Jaartraject van Liefdespijn

naar Gelukkig zijn

Doorbreek je patroon van liefdespijn voorgoed

Jaartraject van Liefdespijn

naar Gelukkig zijn

Doorbreek je patroon van liefdespijn voorgoed

Je blijft in relaties terecht komen, waar je uiteindelijk niet gelukkig van wordt.
Het zijn partners die niet goed voor jou zijn, partners die zich niet kunnen/willen binden
of misschien ben jij wel diegene die het moeilijk vindt om je te binden.
Je weet dat je het waard bent en dat je een geweldige catch bent, maar waarom lukt het nou niet?
Waarom ziet de juiste partner je niet?
Herken je dit?

  1. Relaties eindigen doorgaans in liefdespijn
  2. Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven (je bent immers zo blij dat je liefde en aandacht krijgt)
  3. Je durft je niet meer helemaal open te stellen voor de liefde
  4. Je blijft de verkeerde partners aantrekken
  5. Je voelt een leegte in jezelf en je hoopt dat de liefde van een man deze leegte kan vullen
  6. Je hebt moeite om je hart weer te openen
  7. Je ziet relaties steeds maar weer mislukken
  8. Je herkent je in bindingsangst, verlatingsangst, relatieverslaving of codependentie

  Dan is het écht tijd voor verandering! 

Doorbreek dit patroon van liefdespijn:
zo word je gelukkig mét jezelf én de liefde

Als die man maar komt, 

dan kan ik écht gelukkig zijn

  "Drama! Dat is hoe ik mijn liefdesleven tot 8 jaar geleden zou omschrijven. De manipulatieve man, de man die over mijn grenzen ging, de 'perfecte' man waar de bindingsangst bij mij toesloeg, de getrouwde man, de alleen maar seks willende man, de man die zich niet wilde binden en ga zo maar door. Wat heb ik me ongelukkig en verdrietig gevoeld omdat het gewoon nooit maar eens wilde lukken. Ik voelde een leegte in me en wist zeker; dat als die man zou komen ik weer gelukkig zou kunnen zijn. Herkenbaar? 


  Toen ik op mijn 32ste zwanger werd van een man die me met een kind achter liet, was het klaar! Dit kon echt niet meer zo verder. Toen ik me liet coachen, kwam ik erachter dat ik veel pijn vanuit mijn kindertijd te verwerken had en hierdoor ook weinig zelfliefde ontwikkeld had. Mannen konden hierdoor gemakkelijk over mijn grenzen heen gaan en ik koos eigenlijk nooit echt voor mezelf, maar voor alle kleine beetjes liefde die ik maar van een ander kon krijgen. 


  Nu ben ik 40 jaar en kan ik zeggen dat ik die destructieve liefdespijn niet meer ervaar, de leegte in mijn hart is weg en de foute mannen komen niet meer in mijn leven. Doordat ik de liefde in mezelf voel, zelfverzekerd ben, in contact sta met mijn gevoel en niet alleen weet dat ik waard ben, maar dit ook volledig voel; is er heel veel veranderd. Er komen heel veel leuke mannen op mijn pad, en het mooie is... Ik hoef niet meer te gaan voor de eerste de beste man die mij aandacht geeft. Ik heb alle tijd en ruimte om te kiezen voor een man die écht bij mij past. Dit geeft zo ontzettend veel rust, vertrouwen en geluk. 

Dit kan ook voor jou!

Het geluk in jezelf voelen

Als ik 10 jaar geleden had geweten wat ik nu weet en gevoeld had wat ik nu voel, had mijn leven er heel anders uit kunnen zien. Mijn verleden kan ik niet meer veranderen, maar mijn toekomst wel. In die toekomst wil ik graag heel veel vrouwen helpen, zodat het hun niet 10 jaar van je leven kost. Dit pad kan veel sneller en veel liefdevoller. 


Daarom ben ik me gaan specialiseren in liefdesthema's. Niet alleen omdat ik de kennis in huis heb door de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, maar ook omdat ik jouw gevoel herken. Daar waar jij nu in zit, daar heb ik ook in gezeten en daaruit is dit programma tot stand gekomen. 


Jouw leven gaat er na dit traject zo anders uit zien. Samen gaan we een innerlijke reis maken, waar jij jezelf weer leert kennen, in verbinding gaat staan met jezelf en liefde aan jezelf gaat geven. Waardoor je heel goed weet wie je bent, wat je wil en wat je verdient. Én hier ook naar handelt. Je staat namelijk in verbinding met jezelf, je kan weer echt op je intuïtie vertrouwen en je kent je grenzen. Omdat je zoveel liefde voor jezelf voelt, laat je daar ook niet meer overheen gaan. Je zult door deze innerlijke groei, partners aan gaan trekken die jou wél geven waar jij naar verlangt. Vanuit de verbinding met jezelf, kun je je nu gaan verbinden met de ander ❤️

Je wil snel verandering!

  Helaas bestaat snelle verandering niet als het om persoonlijke ontwikkeling gaat. Hoe lang heb je erover gedaan om hier te komen? Hoe lang heeft het geduurd dat je bepaalde overtuigingen bent gaan geloven? In hoeveel patronen ben je al terecht gekomen en hoe lang hebben die bij elkaar geduurd? Hoe lang is het pad van deze liefdespijn voor jou al? 

  Daar waar je niet in 1 dag gekomen bent, daar ben je ook niet in 1 dag uit. Gun jezelf dus de investering, de tijd en de ruimte, om je verleden te verwerken en te helen. Om je gedachten patroon te veranderen, je wonden te helen en meer zelfliefde te ontwikkelen. Allereerst omdat je dan zelf veel lekkerder in je vel zit, je veel meer liefde voor jezelf voelt en omdat je zult zien dat je zo betere partners aan gaat trekken. 


  Wanneer je jezelf nu de investering, tijd & ruimte niet gunt, zal je over een jaar weer op deze pagina zitten omdat er niets is verandert in je leven. 


  Wil je vandaag starten met jezelf wat meer liefde geven? Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor het jaartraject 'Van liefdespijn naar gelukkig' zijn traject! Je gaat je kind pijn helen, waardoor je de leegte los kan gaan laten en je je niet meer zo rot hoeft te voelen.
In dit traject leer ik je hoe je dit doet door trainingen, krachtige opdrachten & oefeningen en transformerende hypno-en regressiemeditaties. 

Wat ga je leren:

 • Ik leer je kijken naar jezelf, je verleden en je vorige relaties omdat het zo belangrijk is te herkennen hoe je huidige situatie, patronen en overtuigingen tot stand zijn gekomen. Er gaan zoveel kwartjes vallen wanneer je het begrijpt en zo creëer je ook een zachtheid naar jezelf. Vanuit de herkenning, kun je het gaan erkennen en ga je zoveel lekkerder in je vel zitten.
 • Je leert hoe je de patronen waar je nu in vast loopt doorbreekt, en vervangt door patronen zodat je je lichter, fijner en gelukkiger gaat voelen.
 • De rode draad in het traject is dat je door de tools die ik je aanreik (trainingen, opdrachten, werkboeken, meditaties en inspiratie) leert om weer in je gevoel en je lichaam te zijn. Hoe je zelfliefde ontwikkeld & voelt, hoe je op je plek blijft staan in een relatie zodat je je grenzen waarborgt en zodat je gaat ervaren hoe fijn het is wanneer je in een liefdevolle, gezonde en volwassen relatie zit. 

Na dit traject:

Zie je het al voor je hoe dat voor jou zou zijn?
Hoe dit zou voelen voor jou?  


 • Na dit traject, sta je in contact met jezelf, voel je de liefde voor jezelf en ben je blij met wie je in de spiegel ziet. Je weet niet alleen dat je het waard bent, je voelt dit ook.
 • Je waarborgt je grenzen op een liefdevolle manier en je hebt de ander niet meer nodig om gelukkig te zijn. Hierdoor zul je zien dat automatisch de juiste partners op jouw pad komen.
 • De frustrerende liefdespijn heb je verwerkt en achter je gelaten. Hierdoor sta je positief, open, gelukkig en weer vrij in het leven! Het voelt gewoon zoveel fijner op deze manier! 
 • Je bent in staat om een volwassen, gezonde en liefdevolle relatie aan te gaan. In de eerste plaats met jezelf en daarna natuurlijk ook met een partner!

Na deze training:

 • Je durft je hart weer te openen, waardoor een gezonde relatie mogelijk is en je je lekker in je vel voelt
 • Je neemt afscheid van zelfdestructieve relaties, waardoor je zult zien dat je  gezonde en liefdevolle relaties aan gaat
 • Je weet waar je kind pijn vandaan komt en hebt deze geheeld en verwerkt, waardoor het leven weer licht en liefdevol voelt
 • Je hebt verbinding met jezelf en voelt de liefde voor jezelf, waardoor je veel beter weet en aanvoelt wie een juiste partner voor je is
 • Je hebt geen partner meer nodig om je gelukkig te voelen, waardoor je niet meer afhankelijk bent en hierdoor kan kiezen voor de beste partner
 • Je bent in een relatie niet meer afhankelijk van de ander, waardoor je zelfverzekerd en krachtig bent en je zo voelt
 • Je weet en ziet je grenzen en kan deze liefdevol aangeven, zodat je altijd jezelf blijft in een relatie
 • Je herkent partners die niet goed voor jou zijn, en gunt jezelf alleen nog maar het beste 
 • Je weet je vrouwelijke energie (zachtheid) te voelen en te gebruiken, waardoor je milder bent naar jezelf en je liefdevol open kan stellen naar de ander

Je patroon van liefdespijn is doorbroken!

Je hebt verbinding met jezelf en vanuit deze verbinding zul je zien dat
jij de liefdevolle, volwassen, gelijkwaardige en gelukkig relatie met de
ander zal ervaren. 

Suzanne

"Eindelijk iemand die weet waar ze over praat."

“Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd.


Zij heeft mij veel handvaten aangegeven hoe ik in een aantal situaties anders tegen iets aan kan kijken en ergens op een andere manier op kan reageren. In de toekomst zal ik zeker hier mijn voordeel mee hebben en op een liefdevollere manier met situaties omgaan.


Hoewel ik altijd een beetje sceptisch tegenover zoiets stond moet ik beamen dat
zo'n coaching van Myra toch een positieve wending heeft gegeven aan mijn leven."

null

Het transformerende 9 maanden traject

van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

Je doorloopt de volgende stappen:

Patronen, overtuigingen en 

je secundaire winst

- Wat zijn je relatiepatronen en
wat kan je hiervan leren? 

- Begrijpen hoe je patronen & overtuigingen ontstaan? 

- Waar zit je innerlijke wond en
waar komt die vandaan? 

- Hoe is je kind pijn ontstaan? 

- Wat is de secundaire winst
van je gedrag?

- Je lasten loslaten

Overlevingsmechanisme, overlevingsstrategieën en triggers

- Wat zijn je overlevingsmechanisme
en overlevingsstrategieën en
wanneer zet je ze in? 

- Wat is je trigger in relaties?

- Hoe uit je trigger zich en heel je
de wond die hieronder zit? 

- Leer met je trigger om te gaan

- De eerste stap naar het helen
van je innerlijke wond

- Innerlijk kind werk

Rouwen, voelen, angsten en richtingslijnen

- Rouwen; in contact komen met je gevoel en je emoties aangaan

- Lief zijn voor jezelf

- De ontwikkelstadia, parentificatie
en de hechtingsstijlen

- De rust in jezelf vinden

Bindingsangst en/of verlatingsangst doorbreken

- Alles over bindingsangst

- Alles over verlatingsangst

- De dynamiek tussen bindingsangst
en verlatingsangst

- Het antwoord op hoe je
bindingsangst doorbreekt

- Het antwoord op hoe je verlatingsangst doorbreekt

- In contact met je innerlijk kind 

Codependentie en 

jezelf weer vinden

- Alles over codependentie
(en hoe je het doorbreekt)

- Wie ben ik? -> in contact
komen met jezelf

- Wie was je in je relaties en
wat kun je hiervan leren? 

- Op je eigen plek blijven staan

Innerlijke kinderen en delenwerk

- Je innerlijke kindsdelen

- Zo blijf je in je eigen cirkel staan

- Zelfliefde: je schaduwkanten omarmen

- Alles over relatieverslaving
(en hoe je het doorbreekt)

- Alles over liefdesverslaving
(en hoe je het doorbreekt)

Zelfliefde en het 

openen van je hart

- Zelfliefde

- Zelfcompassie

- Kernkwadrant
(wat spiegelt de ander jou?)

- Openen van je hart

- Verbinding maken met jezelf

- Schaamte en schuld loslaten

- Je 'restjes' opruimen

- Loslaten 

Grenzen, jouw systeem van herkomst en je vrouwelijke energie

- Jouw systemische 'last' van je familiesysteem loslaten

- Je grenzen weten en blijven bewaken

- Vergeven

- Communicatie

Met vertrouwen, kracht en liefde verder gaan

- Je innerlijke kindsdelen

- Zo blijf je in je eigen cirkel staan

- Zelfliefde: je schaduwkanten omarmen

- Alles over relatieverslaving
(en hoe je het doorbreekt)

- Alles over liefdesverslaving
(en hoe je het doorbreekt)

Technieken die
worden toegepast:

- Innerlijk kind werk

- Hypnotherapie

- Regressietherapie

- Systeem therapie

- Innerlijk kindwerk

- Delenwerk

- NLP

- Mindfullness 

Nienke

"Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten."

