Ben je klaar met de emotioneel onbereikbare partners?

Het wil niet echt lukken in de liefde..

Wil je het anders?

Je trekt partners aan die onbereikbaar blijken te zijn

 1. Je treft vaak partners die emotioneel onbereikbaar zijn, niet beschikbaar zijn of zich niet willen binden
 2. Je vindt het lastig om de liefde nog te vertrouwen 
 3. Het is een uitdaging voor je om je hart écht te openen
 4. De liefde is vaak een strijd omdat die eindigt in liefdesdrama

Je wil partner

die bereikbaar is

 • De partners die op je pad komen zijn emotioneel bereikbaar voor je, willen zich binden en voor je gaan
 • Je vertrouwt de liefde, vooral omdat je jezelf vertrouwt
 • Je opent je hart, zodat je je écht kan verbinden met een ander
 • De liefde is fijn, zacht en maakt je gelukkig! 

Gratis Online Masterclass 

Schrijf je gratis in voor de Online Masterclass "Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn". Tijdens deze Masterclass van ongeveer 60-90 minuten (zie het als een korte training) deel ik met jou, dé stappen die ervoor zorgen dat jij van liefdespijn naar gelukkig zijn gaat. Je leert verder...

 • Je komt erachter waarom je steeds in dezelfde relatiepatronen terecht komt
 • Ik vertel je hét geheim, waardoor je je bindingsangst, verlatingsangst en/of codependentie doorbreekt
 • Je ontdekt de magische formule voor een gezonde, gelijkwaardige, liefdevolle en volwassen relatie

Bovendien is het een motivatieboost, zodat jij de juiste partners aan gaat trekken! 

"Dit had ik veel eerder moeten doen!"
"Wat een ervaring! Dit had ik veel eerder moeten doen.Ik vind het fijn Myra weet waar ze over praat.Het is mooi om te zien dat zij er ook doorheen is gekomen, en anderen aan wil moedigen om dit ook te bereiken." " 
Heidi
"Het kwam echt bij me binnen"
"Er ging een wereld voor me open toen dit bij bij Myra ging volgen! Wat een powervrouw! Heldere info en mooie inzichten gegeven met zoveel passie en betrokkenheid. Het kwam echt binnen en daardoor kwamen er al wat pijn naar buiten. Dank je Myra 🙏 van hart tot hart "
Marijella
"Ik kies nu eindelijk voor mezelf"
"Myra vertelde in een uur zo ontzettend veel op zo'n concrete manier, dat er heel veel duidelijk voor me werd. En hoe pijnlijk en confronterend haar informatie eigenlijk was, het maakte me enthousiast en wil graag meer!! Ik kies nu voor mezelf!"
Manon
"Heel leerzaam en waardevol"
"Ik heb nog meer inzichten bij jou gekregen en je legt heel goed en duidelijk uit. Ik vind vooral mooi dat je het ervaring niet uit theorie mee deelt maar uit je eigen levens ervaring. Heel leerzaam en waardevol! Nogmaals bedankt! 🙏 😊"
Seva

null

Tijdens deze masterclass leer je dé stappen die ervoor
zorgen dat je je ex los gaat laten

"Wat een verademing"
"Absoluut dé liefdespijnexpert van Nederland. Professioneel, gedreven, warm. Myra luistert écht goed naar je, een verademing naast al die andere professionals die doen alsof."
Maartje
"Enorm blij met deze hulp"
"Enorm blij met de hulp van Myra. Zij is professional en spreekt vanuit eigen ervaring en daardoor de situaties vanuit de praktijk kan toelichten. Haar begeleiding is motiverend en energiek."
San
"Ik doorzie mijn patronen nu"
"Hoe mooi is het als je jezelf meer zelf liefde cadeau doet. Myra is een ervaringsdeskundige en weet waar ze het over heeft. Op een rustige manier wordt alles uitgelegd en doorzie je patronen."
Angelique
Myra de Wildt

#1 liefdesexpert 

Mijn naam is Myra, de #1 liefdesexpert van de Benelux. Bedenker van de liefdesblauwdruk © methode en host van een van de populairste liefdes podcast, de "Vind je Liefde Podcast"


Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben een vrouw die -waarschijnlijk net als jij- fouten heeft gemaakt, maar hier altijd van wilt leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook erg belangrijk voor me. Ik lees veel boeken over dit onderwerp en ben altijd wel met een training, cursus of opleiding bezig. Ik ben moeder van een prachtige dochter, die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed. 


Ik ben gediplomeerd coach en therapeutisch opgeleid. Ik ben aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind om mijn kwaliteit aan jou te waarborgen. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach & therapeut, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen, Van leed naar liefde therapeut, LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process) en Mindfullness. Ik werk met technieken zoals innerlijk kindwerk, hypno-en regressietherapie, systemisch werken en Trauma Release Energy Transmission. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop.


Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee.