Ons Team

Myra

Liefdesexpert & Founder

Nino

Marketing Manager

Kemal

Technisch Support Manager

Manon

Customer Support Medewerker

Whitney

Customer Support Medewerkernull

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"

Nadat ik gebroken en zonder enige levenslust achterbleef na mijn relatie met een narcistische partner, startte ik zonder veel verwachtingen stapte ik hierin, omdat ik iets wilde doen om me minder depressief te voelen. Na 9 maanden kan ik volmondig zeggen dat een training bij Myra echt het mooiste cadeau is, wat je jezelf kunt geven. Myra is een prachtige en lieve vrouw, die empathisch is en met veel levenservaring haar kennis en enthousiasme overdraagt, waardoor de training superfijn is om te volgen en je enorm gemotiveerd wordt om steeds meer te leren en begrijpen over jezelf.


Ik heb enorm hard gewerkt aan mezelf, kindpijn, patronen en triggers, begrijpen hoe parentificatie, co-dependentie verweven zitten in mijn leven. Het was een ontdekking om terug te gaan tot mijn vroege jeugd en de patronen te herkennen, mijn kindpijn onder ogen te zien, te begrijpen en voor dat meisje alsnog te gaan zorgen. Zoveel is er veranderd de afgelopen tijd.  Ik ben een volwassen, zelfverzekerde vrouw geworden. Blij met mezelf, en ik kan eindelijk naar mezelf kijken zonder oordelen. Ik zie mijn ogen, die weer stralen, als ik in de spiegel kijk.

When you start taking care of yourself, you start feeling better,
you start looking better and you even start to attract better.
It always starts with you. Take real good care of yourself.

Dit traject heeft me zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mijn verdere leven beheersen.

Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven, waarbij ik nu vol vertrouwen tegemoet ga en zeker weet dat er mooie dingen en mensen op mijn pad gaan komen. Waarbij ik geloof in mezelf en verbinding, respect voor elkaar, gelijkwaardigheid en gehoord worden in een gezonde relatie met een lieve, nieuwe partner, maar geldt ook voor familie, vrienden en werk.

Lieve Myra, ik ben je zo dankbaar dat je jouw kennis en ervaringen met ons hebt willen delen en ik hoop dat er nog veel meer sterke en mooie vrouwen gaan kiezen voor deze mooie, nieuwe weg naar zelfliefde en transformatie

Liefs, Saela
Ina
"Mijn leven is zoveel mooier nu"

Ik kan oprecht zeggen dat het beter dan ooit met me gaat. Ik ben zo blij dat jij op mijn pad gekomen ben! Sinds ik begrijp wat en waar het bij mij “mis” is gegaan, en ik weer contact heb met mijn gevoel, is mijn leven op bijna alle vlakken positief veranderd. Toen ik startte, had ik net mijn laatste relatie van 9 maanden beëindigd. Eigenlijk was dit de eerste serieuze relatie in 8 jaar, daarvoor wilde ik me helemaal niet binden. Na een relatie en huwelijk van 11 jaar met een narcist, was ik mezelf en mijn grenzen


In de afgelopen 8 jaar viel ik weer op de emotionele onbereikbare en de ronduit foute mannen. De relatie met mijn laatste vriend was echt goed, hij was lief, stoer en zorgzaam, maar hij kwam te dichtbij en ik werd bang, heel erg bang. Bang om mijn zelfstandigheid, mijn eigen identiteit en mijn vrijheid weer te verliezen.


Sinds ik met het traject gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn en weet en VOEL ik dat ik ZOVEEL meer waard ben dan hoe ik al jaren heb geleefd.


Hierdoor heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, is de relatie met mijn 2 jongens (12 en 9) een heel stuk beter geworden, kan ik zonder enige negatieve gevoelens met mijn ex communiceren, eet ik gezonder, drink ik minder, is mijn huis een stuk opgeruimder en ben ik zelfs aan het sporten geslagen! En dat alles omdat IK voel/vind dat IK het waard ben!


Sinds een aantal maanden, heb ik weer een relatie met de man die ik in januari heb weggejaagd. Ik vind het nog steeds best spannend, want ook over hem heb ik bepaalde overtuigingen in mijn hoofd, waarvan ik weet dat ze niet waar zijn en dat het de bindingsangst is die dit bepaald. Ik kan hier heel open en eerlijk over zijn tegen hem, en dat maakt dat ik en ook hij het weer een kans geef.


Sinds ik jou op FB over dezelfde onderwerpen hoorde praten, met verhalen uit je eigen ervaring, wist ik dat ik bij jou moest zijn. Wat een heerlijk open, eerlijk en mooie vrouw ben je! In je online sessies neem je altijd voor iedereen de tijd en aandacht, ongeacht of de vraag al eerder is gesteld of hoe lang het duurt.

De community is in dit proces voor mij heel belangrijk. Ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta, want alle lieve meiden leven met elkaar mee en hebben goede adviezen voor elkaar.


In mijn sociale leven heb ik het steeds over dit mooie traject waar ik nu in zit. Ik herken ook zoveel bij de mensen die ik ken, dat ik de informatie en inzichten die ik krijg, ook deel met mijn omgeving. Van mijn vrienden en kennissen krijg ik terug, dat ik nog steeds de lieve mooie vrouw ben die zij kennen, maar dat ik zo veel steviger in mijn schoenen sta en dat ze me eigenlijk nu nog leuker vinden!


Ik beveel dit traject zeker aan! Ik ben er nu al zoveel op vooruit gegaan en ik ben nog niet eens op de helft! De maatschappij dicteert hoe wel ons wel en niet moeten gedragen en hoe we onze kinderen wel of niet moeten opvoeden, dat we onze eigen identiteit vergeten. We zijn allemaal mooi zoals we zijn!


Dank je wel lieve Myra, mijn leven is zoveel mooier sinds ik met jou ben gaan werken en met het traject ben begonnen!


- Barbara

Denise