Match Call met Myra

Thuis komen bij jezelf. Verbinding maken. Je eigen licht pakken. 

Afscheid nemen van het vechten en gaan naar flow & gemak

Door vechten, overleven en presteren heb je veel bereikt. Wilskracht, doorzettingsvermogen en mannelijke energie; je kent het goed. Maar je voelt ook wel dat je het los mag laten. En hoewel dit je diepste verlangen is, is dat ook rete eng! 

Loslaten, wat je altijd vast hield

Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg; dat weet je. Het succes wat hebt, dat wil je graag behouden. Sterker nog; dat mag altijd groeien. Maar je wilt het niet meer op dezelfde manier. Je verlangt ernaar om een diepere laag van jezelf aan te gaan raken, zodat je de mannelijke energie van vechten en presteren los gaat laten. Maar omdat je het al zo lang op deze manier doet, is dat ook wel heel spannend. Want het heeft altijd gewerkt. 


Dus aan de ene kant is er dat verlangen naar loslaten, vertrouwen, flow en gemak. Maar aan de andere kant -juist omdat je een grote behoefte aan controle hebt- is dit tevens ook het engste om aan toe te geven.

Loslaten, wat je altijd vast hield

Traumaverwerking, jezelf in de spiegel aankijken, je pijn aangaan; het is allemaal niet nieuw voor je. Hoewel er vast nog stukken zijn die je mag verwerken en loslaten, ben je ook klaar voor een diepere stap. De stap naar de diepste kern van jezelf. De lichte versie van jezelf. Het leven waar het gewoon gemakkelijk en licht is en het vooral in een flow gaat. 


Het begint bij de verbinding maken bij jezelf. Wanneer je verbinding maakt met jezelf, maak je dit met iedereen om je heen. Je (potentiële) partner, je vrienden en je klanten. 

Licht leven

Wat als je overvloed gaat genereren vanuit een staat van flow, ontspanning en zijn?


Alles is energie en de hoogste energie, heeft de hoogste frequentie. Wanneer je op die hoge frequentie gaat leven, is alles zoveel lichter en gemakkelijker. Daar kun je iedere dag in zijn. You just have to be...


Laat mij jou vanuit mijn ervaring begeleiden. 

Rise up like an eagle

Wanneer jij echt thuis gaat komen bij jezelf, dan ga je je connecten met je soul. Dit gaat verder dan verbinding maken met jezelf, het gaat om het verbinden met het hogere. Omdat jij nou eenmaal meer te doen hebt hier. Ready to connect with your soul? 


Eagles fly alone... Omdat niet iedereen z'n kop boven het maaiveld uit durft te steken. Omdat niet iedere zich durft te keren tegen de mainstream. Omdat niet iedereen in het licht durft te staan. 


But you will...

Goed om te weten

1 op1 werk ik met Female Leaders. Vrouwen die een verschil (gaan) maken in de wereld. Je hebt een eigen bedrijf of onderneming, of je werkt als SEO in het bedrijfsleven. Het werk wat jij doet, heeft invloed op veel mensen. Samen kunnen we hier een ripple effect creëren.


Herken je je niet in bovenstaande en zou je wel door mij geholpen willen worden, dan kun je altijd een van mijn online trajecten volgen. 

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"

"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Ina
"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"
"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."
Denise

"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."

Suzanne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En krijg iedere week inspireerde nieuwsbrieven, podcasts, uitnodigen voor events en/of acties van ons ✨

Your information is safe with us