"Helaas heb ik ruim 2 jaar een relatie met een narcistische, getrouwde man gehad die mij van alles beloofde, maar uiteindelijk niets waarmaakte.


Tussendoor verloor ik mijn eigenwaarde door me steeds verder naar hem te schikken en alle ellende die hij me toe wierp (manipulatie, liegen, uitschelden en boosheid) te slikken. 4 weken geleden was het echt klaar en was ik op.


Door jouw training zie ik mijn lessen en heb ik daarin ook stappen genomen. Ik voel de verandering in mezelf en kan eindelijk weer oprecht genieten.


Buiten dat ervaar ik rust. De meditaties zijn erg behulpzaam en helpen om dichter bij mijn gevoel te komen en blijven. 


Veranderen van de ander heeft dus geen zin. Al helemaal niet als hij denkt dat hij alles goed doet. Ik verander nu mezelf en geef mezelf de energie weer terug. Een erg heftige levensles en weg maar ik kom er wel!"

Samen starten

Je start met een groep met gelijkgestemde vrouwen. Het is zo fijn om dit proces samen met anderen aan te gaan, zodat je er niet alleen voor staat. Je krijgt steun van vrouwen die door hetzelfde proces heen gaan en je kunt elkaar supporten.


Je krijgt iedere maand trainingen in een de Online Academy. Je kunt deze trainingen ieder moment vanuit huis bekijken, wanneer het jou uitkomt. Ook krijg je online workshops, zodat je begeleidt wordt wanneer je de oefeningen doet. 


Daarnaast hebben we vaste momenten waar we (online) samen komen, jij je vragen kunt stellen, je kan connecten met gelijkgestemden en je support voelt. In deze besloten Community kun jij 7 dagen in de week steun en support krijgen van de groep. Ook kun je hier je vragen aan mij stellen. 

NIEUWE TRAININGEN, WERKBOEKEN EN OEFENINGEN (+ EXTRA TIJD ZODAT JE DE RUST & RUIMTE VOELT AAN JEZELF TE WERKEN)
IEDERE MAAND NIEUWE REGRESSIE-EN HYPNO MEDITATIES VOOR INNERLIJK KINDWERK
IEDERE MAAND 2 ONLINE LIVE GROEPSCOACHING SESSIES, WAAR JE PERSOONLIJK VRAGEN KAN STELLEN EN PERSOONLIJK ADVIES KRIJGT

Ervaringen van vrouwen die mijn andere trainingen hebben gevolgd:

“Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.“

 
Cynthia

"Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  


Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. 

De live dag was ook erg gezellig en leerzaam. Ik zou zeker de training aanraden."

Maaike
"Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.

Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training.

Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”
Chrystel

"De training heeft mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 


Voor alle vrouwen die de training misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent?


Gun jezelf dan deze training van Myra. Zij helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf.” 

Ann
 • Toegang tot alle trainingen, opdrachten en hypno & regressiemeditaties in de Online Academy. Hier zit alles in zodat jij de weg naar jezelf vindt, zelfliefde gaat voelen, je muur laat zakken, de juiste partner aan gaat trekken en in de relatie in je cirkel blijft staan.

 • Je maakt écht contact met je gevoel en verbinding met je lichaam, zodat je je (kind)pijn verwerkt en heelt waardoor je (weer) ontspannen, liefdevolle, gelijkwaardige en fijne relaties hebt

 • Je voelt dat jij het helemaal waard bent en ervaart dat je je veilig, compleet en gelukkig voelt, zowel met partner als zonder partner

 • Je weet hoe je de juiste partner herkent & aantrekt en liefdevol naar jezelf toe binnen je grenzen blijft, zodat liefdesdrama je bespaard blijft en je veel lekkerder in je vel zit

 • Je hebt je (destructieve) patronen doorbroken en vervangen door patronen die wél voor je werken, waardoor je van overleven naar leven gaat, zodat je leven zoveel positiever, lichter en fijner voor je is

 • De muur om je hart laat je zakken, waardoor je partners aan gaat trekken die echt bij je passen en waar jij je gelukkig mee voelt. Je trekt dus de gezonde, liefdevolle, gelijkwaardige en gezonde relatie aan!
€ 1.497,-

Van Liefdespijn naar 

Gelukkig zijn

 • 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn
 • Iedere maand nieuwe trainingsvideo's, online workshops, oefeningen, opdrachten en online motivatie
 • Iedere maand nieuwe meditaties o.b.v. regressietherapie, hypnotherapie of systeemtherapie
  PLUS:
 • Om de week een online live groepscoaching waar je je vragen aan Myra kan stellen en live gecoacht wordt (persoonlijke aandacht!)
 • Besloten Community waar je in contact kan komen met gelijkgestemden
 • Vragen stellen in de Community
 • Start samen
 • Eens per maand een online meet up


Ervaringen van vrouwen die mijn andere trainingen hebben gevolgd:

"Wat ik heel erg graag wil is mijn ex loslaten. De tijd aan mezelf spenderen en aan mijn zoon. Er zijn 5 jaar voorbij, waarvan 2 jaar op eieren lopen en 3 jaar advocaten, rechtszaken, onder toezicht stelling.


Het was vreselijk! Jouw training kwam op het juiste moment voorbij.


Door de training heb ik allerlei stadia doorgemaakt: Woede, verdriet, boosheid, vragen waarom, twijfelen aan mezelf. 


Natuurlijk denk ik nog aan mijn ex. Maar verder zo ontzettend veel minder. Zo fijn!


Ik ben veranderd. Ik ben gegroeid. Dankjewel."

 
Chantal

"De training loslaten van mijn ex heeft me zo ontzettend geholpen. Ik heb er zo veel aan gehad en er zoveel van geleerd. 


Myra legt alles zo goed en duidelijk uit. Had ik dit maar maanden eerder gedaan dan had het me zoveel verdriet en ongelukkig gevoel bespaard gebleven.


Op moment zit ik zo veel beter in mijn vel. Ik heb veel over mezelf geleerd en veel nieuwe inzichten gekregen. Daarom ga ik ook nog verder met de nieuwe training time for me om nog meer te groeien.


In ieder geval hartelijk dank voor deze training. En ik kijk weer uit naar de volgende training!"

eerzaam. Ik zou zeker de training aanraden."

Brigitte

"Ik zou het zeker aanraden om de training te gaan volgen. Je leert heel veel over jezelf, maar ook hoe je dit positief kunt veranderen. 


In plaats van in boosheid te blijven, haal je uit soms minder leuke ervaringen een nieuwe levensles waarmee je aan de slag kan. 


Myra is ook een geduldige lieve vrouw die de tijd neemt om jou tot nieuwe inzichten te brengen."

Chantal
These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Elke vrouw zou dit programma/deze training
zichzelf cadeau 'moeten' doen!"

“Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan. Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden.

Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed. Elke vrouw zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

C V / D H
"Mijn leven is in positieve zin veranderd"

"Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en hierdoor meer tijd aan mezelf te besteden. Mijn grootste inzicht is dat ik nu weet waar mijn reacties op situaties vandaan komen en hoe ik dit kan aanpassen in positieve zin. Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat mijn kijk op situaties anders is geworden. Deze training heeft mij geleerd dat je van jezelf mag houden, want alleen op die manier kan je een nog leuker persoon zijn voor je omgeving maar vooral voor jezelf. Door de verhalen van de andere vrouwen voelde ik mij niet alleen met mijn gevoel. Het was fijn om erkenning te krijgen en gehoord te worden zonder dat er meteen een oordeel over je was.”

Marit

"Ik kan het iedereen aanraden"

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles. Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken. Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”

Natasja

"Ik kan geen betere coach wensen"
"Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen."
Herma
Myra de Wildt

Liefdespijn Expert
Coach & Therapeut

Over mij

Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben een vrouw die -waarschijnlijk net als jij- fouten heeft gemaakt, maar hier altijd van wilt leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook erg belangrijk voor me. Ik lees veel boeken over dit onderwerp en ben altijd wel met een training, cursus of opleiding bezig. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed.

Ik startte mijn eerste bedrijf in 2014: Happy Single Moms, waar ik alleenstaande moeders begeleide in het loslaten van hun ex en doorbreken van patronen. Omdat ik me niet wilde beperken tot alleenstaande moeders, ben ik in 2020 met Mary I gestart. Ik help vrouwen hun patroon van liefdespijn te doorbreken zodat je weer helemaal gelukkig met zichzelf én de liefde te zijn. 


Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind  om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach & therapeut, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen en Mindfullness. Ik ben therapeutisch opgeleid, wat wilt zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het verwerken van je verleden en ik veel werk met het helen en verwerken van je kind pijn.  


Ik beheers meerdere coachtechnieken, zoals: zoals NLP, hypnotherapie, regressietherapie en systemisch werken. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt. 


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee.