Gratis meditatie:

Kom in de flow voor het maken van je content

50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis meditatie

Je content maken vanuit flow, in plaats vanuit je hoofd

Druk druk druk.... Herkenbaar? Je wilt je content echter vanuit je hart en met flow maken. Want zo raak je je doelgroep en zo kun je echt staan waar je voor staat. Door de drukte gaat het helaas niet vanuit je hart maar vanuit je hoofd. Zonde, want je wilt toch echt de levens van je klanten op de beste manier aanraken. Ik ga je helpen met deze meditatie: 


 • Kom snel dichterbij je gevoel
 • Maak content vanuit je hart
 • Raak je klant zoals je die graag wilt raken
 • Content schrijven vanuit flow
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis meditatie

Je content maken vanuit flow, in plaats vanuit je hoofd

  Druk druk druk.... Herkenbaar? Je wilt je content echter vanuit je hart en met flow maken. Want zo raak je je doelgroep en zo kun je echt staan waar je voor staat. Door de drukte gaat het helaas niet vanuit je hart maar vanuit je hoofd. Zonde, want je wilt toch echt de levens van je klanten op de beste manier aanraken. Ik ga je helpen met deze meditatie: 


  • Kom snel dichterbij je gevoel
  • Maak content vanuit je hart
  • Raak je klant zoals je die graag wilt raken
  • Content schrijven vanuit flow
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download
 

Myra de Wildt

Over Myra

Mijn naam is Myra, de CEO van House of Divine Love. Ik ben Transformatie Mentor en de #1 Zelfrelatie Therapeut. Verbinding en (zelf)liefde staan centraal in wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwen geholpen om weer contact met hun hart te maken en ik heb jaren onderzoek gedaan naar verbinding in de liefde.


Ik ben gediplomeerd multidisciplinair therapeut waarbij ik een holistische benadering  integreer in mijn werk, waarbij ik gebruik maak van regressie- en systeemtherapie, mindset-coaching, innerlijk kindwerk, traumaverwerking en energietherapie.

Ik laat me altijd laat leiden door wat door me heen mag stromen. Hier put ik altijd uit de onuitputbare bron van pure liefde van de devine. Daarom heet mijn bedrijf ook House of Devine Love. Liefde voel ik groots en die activeer ik zo ook bij jou.


Ik werk met energie. Ik voel jouw energie en zet die in beweging. Ik begeleid je in het loslaten van trauma's en emoties. Doordat ik in jouw systeem kan tappen, komen delen in jou in beweging die vaak al jaren vastzitten. Ik spreek verschillende lichttalen die jou ondersteunen bij het voelen van emoties en dieper contact maken met jezelf. Met met handen communiceer ik met the divine / the universe/ god en moeder natuur. Deze frequenties zet ik om naar codes die doorwerken op jouw energie-en frequentiegolven.  

Socials:

Beluister hier de populaire Vind je Liefde podcast

Volg Myra hier op haar inspirerende instagram kanaal