Reconnect with your soul

Het nieuwe female leadership begint bij jou

This world needs female leaders like you. Leaders who can connect with their soul and raise the frequency. 

Verbinding maken met jezelf

Traumaverwerking, jezelf in de spiegel aankijken, je pijn aangaan; het is allemaal niet nieuw voor je. Je bent klaar voor de volgende stap. De stap naar jezelf. De lichte versie van jezelf. Het leven waar het gewoon gemakkelijk en licht is. 


Het begint bij de verbinding maken bij jezelf. Wanneer je verbinding maakt met jezelf, maak je dit met iedereen om je heen. Je (potentiële) partner, je vrienden en je klanten. 


Woorden... We hebben ze nodig, maar ze zijn zo overbodig. Ik werk met energie. Energie die ik voel in mijn handen. Energie wat zich vertaald naar een innerlijk weten. Energie in lichttaal. Het is niet te snappen, omdat we dit niet met ons hoofd kunnen begrijpen. Het is een gevoel. Een gevoel wat alles zal veranderen.  

Ik geloof dat vrouwen het verschil gaan maken. We hebben female leaders nodig die opstaan en die de connectie met zichzelf volledig gaan maken. Dat wat jij doet, heeft invloed op iedere vrouw met wie jij werkt. En juist daarom, is het belangrijk dat jij je gaat connecten with your soul. 


Het hoeft allemaal niet zwaar te zijn, maar zo voelt het soms wel. Alles is energie en de hoogste energie, heeft de hoogste frequentie. Wanneer je op die hoge frequentie gaat leven, is alles zoveel lichter en gemakkelijker. Daar kun je iedere dag in zijn. You just have to be...

Rise up like an eagle

Wanneer jij echt thuis gaat komen bij jezelf, dan ga je je connecten met je soul. Dit gaat verder dan verbinding maken met jezelf, het gaat om het verbinden met het hogere. Omdat jij nou eenmaal meer te doen hebt hier. Ready to connect with your soul? 


Eagles fly alone... Omdat niet iedereen z'n kop boven het maaiveld uit durft te steken. Omdat niet iedere zich durft te keren tegen de mainstream. Omdat niet iedereen in het licht durft te staan. 


But you will...

Goed om te weten

1 op1 werk ik met Female Leaders. Vrouwen die een verschil (gaan) maken in de wereld. Je hebt een eigen bedrijf of onderneming, of je werkt als SEO in het bedrijfsleven. Het werk wat jij doet, heeft invloed op zoveel mensen. Samen kunnen we hier dus een ripple effect creëren.


Herken je je niet in bovenstaande en zou je wel door mij geholpen willen worden, dan kun je altijd een van mijn online trajecten volgen. 

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik ben zo dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven"

"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou er niets veranderd zijn en ik zou keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen. Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
Ina
"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"
"Ik zie weer een gelukkige toekomst en wat een enorm verschil is, is dat ik niet afhankelijk ben van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."
Denise

"De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekent dat ik serieus genomen werd"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."

Suzanne

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En krijg iedere week inspireerde nieuwsbrieven, podcasts, uitnodigen voor events en/of acties van ons ✨

Your information is safe with us