, is niet alleen mijn professionele achtergrond, maar ook mijn persoonlijke ervaring. Ik heb een pittige reis gemaakt, waardoor ik niet alleen een expert ben, maar ook een ervaringsdeskundige

Wat ik tekortkwam toen ik geen volledige verbinding met mezelf had en daardoor in ongezonde relaties verstrikt raakte, was directe ondersteuning op het moment dat ik die nodig had. Ik wilde niet alleen af en toe hulp, bijvoorbeeld een afspraak met een therapeut. Wat ik echt nodig had, was het geruststellende gevoel dat ik niet alleen stond en toegang had tot een veilige omgeving waarin ik aan mijn persoonlijke groei kon werken. Daarom besloot ik er zelf een te creΓ«ren. Het was voor mij essentieel dat deze ondersteuning gebaseerd was op drie kernpijlers:

Ik begeleid jou stap voor stap, zodat je gaat:

Herkennen

Het is belangrijk om te begrijpen waarom het voor jou lastig is, om de verbinding met jezelf te (durven) maken en/of te snappen hoe het komt dat je in relaties terecht komt waar jij of hij die verbinding niet (volledig) kan maken.

Helen

Wanneer die droomrelatie steeds niet lukt, dan kan ik je vertellen dat hier altijd een wond onder zit. Het is belangrijk de onderliggende wond te helen, en je niet langer extern naar vervulling zoekt of in de overleving schiet. 

Herprogrammeren

Als je doet wat je altijd deed, zul je ook blijven krijgen wat je altijd kreeg. Het is daarom super belangrijk om je gedragspatronen te gaan herprogrammeren om te voorkomen dat je steeds hetzelfde aantrekt.

Waarbij zelfliefde de rode draad is

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! Het traject 'LoveStory' is geboren! Een traject waar je precies gaat snappen en herkennen waar het (steeds) op mis gaat in je relatie(s) of het ontbreken daarvan. Alle kwartjes zullen gaan vallen, dat beloof ik je. In de tussentijd ga je het contact met je gevoel herstellen, terwijl je alles om je heen door laat lopen. Het is een traject waar je er niet alleen voor staat en waar je op een veilige manier de weg naar jezelf weer helemaal vindt Γ©n je de verbinding zowel met jezelf als met de ander aan kan gaan. 

Dus... weet je niet precies hoe je de verbinding met jezelf maakt? LoveStory helpt je hiermee! 

Inmiddels hebben we 1000+ gelukkige vrouwen geholpen, zoals:

"Een enorm goed in elkaar gezette training. Overzichtelijk, duidelijk en persoonlijk. Echt een aanrader!"
Lyndsey
"Myra changed my life! Ik ben nu 3 maanden bezig met het traject en ik voel me beter dan ooit!"
Anne
"Dit traject heeft me kracht en vertrouwen gegeven om naar mezelf te kijken. Ik ben niet meer bang voor de toekomst maar durf eindelijk met vertrouwen en overgave naar mijn stukken te kijken. Ik gun elke vrouw een Myra in haar leven."
Claudia

Jouw reis naar meer verbinding start met...

Kijk in de spiegel van je hart en ontdek jezelf

Stel je voor dat je in de spiegel van je hart kijkt en de verborgen patronen ontdekt die je liefdesleven hebben bepaald. We geven je de sleutel tot persoonlijke groei en transformatie. Dit is jouw romantische ontdekkingsreis, waar zelfinzicht een krachtige magie wordt die oude patronen doorbreekt. Je opent de deur naar een nieuw, avontuurlijk hoofdstuk vol vervulling en diepe liefde. Voel je het verlangen al? Ben je er klaar voor?

Doorgrond en transformeer jouw liefdesstrategieΓ«n

We gaan dieper in op het proces van het begrijpen en veranderen van jouw overlevingsstrategieΓ«n en hoe je reageert op uitdagingen in het leven. Je krijgt inzicht in de innerlijke processen die invloed hebben op jouw keuzes en reacties, en we leren je hoe je meer controle en bewustzijn kunt krijgen over deze processen. Samen werken we aan het opbouwen van veerkracht en het overwinnen van belemmerende patronen, zodat je kunt groeien in je persoonlijke ontwikkeling. 

