Ontdek in een persoonlijk gesprek de énige manier om de gelukkige liefde aan te trekken 

We bespreken onder andere: 

  • Met welke strategie jij jouw huidige liefdespatroon doorbreekt
  • Wat het eerste is wat je direct kan doen, om jezelf weer terug te vinden, de verbinding met je lichaam weer te maken en het contact met je gevoelt
  • Hoe jij die ellendige liefdespijn voorgoed achter je gaat laten
  • Welke kansen ik voor jou zie om een gezonde, liefdevolle, verbindende en gelijkwaardige relatie aan te trekken

Er is maar één stap nodig, om je leven op álle vlakken succesvol te laten zijn

Wanneer is dit gesprek iets voor jou? 

Discretie en veiligheid zijn heel belangrijk wanneer je met mij gaat werken. Daarom werk ik niet met iedereen. Ieder half jaar selecteer ik persoonlijk 10 succesvolle vrouwen die ik begeleid in hun transformatie proces. Op die manier kan ik jou de maximale ervaring geven en ben jij gegarandeerd van een discrete en veilige omgeving. 

  • Je bent een top ondernemer (of je hebt een functie op directieniveau)
  • Je vindt het jezelf waard om in te investeren, je wil actie ondernemen en bent bereid om jezelf in de spiegel aan te kijken
  • Je weet dat door goede mentoring, je leven er compleet anders uit gaat zien en je je écht gelukkig gaat voelen
  • Je bent bereid moedige keuzes te maken 

Echt waar, het kan! 

Wanneer wij je selecteren voor dit gesprek, krijg je van ons een afspraak bevestiging met hierin een Zoom link. Ik kijk uit naar ons gesprek! Let op: wij gaan discreet om met jouw gegevens. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! 

"Sinds ik met Myra gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn en weet en VOEL ik dat ik ZOVEEL meer waard ben dan hoe ik al jaren heb geleefd. Hierdoor heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, is de relatie met mijn 2 jongens (12 en 9) een heel stuk beter geworden, kan ik zonder enige negatieve gevoelens met mijn ex communiceren, eet ik gezonder, drink ik minder, is mijn huis een stuk opgeruimder en ben ik zelfs aan het sporten geslagen! En dat alles omdat IK voel/vind dat IK het waard ben! Ik heb nu weer een relatie met de man die ik in eerst had weggejaagd door mijn bindingsangst. Doordat ik dit traject heb opgepakt, durf ik me weer open te stellen:"

Barbara

"Ik heb dit traject ook met mijn huisarts besproken (ivm mijn burn-out) en ook zij vindt het helemaal top wat wij allemaal doen en staat versteld van de snelheid waarmee ik belangrijke inzichten heb gekregen."

Marieke

arrow_drop_up arrow_drop_down