€1.411
(of betaal in delen)

Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn

De bewezen Liefdesblauwdruk Methode©: Volledig en bewezen traject op basis van diverse therapeutische helende methodes, zodat je op alle lagen herkent, heelt en herprogrammeert. 


-> Video lessen, innerlijk kindwerk, traumaverwerking, tools voor zelfliefde, technieken om je trauma te verwerken, patronen te doorbreken en je ware liefde te vinden. Hiernaast krijg je mindset methodes, zodat je vol vertrouwen door dit proces heen gaat. 

-> Oefeningen, opdrachten en technieken om bovenstaande goed te integreren en eigen te maken. 

-> Meer dan 35 doorbrekende meditaties


✅  6 maanden lang live online sessies...

-> 12 therapeutische groepsessies waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan Myra of een HODL Therapeut en persoonlijke begeleiding krijgt. 

-> 12 coachsessie van een HODL Coach zodat je je praktische vragen kunt stellen én kan connecten met andere deelnemers. 


✅  Blijvende toegang tot de Liefdesblauwdruk Methode en de opnames van det therapeutische sessies


✅ Alles is te volgen via je computer of gemakkelijk via de app.


✅ Connecten met elkaar via de Community of online live na online sessies.

Zij gingen je voor: 

Lyndsey
"Een enorm goed in elkaar gezette training. Overzichtelijk, duidelijk en persoonlijk. Echt een aanrader!"
Anne
"Myra changed my life! Ik ben nu 3 maanden bezig met het traject en ik voel me beter dan ooit!"
Claudia
"Dit traject heeft me kracht en vertrouwen gegeven om naar mezelf te kijken. Ik ben niet meer bang voor de toekomst maar durf eindelijk met vertrouwen en overgave naar mijn stukken te kijken. Ik gun elke vrouw een Myra in haar leven."
Marieke
"Als jij aan jezelf wilt werken, open staat voor zelfreflectie en als je echt gelukkig wilt worden, dan is deze training top! Ik heb er zelf geen moment spijt van gehad, integendeel!"
Ina
"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Danja
"Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. die begreep mijn situatie en daarbijbehorende 'gevecht' niet."
Ans
"De training is echt fantastisch. duidelijk en fijn om mee te werken. Zo verhelderend, precies wat ik zocht en nodig had. Dit was mijn investering echt meer dan waard! Dank je wel dat je op m'n pad bent gekomen Myra, heel blij met jou."
Ervaring Denise
Denise
"Mijn zelfliefde is enorm gestegen. ik vind het nu heerlijk om me-time te hebben. Ik heb veel meer rust gevonden en vertrouwen in mezelf gekregen. Ik ben niet meer afhankelijk van een ander om gelukkig te zijn."
Marieke
"Mijn huisarts staat verbaasd van mijn ontwikkeling door dit traject. Myra is een oprecht warm mens die echt de passie heeft om ons vrouwen verder te helpen met de relatie met onszelf."
Ervaring Leonie
leonie
"Ik leerde mezelf te zijn, dat ik er mag zijn, hoe en waarom ik geworden ben wie ik ben, hoe ik dit heel, hoe ik weer verbinding krijg met mijn lijf en het belangrijkste: dat ik onvoorwaardelijk voel dat ik van mezelf houd. Myra, oneindig veel dank voor deze prachtige innerlijke reis."
Barbara
"Sinds ik met het traject gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn. Ik weet en voel nu dat ik zoveel meer waard ben dan hoe ik jaren heb geleefd. Dank je wel lieve Myra, mijn leven is zoveel mooier sinds ik met het traject begonnen ben."
sandra
"Dank je wel voor deze prachtige reis. Ik ben dankbaar voor alle mooie inzichten, lessen en alle tranen die er gerold zijn. Ik ben echt een andere Sandra geworden. Nooit geweten dat er naast mijn verpakking die altijd zoveel aandacht kreeg, ook een binnenkant was die schreeuwde om aandacht."
Kathinka
"Wauw wauw wauw. Het is eigenlijk niet te omschrijven wat er is gebeurd. Ik zat zo erg vast, lichamelijk en in mijn hoofd, maar ik heb gehuild als een klein kind. Ik heb gevoeld! Ik kan het iedereen aanraden dit te gaan doen. Hier kan geen therapie tegenop. Ik heb het zo lang koud gehad in mijn lijf dat het pijn deed, en nu stroomt het weer. Myra, ik voelde me veilig, gezien en gehoord."
sandra
"Dank je wel voor de meest magische ervaring ever! Ik vond het spannend en had geen idee wat ik kon verwachten, maar alles klopte vanaf het moment dat ik je zag. Ik voelde alles open gaan. Ik kan het moeilijk aan anderen uitleggen en dat hoeft ook niet. Het was mijn reis en ik ben dankbaar voor alles wat daar langs kwam. Dank je wel topper, ik had dit bij niemand anders willen doen. Wat jij kan is magisch!"
astrid
"Ik heb nog nooit zoiets magisch meegemaakt. In een veilige omgeving komen dingen los die diep weggestopt zijn. Het inzicht is pijnlijk, maar nu kan ik helen. Ik ben zo dankbaar dat Myra op mijn pad is gekomen."
Sylvia
"Het heeft me echt geholpen überhaubt weer contact te maken met mijn lijf. Ik zat zo erg in mijn hoofd! Het is echt bijzonder en gewoon niet te verklaren wat er gebeurt tijdens een energie transmissie. Ik voelde van alles en vooral dat ik nóg meer voor mezelf mag gaan staan. Mezelf en mijn gevoelens/emoties laten gaan. Het heeft me op een bepaalde manier naar mezelf laten kijken waardoor ik nu ook voel dat ik mezelf mag gaan vinden. Dank je wel Myra!"
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden