Gratis videoserie:

Zo gaat het wél lukken in de liefde!

Je hebt alles voor elkaar, 

maar in de liefde wil het niet lukken

  1. Je blijft in liefdesdrama's terecht komen
  2. Je hart is vaak of flink gebroken
  3. Je begrijpt niet waarom het je steeds maar overkomt
  4. Je lijkt altijd maar de verkeerde partners aan te trekken of de partners die goed lijken te zijn, daar heb je geen interesse in
  5. Je bent bang om verlaten te worden of je vindt het mega spannend om je te binden (of misschien wel allebei)

    Je weet inmiddels wel dat je het alleen kan, het zou gewoon zo fijn zijn om het samen te doen. Je wilt niet alleen gelukkig lijken voor de buitenwereld, je wilt het zelf ook zo voelen!

null


Je weet dat je het nu echt anders wilt. Je niet helemaal echt gelukkig voelen heeft een grote invloed op hoe je in je vel zit en hierdoor ook op alles in je leven. Ook al gaat het (super) goed, wanneer jij écht goed in je vel zit weet je dat het nóg beter zal gaan. Maar bovenal, je wilt weer de connectie met jezelf voelen, de verbinding met je lichaam weer krijgen en een relatie aan kunnen gaan waar jij net zo zelfstandig blijft staan als wanneer je alleen bent. Je wilt weer rust ervaren, gelukkig thuis op de bank zitten (ook wanneer je daar alleen zit) én je wilt meer in je vrouwelijke kracht gaan staan. 

Je patroon doorbreken

Ik begrijp jou heel goed, want ik heb zelf ook járenlang in de liefdesdrama's gezeten. Gelukkig al lang niet meer. Ik heb mijn patroon van liefdespijn doorbroken en dat heb ik op een manier gedaan die jij ook kan leren. Daarom heb ik deze 3-delige videoserie voor je gemaakt. Zodat jij gaat begrijpen hoe het komt dat je steeds maar in hetzelfde patroon lijkt te blijven zitten. 

null

Na deze 3-delige videoserie weet je: 

Je ontdekt hoe het komt dat je toch steeds weer in dezelfde patronen in de liefde terecht blijft komen én hoe je dit doorbreekt
Je ontdekt hoe het komt dat het lastig voor je is om je te binden en/of je juist bang bent verlaten te worden én hoe je dit doorbreekt
Je ontdekt hoe onvoldoende contact en verbinding met jezelf ervoor zorgt dat dit patroon zich blijft herhalen én hoe je dit doorbreekt

De weg terug naar jezelfnull

Schrijf je direct in

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"In deze video's geeft Myra op een professionele en warme manier heel veel inzichten en tools om met en vooral ook voor jezelf aan de slag te gaan. Een mooie vrouw die zicht echt ook open stelt om zoveel mogelijk vrouwen te helpen hun patronen te doorbreken."
Phaedra
"Een heldere uitleg met veel levenservaring. Je voelt je direct op je gemak als je haar stem hoort. Echt een aanrader om te informeren naar mogelijkheden om je relatieproblemen op te lossen."
Mariëlle
"Wat een ervaring! Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik vind het fijn Myra weet waar ze over praat. Het is mooi om te zien dat zij er ook doorheen is gekomen, en anderen aan wil moedigen om dit ook te bereiken. Deze video's waren erg waardevol. Het heeft een hoop duidelijk gemaakt."

Heidi

"Afgelopen jaar heb ik een half jaar coaching gehad, maar ik kreeg meer inzichten in deze video's dan tijdens een half jaar coaching."
Melissa