Overwin emotionele blokkades en stel je open

Het doorbreekt emotionele blokkades die je hart hebben belast. Samen overwinnen we die barriΓ¨res  en herstellen het contact met je diepste zelf. We werken aan het vergroten van je zelfliefde, het helen van oude wonden en het ontdekken van jouw authentieke zelf.

Je ontwikkel teen diepgaande relatie met jezelf. Gedurende dit proces zullen we je begeleiden met technieken om jezelf volledig open te stellen, bewust te worden van je emoties en gedachten, en beter te luisteren naar je lichaam.

Je verbetert de verbinding met jezelf en je gevoel van zelfliefde. Vanuit deze plek, trek je automatisch de relatie aan waar je naar verlangt! 

€2.997

LoveStory

Doorbreek waarom het tot nu toe niet gelukt is en trek alleen nog maar gelijkwaardige, liefdevolle en fijne relaties aan! Maak contact met je gevoel en met je hart. Krijg weer verbinding met je binnenwereld en je lichaam. Ga de echte verbinding met je (potentiΓ«le) partner aan. Leef in balans met je vrouwelijke en mannelijke energie, waardoor je blijft groeien en succesvol bent, maar met meer moeiteloosheid. 


Dit is wat je krijgt in dit 3 maanden traject: 


 • We starten met een krachtige live transformatiedag in een veilige, ondersteunende groep. 
 • Elke 2 weken krijg je live online teachings/activatie en/of supportcalls
 • Je blijft toegang behouden tot alle waardevolle opnames van alle calls
 • Toegang tot een volledig online traject met 9 rijke modules, gevuld met 25 diepgaande trainingen, bijbehorende werkboeken en 15 regressie-en hypno meditaties.
 • App inspiratie inspiratie en interactie in een intieme, veilige groep
 • We sluiten deze reis af met een adembenemende live transformatiedag in dezelfde vertrouwde groep

Bekijk het aanbod

Na het volgen van LoveStory... 

Je weet waarom je doet wat je doet en bent in staat dit te doorbreken

Je krijgt essentiΓ«le inzichten wat je (ex) relaties je vertellen. Je relatie(s) zijn onze grootste spiegels waarin je aspecten van jezelf kunt herkennen die je soms over het hoofd ziet. Ze laten je zien welke patronen, behoeften en verlangens er spelen in je innerlijke wereld. Door bewust te kijken naar wat je relaties je vertellen, kun je werken aan zelfinzicht en het verbeteren van je verbindingen met anderen. Het is een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei waarbij je inzicht krijgt in waarom je de dingen doet zoals je ze doet en hoe je deze patronen en overtuigingen doorbreekt. 

Je ontrafelt je overlevingsstrategieΓ«n en transformeert je triggers 

Je ontdekt hoe je reageert op situaties en de diepgewortelde overtuigingen die hieronder zitten en wat het verhaal achter je triggers en overlevingsstrategie is. Ze zijn vaak verbonden aan ervaringen en overtuigingen uit het verleden en onthullen veel over je persoonlijke geschiedenis en innerlijke reacties. Je leert bewust te worden van wat deze triggers je vertellen over jezelf en je ontdekt manieren om er op een gezondere en constructievere manier mee om te gaan. Door het verhaal achter je triggers te begrijpen, werk je aan je emotionele groei en welzijn, en de manier waarop je in relaties en situaties reageert positief beΓ―nvloeden.

Je bent vrij van bagage: je groeit door loslaten en bevrijding

Je gaat gedoseerd je emoties aan en datgene wat je niet meer nodig hebt, ga je loslaten. Je leert ook hoe je vanaf nu bewust om kan gaan met je emoties, zodat ze je niet overweldigen of onderdrukken. Stap voor stap, in een veilige omgeving, ga je je emoties op een gezonde manier uiten en te verwerken. Door te leren hoe je emoties aangaat en ook loslaat wanneer dat nodig is, kom je steeds dichterbij je eigen kern en je gevoel. Wat essentieel is om de verbinding met jezelf en vanuit hier met de ander te kunnen leggen. 

Je maakt een diepe innerlijke verbinding 

Hoe je de verbinding met jezelf en de ander aangaat' behandelt het proces van het opbouwen van gezonde en betekenisvolle relaties. Het gaat om het begrijpen van de stappen en vaardigheden die nodig zijn om zowel een diepere verbinding met jezelf als met anderen te cultiveren. Dit omvat aspecten zoals zelfbewustzijn, empathie, communicatie en het creΓ«ren van een veilige ruimte voor openheid en begrip. Door te leren hoe je deze verbindingen tot stand kunt brengen, kun je niet alleen meer voldoening halen uit je relaties, maar ook persoonlijke groei en emotioneel welzijn bevorderen.

Je hebt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf

Je komt erachter waarom het zo lastig is om je hart te openen en waarom je jezelf zo gemakkelijk kan verliezen in relaties. Dit kan veroorzaken dat je terughoudend bent om je emotioneel open te stellen. Je gaat de diepere redenen en obstakels die hierachter zitten ontdekken en je gaat de belemmeringen die het kunnen bemoeilijken om je kwetsbaarheid te tonen doorbreken. Wat er vaak achter zit zijn persoonlijke ervaringen, angsten voor afwijzing of pijn, en diepgewortelde overtuigingen over zelfbescherming. Door de 'waarom' achter deze uitdagingen te begrijpen, zet je stappen naar een groter vermogen om je hart te openen en authentieke verbindingen te creΓ«ren met anderen.

€2.997

LoveStory Traject

Stel je voor dat je je huidige liefdespatroon doorbreekt en dat je -wat je tot nu toe nog niet gelukt is- wel lukt: de ware ware liefde vindt. Hoe zou je leven eruit zien, wanneer al het liefdesdrama verleden tijd is? Wat zou het voor je betekenen dat relaties gewoon moeiteloos, liefdevol en verbindend zijn? 


Dat gaan we doen in het 3 maanden LoveStory trajec!


 • We starten met een krachtige live transformatiedag in een veilige, ondersteunende groep. 
 • Elke 2 weken krijg je live online teachings/activatie en/of supportcalls
 • Je blijft toegang behouden tot alle waardevolle opnames van alle calls
 • Toegang tot het transformerende online traject met 9 rijke modules, gevuld met 25 diepgaande trainingen, bijbehorende werkboeken en 15 regressie-en hypno meditaties.
 • App inspiratie inspiratie en interactie in een intieme, veilige groep
 • We sluiten deze reis af met een adembenemende live transformatiedag in dezelfde vertrouwde groep

Slechts 10 plekken beschikbaar

Nog 5 plekken beschikbaar

Investeer in jezelf en ontdek een liefde die blijvend is!

LoveStory geeft je de kans om je zelfinzicht te vergroten en een positievere relatie met jezelf op te bouwen. Zodat je gezondere relaties vol verbinding met de ander opbouwt, emotionele bevrijding voelt en persoonlijk groeit. Wat zorgt voor een dieper gevoel van rust en geluk.Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, zodat je op ieder moment wanneer je het nodig hebt ondersteuning hebt. De live dagen zijn in een veilige en kleine groep en Myra is er om je te supporten in de Voxer groep. 

Hierom starten vrouwen met LoveStory..

 • Geluk in jezelf: Je voelt je gezonder en lekkerder in je lichaam, waardoor er veel meer ease en flow ontstaat.
 • Sterkere zelfliefde: Je ontwikkelt een positieve relatie met jezelf, waardoor je 'm ook met een ander op kunt bouwen. 
 • Gezonde relaties: Je leert gezondere relatiedynamieken en communicatievaardigheden, voor gezonde en liefdevolle relaties.
 • Emotionele bevrijding: Je laat je emotionele bagage los, waardoor je veel meer vrijheid ervaart. 
 • Persoonlijke groei: Je krijgt een dieper begrip van jezelf en je emoties en je kunt deze zelf reguleren. Het is een traject van groei en ontwikkeling op persoonlijk niveau, waardoor je ontdekt wie je echt bent. 

Zet vandaag jouw eerste stap naar jouw nieuwe LoveStory!

Ina
"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Danja
"Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. die begreep mijn situatie en daarbijbehorende 'gevecht' niet."
Ans
"De training is echt fantastisch. duidelijk en fijn om mee te werken. Zo verhelderend, precies wat ik zocht en nodig had. Dit was mijn investering echt meer dan waard! Dank je wel dat je op m'n pad bent gekomen Myra, heel blij met jou."
Ervaring Denise
Denise
"Mijn zelfliefde is enorm gestegen. ik vind het nu heerlijk om me-time te hebben. Ik heb veel meer rust gevonden en vertrouwen in mezelf gekregen. Ik ben niet meer afhankelijk van een ander om gelukkig te zijn."
Marieke
"Mijn huisarts staat verbaasd van mijn ontwikkeling door dit traject. Myra is een oprecht warm mens die echt de passie heeft om ons vrouwen verder te helpen met de relatie met onszelf."
Ervaring Leonie
leonie
"Ik leerde mezelf te zijn, dat ik er mag zijn, hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben, hoe ik dit heel, hoe ik weer verbinding krijg met mijn lijf en het belangrijkste: dat ik onvoorwaardelijk voel dat ik van mezelf houd. Myra, oneindig veel dank voor deze prachtige innerlijke reis."
Barbara
"Sinds ik met het traject gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn. Ik weet en voel nu dat ik zoveel meer waard ben dan hoe ik jaren heb geleefd. Dank je wel lieve Myra, mijn leven is zoveel mooier sinds ik met het traject begonnen ben."
sandra
"Dank je wel voor deze prachtige reis. Ik ben dankbaar voor alle mooie inzichten, lessen en alle tranen die er gerold zijn. Ik ben echt een andere Sandra geworden. Nooit geweten dat er naast mijn verpakking die altijd zoveel aandacht kreeg, ook een binnenkant was die schreeuwde om aandacht."
Kathinka
"Wauw wauw wauw. Het is eigenlijk niet te omschrijven wat er is gebeurd. Ik zat zo erg vast, lichamelijk en in mijn hoofd, maar ik heb gehuild als een klein kind. Ik heb gevoeld! Ik kan het iedereen aanraden dit te gaan doen. Hier kan geen therapie tegenop. Ik heb het zo lang koud gehad in mijn lijf dat het pijn deed, en nu stroomt het weer. Myra, ik voelde me veilig, gezien en gehoord."
sandra
"Dank je wel voor de meest magische ervaring ever! Ik vond het spannend en had geen idee wat ik kon verwachten, maar alles klopte vanaf het moment dat ik je zag. Ik voelde alles open gaan. Ik kan het moeilijk aan anderen uitleggen en dat hoeft ook niet. Het was mijn reis en ik ben dankbaar voor alles wat daar langs kwam. Dank je wel topper, ik had dit bij niemand anders willen doen. Wat jij kan is magisch!"
Astrid
"Ik heb nog nooit zoiets magisch meegemaakt. In een veilige omgeving komen dingen los die diep weggestopt zijn. Het inzicht is pijnlijk, maar nu kan ik helen. Ik ben zo dankbaar dat Myra op mijn pad is gekomen."
Sylvia
"Het heeft me echt geholpen ΓΌberhaubt weer contact te maken met mijn lijf. Ik zat zo erg in mijn hoofd! Het is echt bijzonder en gewoon niet te verklaren wat er gebeurt tijdens een energie transmissie. Ik voelde van alles en vooral dat ik nΓ³g meer voor mezelf mag gaan staan. Mezelf en mijn gevoelens/emoties laten gaan. Het heeft me op een bepaalde manier naar mezelf laten kijken waardoor ik nu ook voel dat ik mezelf mag gaan vinden. Dank je wel Myra!"