Love & Magic Transformatiedag

Vrij van oud zeer, pijn en trauma

Vrij van de maskers die je draagt

De echte jij weer vinden

En zijn wie je in werkelijkheid bent


Deze dag ga je uit je hoofd en ga je terug in je gevoel en je lijf. Je maakt weer connectie met jezelf en met het geluk in jou!

Je wilt een diepe laag aanraken

Je bent al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar je wilt meer. Je hebt al steeds meer contact met jezelf, maar je wilt graag diepere lagen bij jezelf aanraken. 


Deze dag  draait helemaal om jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt niet afgeleid door je werk, social media of drukte om je heen. Je gaat stilstaan bij jezelf en gaat contact maken met wat er in je binnenwereld eigenlijk echt allemaal speelt. 


Je gaat echt de diepte in, waarna je de rust in jezelf zal ervaren. 

Je wilt dingen anders omdat het oude niet meer voor je werkt. Je wilt het aankijken, verwerken, helen en loslaten.

Een dag vol love & magic ✨

Deze dag leert je om naar je onderbewuste te gaan, zodat je lagen aan gaat raken die je tot nu toe niet aan hebt kunnen raken. Je wilt het wel, maar je weet niet hoe. Daarom gaan we je belemmeringen uit de weg ruimen. Deze blokkeren immers je groei en zorgen ervoor dat je niet écht bij jezelf kan zijn. Deze dag keer je naar binnen op een manier dat je dit nog nooit ervaren hebt. We gaan je kern aanraken. 


Je pijn aankijken en doorvoelen. Waardoor je deze voorgoed los gaat laten en je licht gaat voelen. Alles zit al in je en dat écht voelen, dat ga je deze dag beleven. 

Vrij van je verleden en je blokkades

Weer vrij zijn en je weer écht gelukkig voelen. Deze dag gaat een doorbraak voor je zijn. De start van een nieuw begin. Het begin van de echte jij! Het oude doorbreken en terug. naar wie je werkelijk bent. 


Je gaat deze dag meerdere energie transmissies (Lifeforce Energy Awakening Process) ontvangen. Deze transmissies brengen je de diepte in op een manier die je met je hoofd niet kan bedenken. Daar begint het eerste loslaten. Je krijgt zoveel duidelijkheid, gaat loslaten, komt in je gevoel en je  herinnert je weer een stukje dieper wie je ten allerdiepste bent. 


Om eerlijk te zijn... Ik kan niet in woorden omschrijven wat het met je zal doen wanneer je hier door heen gaat. Ik hoop dat je me hierop vertrouwt, dit gaat écht Love & Magic zijn ✨


We sluiten de dag af met liefde voor jezelf. Met rust en terug gaan naar jezelf tijdens een Cacao Ceremonie. Cacao zorgt ervoor dat je op een zachte, liefdevolle en snelle manier naar je hart gaat en contact maakt met je lichaam. Dit ervaren na LEAP sessies is magisch!  

Je gaat jezelf op diepe lagen aankijken. 

Je gaat je gevoel aanraken op een diepte, waar je nog niet eerder geweest bent. 

Je gaat emoties die je niet meer nodig hebt, doorvoelen en loslaten.


En dan... 

Dan ontmoet je jezelf. 

Voel je emoties die je niet eerder kon voelen. 

Is er licht, vrijheid en liefde. 

Liefde voor jezelf! 

null

Good to know...

  • Je ontvangt deze dag meerdere LEAP sessies (energietransmissies die de grootste transformatie die je ooit ervaren hebt zullen realiseren)
  • Natuurlijk zit er een heerlijke gezonde lunch bij
  • We zullen de dag afsluiten met een cacao ceremonie
  • De dag vindt plaats in een kleine groep vrouwen en/of mannen
  • Bereid je voor op een transformatie die in je dagelijkse leven door zal werken

Data & plaats

Vrijdag 21 oktober

Ontvangst om 09.30 uur en vertrek rond 17.30 uur. Locatie: medio Nederland
€ 777,-
€ 444,-

Early Bird prijs

Nog 10 plaatsen beschikbaar. 

Veelgestelde vragen

Wat is LEAP? 

Hier vind je meer informatie over LEAP. 


Wat is een Cacao Ceremonie? 

Hier vind je meer informatie over een Cacao Ceremonienull

Leonie

Om nooit te vergeten

Tijdens de opstellingsdag heb ik als representant veel duidelijkheid gekregen over de rol van mijn magisch kind, overlevingskind en mijn moeder. De begeleiding van Myra is zeer prettig, warm en doortastend. Het was een dag om nooit te vergeten en een mooie stap om meer helderheid te verkrijgen. Leonie van Someren

Anne

Ik voelde me verbonden

Ik wil je heel erg bedanken Myra. Dat je mij de kans hebt gegeven, het was voor mijn groei zo enorm belangrijk. En je hebt me de kans gegeven. Ik vind je geweldig in wat je doet. Dankjewel aan alle vrouwen die er waren ik voelde mij verbonden.

Marie-José

Nieuwe inzichten

Ik ben blij dat ik mocht deelnemen aan de familieopstelling. Deze dag heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Het was mooi hoe iedereen zo open en eerlijk naar elkaar was. Myra begeleidde hierin de hele dag om het juiste naar boven te krijgen.

Manon

Een nieuw hoofdstuk

Het was een mooi en bijzonder. Het voelt voor mij alsof ik daar een hoofdstuk heb afgesloten en een nieuw hoofdstuk ben gestart. Bedankt lieve Myra, liefs Manon

Erika

Aanrader

Ik vind Myra een geweldig mens. De sfeer was goed, locatie was leuk en de opbouw was fijn. Echt een aanrader. Myra is een topper! Liefs Erika

Ans

Voelen en loslaten

Ik heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met depressie doordat ik gevoelens niet durfde toe te laten. Ik heb geleerd het verdriet van het verleden te doorvoelen en los te laten, mezelf serieus te nemen en ruimte te geven aan wie ik ècht ben: een geweldige, vrolijke, lieve, krachtige vrouw!

Annemieke

Zelfontwikkeling

Ik had dit op geen beter moment kunnen doen. Ik ben echt zo klaar met de zware rugzak die ik mijn hele leven al meedraag. Myra is een zeer vriendelijke en heldere dame die weet uit haar eigen ervaring en zoektocht hoe zij je kan helpen in je zelfontwikkeling. Dank je lieve Myra Liefs Annemieke