Gratis Challenge

"Vind je ware liefde training"

27 t/m 30 november

Deze gratis challenge is voor jou, als:

 • Je wilt weten waarom je steeds in dezelfde relatiepatronen terecht blijft komen
 • Je wilt weten hoe je bindingsangst, verlatingsangst, en/of codependentie overwint
 • Je wilt leren hoe partners aan gaat trekken die wél bij je passen
 •  Dé methode wil ontdekken waarmee je een volwassen, gezonde en liefdevolle relatie aan kan gaan

Wat ga je leren?

Dag 1 maandag 27 november 20.00 uur:

Krijg antwoord op de vraag hoe het komt dat je vaker in dezelfde relatiepatronen terecht blijft komen. Herken je eigen patroon in je huidige of voorgaande relatie en ontdek hoe je deze doorbreekt.


Dag 2 dinsdag 28 november 20.00 uur:

Leer wat bindingsangst, verlatingsangst, codependentie, liefdesverslaving en relatieverslaving is. Je komt erachter of jij hier last van heb en hoe je dit gaat doorbreken. Ook wanneer je al bekent hiermee bent, ga je nieuwe dingen ontdekken!


Dag 3 woensdag 29 november 20.00 uur:

Deze dag staat in het teken van zelfliefde en verbinding maken met jezelf. We sluiten af met een krachtige en ontspannen hypnomeditatie.


Dag 4 donderdag 30 november 20.00 uur:

Ik geef je dé methode die direct zorgt voor gezonde & liefdevolle relaties. Leer meer over je innerlijke kind en hoe deze gaat zorgen voor een liefdevolle & gezonde relatie met jezelf en een ander.

(Alles kan terug gekeken worden tot zondag 3 december 21.00 uur)

Ik doe mee!

Let op: Je krijgt ook iedere ochtend de opnames van de training van de avond ervoor. 

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Echt een super training"
"Blijf doen wat je doet. Echt een super training, ik zou het iedereen aanraden. Het is fijn om naar je te luisteren, je praat helder, je weet de aandacht te behouden en de content is ook nog eens super interessant. Het werken met het werkboek is ook top. Ik heb dit wel eerder geprobeerd maar hield het meestal maar 1 dag vol. Nu toch alle vier de dagen gekeken en het werkboek ingevuld. Dus qua motivatie en inspiratie écht de moeite waard geweest."
Marion
"Ik heb direct mijn toxic relatie verbroken"
"Ik wil je ook persoonlijk nog bedanken, want deze online trainingen hebben binnen die paar dagen al heel veel betekend voor mij; naast de inzichten en het aanbod, zag ik in dat de verhouding met een man die ik nu heb, super toxic was. Ik heb hem woensdag gedag gezegd en voor mezelf gekozen, het klopte allemaal...  het leidde nergens toe, en ik liet het gebeuren! "
Agnes

"Ik ben heel dankbaar voor deze training"

"Ik wil je hartelijk danken voor de fijne trainingen van de afgelopen dagen, ik heb er heel veel van geleerd en een nog beter zicht gekregen op mijn innerlijke kindstukken die ik moet helen en wat voor impact dit nu nog heeft. Ik vond de werkboeken heel fijn om dingen op een rijtje te zetten en tot inzichten te komen. Echt ontzettend dankbaar dat je deze trainingen gegeven hebt!"
Bonny

null

27 t/m 30 november

De 4 verschillende trainingen vinden iedere dag live plaats om 20.00 uur. Je kunt ze ook achteraf kijken, maar het is natuurlijk super wanneer je er live bij bent omdat je hierna ook live vragen kan stellen. Je krijgt die week dus 4 verschillende trainingen van mij. Dit doe je gewoon vanuit huis. Lekker makkelijk! 

Maandag 27 november 20.00 uur live training
Dinsdag 28 november 20.00 uur live training

Woensdag 29 november 20.00 uur live training

Donderdag 30 november 20:00 uur live training
Je kunt alles terugkijken tot zondag 3 december 21.00 uur. 


Je kunt na alle trainingen ook vragen stellen.


De trainingen duren ongeveer 1,5 uur. De 4e training is de belangrijkste training (hier kun je ook bij zijn wanneer je een dag gemist hebt). Gun jezelf deze tijd. Het is echt een mooi cadeautje wat je jezelf geeft.

Schrijf je gratis in en zet het in je agenda

Van 27 t/m 30 november,  geef ik deze training helemaal gratis. Zorg dat je erbij bent, zodat je jouw patroon van liefdespijn doorbreekt en klaar bent voor een liefdevolle & gezonde relatie! 

Over Myra

  Mijn naam is Myra. Ik ben een liefdevolle, zorgzame en ambitieuze vrouw. Een vrouw die houdt van gezelligheid, goede wijn, hoge hakken, hippe sneakers en haar vrienden. Ik ben moeder van een prachtige dochter van 9,  die ik vanaf haar geboorte alleen opvoed. Hiernaast heb ik 2 bonusdochters en de leukste vriend van de wereld.
   Ik ben gediplomeerd coach en aangesloten bij NOBCO, omdat ik het belangrijk vind om altijd bij te blijven op mijn vakgebied. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.a. multidisciplinair coach, NLP, Master Presenter, Train de Trainer, Online Systemisch Coachen, Van leed naar liefde therapeut en Mindfullness. Ik werk met technieken zoals innerlijke kindwerk, hypno-en regressietherapie, systemisch werken en mindfullness. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop.
  Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. 

  Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee. 

  Zij volgen de training al

  "Ik ben verrast door de inzichten

  die ik heb gekregen"

  "Dank je wel, Myra, voor de challenge die ik online bij je kon volgen. Het valt prachtig samen met andere dingen die ik doe op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Vooral het deel over het innerlijk kind en hoe heling daarvoor heilzaam is hoe ik nu leef en reageer; doorbreken van patronen en overtuigingen die mij niet meer dienen.


  Ik was verrast door een aantal inzichten die ik daarvoor niet had (ook niet naar keek) over mijn kinderjaren en hoe ik groot gebracht ben. En dank je voor de persoon die je bent, met bezieling, ontspannenheid, kunde en het bereid zijn om je eigen ervaring te delen. Nogmaals, dank je wel!"


  Mathilda

  "Ik had deze inzichten onmogelijk

  zelf naar boven kunnen krijgen"

  "Ik heb bij Myra de challenge gevolgd van liefdespijn naar gelukkig zijn. De inzichten die ik van haar heb gekregen in die vier trainingen had ik onmogelijk zelf naar boven kunnen krijgen.


  We zijn ons vaak niet bewust van de patronen doe we als kind met ons mee dragen, maar doordat Myra haar eigen  verhaal verteld zonder oordeel. Word je bewust van iets wat je jaren doet. Daarbij geeft ze jou het gevoel dat ze je ziet en hoort. En heeft ze aandacht voor iedereen! Myra je bent een topper!!"


  Angela

  null

  null

  null

  null

  nullnull

  null  Doorbreek je patroon van liefdespijn

  Zorg dat je erbij bent, zodat je jouw patroon van liefdespijn doorbreekt
  en klaar bent voor een volwassen, liefdevolle & gezonde relatie!