Klaar voor de liefde?

Klaar voor de liefde?

null


Vast in je hoofd. 

Vast in je verleden. 

Vast in je lichaam. 

Vast in je gevoel. Jij...

Jij bent een vrouw met een hoger bewustzijn. Je bent sterk, krachtig en onafhankelijk. Natuurlijk kun je het alleen, je wilt het alleen niet meer alleen. Het voelt zo eenzaam. Je bent moe van het harde werken en presteren en je verlangt naar de vrouw in jou.

Je wilt werken aan jezelf, jezelf in de spiegel aankijken en je bent klaar voor een transformatie. Je weet dat er iets moet veranderen en je bent bereid hier actie voor te ondernemen. 

In een relatie...

Wanneer je dan wel in een relatie zit, dan blijf je die (te) sterke onafhankelijke vrouw die eigenlijk niet écht toegankelijk is. Of er blijft juist niet zoveel van de vrouw over die je was, omdat je zo verlangt naar de liefde en jezelf verlaat in de hoop door de ander leuk gevonden te worden. 

null


Dit traject gaat verder dan je liefdesrelaties. Het is een Deep Dive naar jezelf.Jezelf vinden op lagen waarvan je niet wist dat ze er waren.

Jezelf zien op een manier waarop je jezelf nog nooit gezien hebt. 

Jezelf voelen op een manier zoals je jezelf nog nooit gevoeld hebt. 

Liefde voor jezelf ervaren op een manier zoals je die nog nooit ervaren hebt. 


Je gaat diepe lagen van jezelf zien, voelen en aanraken, je (bewuste en onbewuste) trauma's verwerken, je pijn, je verdriet en je eenzaamheid helen. Dat heeft invloed op ieder aspect van je leven. Je werk, je liefdesleven, je vriendschappen, je vrije tijd, alles... 

Dit gaat verder dan de liefde,

het brengt je weer thuis naar jezelf

Ontdek in een persoonlijk gesprek
welk traject het beste bij jou past


null

Wanneer is een gesprek iets voor jou? 

  • Je bent een vrouw met een hoger bewustzijn. Alles in je leven loopt lekker, alleen in de liefde wil het maar niet lukken.
  • Je bent klaar voor een transformatie die je op alle vlakken in je leven naar een hoger level gaat brengen. 
  • Je verlangt naar rust, je wilt meer uit jezelf halen, je wilt de vrouw in jou weer wakker schudden en je intuïtie weer naar boven halen.
  • Je durft en bent bereid een grote investering in jezelf te doen, in tijd, energie en geld (onze trajecten starten vanaf €997).

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Doordat ik dit traject heb opgepakt,

durf ik me weer open te stellen"

"Sinds ik met Myra gestart ben, zie ik waar in mijn kinderjaren bepaalde overtuigingen en patronen zijn ontstaan en heb ik voor mezelf weer helder wat mijn grenzen zijn en weet en VOEL ik dat ik ZOVEEL meer waard ben dan hoe ik al jaren heb geleefd. Hierdoor heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, is de relatie met mijn 2 jongens (12 en 9) een heel stuk beter geworden, kan ik zonder enige negatieve gevoelens met mijn ex communiceren, eet ik gezonder, drink ik minder, is mijn huis een stuk opgeruimder en ben ik zelfs aan het sporten geslagen! En dat alles omdat IK voel/vind dat IK het waard ben! Ik heb nu weer een relatie met de man die ik in eerst had weggejaagd door mijn bindingsangst. Doordat ik dit traject heb opgepakt, durf ik me weer open te stellen"
Barbara
"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"
"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd.:
Suzanne

"Ik ben echt een verbeterde versie van mezelf geworden"

"Ik ben een totaal ander persoon, of zoals mijn vriendinnen en familie zeggen; je bent echt een verbeterde versie van jezelf geworden en gelukkig zie je en voelt je het nu zelf ook. Ik heb mezelf mogen leren kennen en ik heb leren contact maken met mezelf. Mijn zelfliefde is enorm gestegen, ik vind het heerlijk om me-time te hebben, ik heb veel meer rust en vertrouwen en heb echte verbinding met mezelf."

Denise

Gesprek met Denise - Ervaringsdeskundige

Denise volgde het traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn in februari t/m oktober 2021. Haar leven transformeerde (dit lees je ook hier). Zou je graag haar ervaring willen horen over het traject? Heb je vragen? Plan dan een gesprek in met Denise. 

Zij gingen je voor: 

Marieke

"Ik heb dit traject ook met mijn huisarts besproken (ivm mijn burn-out) en ook zij vindt het helemaal top wat wij allemaal doen en staat versteld van de snelheid waarmee ik belangrijke inzichten heb gekregen."

Ans

"Na een paar maanden heeft het mij al zoveel gebracht. Myra is erg professioneel, oprecht geïnteresseerd in een ieders verhaal en neemt echt de tijd om een ieder mee te nemen in haar kennis, ervaringen."

Noamie

"Bedankt Myra. Het is een geschenk dat je dit aanbiedt. Vanuit jouw levenservaring, die je pijn gebracht heeft en ook vooruit gebracht heeft, deel je je wijsheid en liefde met andere vrouwen. Je bent een inspiratie! Ik ben je oprecht heel dankbaar ♥️"

Saela

"Na een jaar kan ik volmondig zeggen dat het traject bij Myra echt het mooiste cadeau is, wat ik mezelf ooit heb gegeven. Myra is een prachtige en lieve vrouw, die empathisch is en met veel levenservaring haar kennis en enthousiasme overdraagt, waardoor het traject superfijn is om te volgen en je enorm gemotiveerd wordt om steeds meer te leren en begrijpen over jezelf."