Klaar voor Liefde & Magic? 

Klaar voor Liefde & Magic? 

Je wil meer

Van je hoofd naar je lichaam

Dieper contact maken met je gevoel

Je vrouwelijke energie helemaal voelen

Transformeren naar de nieuwe jij!
Jij..

Jij bent een vrouw met een hoger bewustzijn. Je bent sterk, krachtig en onafhankelijk. Natuurlijk kun je het alleen, je wilt het alleen niet meer alleen. Het voelt met momenten eenzaam. Je bent moe van het harde werken en presteren en je verlangt naar de vrouw in jou.

Je wilt werken aan jezelf, jezelf in de spiegel aankijken en je bent klaar voor een transformatie. Je weet dat er iets moet veranderen en je bent bereid hier actie voor te ondernemen. Je wilt werken aan jezelf omdat wil groeien. Je wilt groeien, omdat je weet dat daar de Love & Magic zit! 

In een relatie...

Wanneer je dan wel in een relatie zit, dan blijf je die (te) sterke onafhankelijke vrouw die eigenlijk niet écht toegankelijk is. Of er blijft juist niet zoveel van de vrouw over die je was, omdat je zo verlangt naar de liefde en jezelf verlaat in de hoop door de ander leuk gevonden te worden. 

Dit traject gaat verder dan je liefdesrelaties. Het is een Deep Dive naar jezelf.


Jezelf vinden op lagen waarvan je niet wist dat ze er waren.

Jezelf zien op een manier waarop je jezelf nog nooit gezien hebt. 

Jezelf voelen op een manier zoals je jezelf nog nooit gevoeld hebt. 

Liefde voor jezelf ervaren op een manier zoals je die nog nooit ervaren hebt. 


Je gaat diepe lagen van jezelf zien, voelen en aanraken, je (bewuste en onbewuste) trauma's verwerken, je pijn, je verdriet en je eenzaamheid helen. Dat heeft invloed op ieder aspect van je leven. Je werk, je liefdesleven, je vriendschappen, je vrije tijd, alles... 

Dit traject gaat verder dan de liefde,

het brengt je weer thuis bij jezelf

Live 1-1 Begeleiding

Jij krijgt persoonlijke 1 op 1 begeleiding waar ik gebruik maak van technieken waarvan ik op dat moment voel dat je die nodig hebt. Zoals: EMDR, regressietherapie, hypnotherapie,  systeemtherapie en mijn intuïtieve gave.

Ceremonies & Cirkels

Een vrouwencirkel is een verbindende bijeenkomst, waarbij we samenkomen om te delen en te helen. Ik maak gebruik van cacao ceremonies. Dit is een helend ritueel, wat je verbindt met je intuïtie en je hart opent.

Online Groepscoaching

De kracht van een groep met gelijkgestemden zoals jijzelf is enorm. Het zorgt voor herkenning, erkenning en support. Omdat ik alle vrouwen voor dit traject persoonlijk selecteer, kom je in een gegarandeerd veilige en warme groep.

Retraite dagen

Het draait even helemaal om jou. Om helemaal te mogen zijn. Om jezelf aandacht geven en om volledig met jezelf te mogen zijn. 

Maandelijkse rituelen

Iedere maand leer ik jou een nieuw ritueel, wat jouw innerlijke groei versterkt, het contact met de vrouw in jou versterkt en je intuïtie laat groeien. 

Altijd back-up

Dit is niet zomaar een traject, het is een reis van innerlijke transformatie. Dat is niet altijd even makkelijk, daarom ben ik aan je zijde wanneer je dat nodig hebt. 

Ontdek in een persoonlijk gesprek wat het
Love & Magic traject voor jou gaat betekenen


null

Wanneer is een gesprek iets voor jou? 

Tijdens een gesprek, onderzoeken we of het Love & Magic of wellicht een ander traject passend voor jou is. Op die manier kan ik jou de maximale transformatie en ervaring geven en ben jij gegarandeerd van een discrete en veilige omgeving. 

Het Love & Magic traject is voor jouw wanneer je je herkent in onderstaande: 


  • Je bent een vrouw met een hoger bewustzijn. Alles in je leven loopt lekker, alleen in de liefde wil het maar niet lukken.
  • Je bent klaar voor een transformatie die je op alle vlakken in je leven naar een hoger level gaat brengen. 
  • Je verlangt naar rust, je wilt meer uit jezelf halen, je wilt de vrouw in jou weer wakker schudden en je intuïtie weer naar boven halen.. 
  • Je durft en bent bereid een grote investering in jezelf te doen (onze trajecten starten bij €997).

Is bovenstaande niet passend voor jou maar wil je wel graag door mij geholpen worden? Kijk dan hier: www.myradewildt.nl/gratis of stuur een mail naar contact@myradewildt.nl

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Doordat ik dit traject heb opgepakt,

durf ik me weer open te stellen"

"Sinds ik met Myra gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn en weet en VOEL ik dat ik ZOVEEL meer waard ben dan hoe ik al jaren heb geleefd. Hierdoor heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, is de relatie met mijn 2 jongens (12 en 9) een heel stuk beter geworden, kan ik zonder enige negatieve gevoelens met mijn ex communiceren, eet ik gezonder, drink ik minder, is mijn huis een stuk opgeruimder en ben ik zelfs aan het sporten geslagen! En dat alles omdat IK voel/vind dat IK het waard ben! Ik heb nu weer een relatie met de man die ik in eerst had weggejaagd door mijn bindingsangst. Doordat ik dit traject heb opgepakt, durf ik me weer open te stellen"
Barbara
"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"
"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd..
Suzanne

"Ik ben echt een verbeterde versie van mezelf geworden"

"Ik ben een totaal ander persoon, of zoals mijn vriendinnen en familie zeggen; je bent echt een verbeterde versie van jezelf geworden en gelukkig zie je en voelt je het nu zelf ook. Ik heb mezelf mogen leren kennen en ik heb leren contact maken met mezelf. Mijn zelfliefde is enorm gestegen, ik vind het heerlijk om me-time te hebben, ik heb veel meer rust en vertrouwen en heb echte verbinding met mezelf."

Denise

Marieke

"Ik heb dit traject ook met mijn huisarts besproken (ivm mijn burn-out) en ook zij vindt het helemaal top wat wij allemaal doen en staat versteld van de snelheid waarmee ik belangrijke inzichten heb gekregen."

Ans

"Na een paar maanden heeft het mij al zoveel gebracht. Myra is erg professioneel, oprecht geïnteresseerd in een ieders verhaal en neemt echt de tijd om een ieder mee te nemen in haar kennis, ervaringen."

Noamie

"Bedankt Myra. Het is een geschenk dat je dit aanbiedt. Vanuit jouw levenservaring, die je pijn gebracht heeft en ook vooruit gebracht heeft, deel je je wijsheid en liefde met andere vrouwen. Je bent een inspiratie! Ik ben je oprecht heel dankbaar ♥️"

Saela

"Na een jaar kan ik volmondig zeggen dat het traject bij Myra echt het mooiste cadeau is, wat ik mezelf ooit heb gegeven. Myra is een prachtige en lieve vrouw, die empathisch is en met veel levenservaring haar kennis en enthousiasme overdraagt, waardoor het traject superfijn is om te volgen en je enorm gemotiveerd wordt om steeds meer te leren en begrijpen over jezelf."