Love & Magic Transformatiedag

Vrij van oud zeer, pijn en trauma

Vrij van de maskers die je draagt

De echte jij weer vinden

En zijn wie je in werkelijkheid bent


Deze dag ga je uit je hoofd en ga je terug in je gevoel en je lijf. Je maakt weer connectie met jezelf en met het geluk in jou!

Je wilt een diepe laag aanraken

Je bent al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar je wilt meer. Je hebt al steeds meer contact met jezelf, maar je wilt graag diepere lagen bij jezelf aanraken. 


Deze dag  draait helemaal om jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt niet afgeleid door je werk, social media of drukte om je heen. Je gaat stilstaan bij jezelf en gaat contact maken met wat er in je binnenwereld eigenlijk echt allemaal speelt. 


Je gaat echt de diepte in, waarna je de rust in jezelf zal ervaren. 

Een dag vol love & magic ✨

Deze dag leert je om naar je onderbewuste te gaan, zodat je lagen aan gaat raken die je tot nu toe niet aan hebt kunnen raken. Je wilt het wel, maar je weet niet hoe. Daarom gaan we je belemmeringen uit de weg ruimen. Deze blokkeren immers je groei en zorgen ervoor dat je niet écht bij jezelf kan zijn. Deze dag keer je naar binnen op een manier dat je dit nog nooit ervaren hebt. We gaan je kern aanraken. 


Je pijn aankijken en doorvoelen. Waardoor je deze voorgoed los gaat laten en je licht gaat voelen. Alles zit al in je en dat écht voelen, dat ga je deze dag beleven. 

Vrij van je verleden en je blokkades

Weer vrij zijn en je weer écht gelukkig voelen. Deze dag gaat een doorbraak voor je zijn. De start van een nieuw begin. Het begin van de echte jij! Het oude doorbreken en terug. naar wie je werkelijk bent. 


Je gaat deze dag meerdere energie transmissies ontvangen. Deze transmissies brengen je de diepte in op een manier die je met je hoofd niet kan bedenken. Daar begint het eerste loslaten. Je krijgt zoveel duidelijkheid, gaat loslaten, komt in je gevoel en je  herinnert je weer een stukje dieper wie je ten allerdiepste bent. 


Om eerlijk te zijn... Ik kan niet in woorden omschrijven wat het met je zal doen wanneer je hier door heen gaat. Ik hoop dat je me hierop vertrouwt, dit gaat écht Love & Magic zijn ✨


We sluiten de dag af met liefde voor jezelf. Met rust en terug gaan naar jezelf tijdens een Cacao Ceremonie. Cacao zorgt ervoor dat je op een zachte, liefdevolle en snelle manier naar je hart gaat en contact maakt met je lichaam. Dit ervaren na de Energie Transmissies die je deze dag krijgt, is magisch!  

Je gaat jezelf op diepe lagen aankijken

Je gaat je gevoel aanraken op een diepte, waar je nog niet eerder geweest bent

Je gaat emoties die je niet meer nodig hebt, doorvoelen en loslaten


En dan... 

Dan ontmoet je jezelf. 

Voel je emoties die je niet eerder kon voelen. 

Is er licht, vrijheid en liefde. 

Liefde voor jezelf! 

null

Good to know...

  • Je ontvangt deze dag meerdere Energie Transmissies die de grootste transformatie die je ooit ervaren hebt zullen realiseren. Natuurlijk zit er een heerlijke gezonde lunch bij en we zullen de dag afsluiten met een cacao ceremonie. 
  • De dag vindt plaats in een kleine groep vrouwen en/of mannen
  • Bereid je voor op een transformatie die in je dagelijkse leven door zal werken

Data & plaats

Ontvangst om 10.00 uur en vertrek rond 17.30 uur. Locatie: 's-Graveland (tussen Hilversum & Bussum
€ 1.111,-
€547,-

De prijs kan ieder moment verhoogt worden

Wat is  een Energie Transmissie

Hier vind je meer informatie over Energie Transmissies.


Wat is een Cacao Ceremonie? 

Hier vind je meer informatie over een Cacao CeremonieRianne

"Het was intens en magisch! Ik heb een stuk achter me gelaten wat ik nooit dacht te kunnen afschudden. Ik ben in één dag zo veel inzichten rijker, zo veel dieper naar de kern gekomen en zo veel lichter geworden. Bedankt dat ik deze reis naar mijn gevoel met jou naast me aan kon en mocht gaan! Dit zal me nog erg lang bijblijven!

Anne

"Deze dag was ontzettend bijzonder en openbarend. Een prachtige stap op mijn weg van traumaverwerking en zelfontdekking die ik zeker niet had willen missen en aan iedereen die met zelfontwikkeling bezig is zou willen aanbevelen! De kundigheid en rust waarmee Myra je begeleid en meeneemt voelt veilig, warm en vertrouwd. Myra, ontzettend bedankt voor alles wat je doet 🙏🌹"

Enzi

"Rustgevend, vertrouwd en heel veilig ondanks alle processen die heel persoonlijk waren."

D.

"De transformatiedag heeft me echt geholpen om überhaupt weer contact te maken met mijn lijf. Ik zat zo erg in mijn hoofd! Het is echt bijzonder en gewoon niet te verklaren wat er gebeurt tijdens een energie transmissie. Ik voelde van alles en vooral dat ik nóg meer voor mezelf mag gaan staan. Mezelf en mijn gevoelens/emoties laten gaan. Het heeft me op een bepaalde manier naar mezelf laten kijken waardoor ik nu ook voel dat ik mezelf waardevol mag gaan vinden."

Jill

"Het gevoel dat Myra me meegaf aan deze dag: zóveel vertrouwen, een veilige omgeving om in overgave te gaan (wat ik echt moeilijk vond), en Myra's talenten om van alles in me los te maken."

Cylke

"De manier hoe Myra de sessie inleidt, de sessie op zichzelf, de lunch, het praten, de wandeling, de cacao ceremonie..... Alles."