Klaar met de foute mannen in je leven? 


Zo ga je de emotioneel bereikbare man aantrekken!

Klaar met de foute mannen in je leven? 


Zo ga je de emotioneel bereikbare man aantrekken

Leer de emotioneel bereikbare man aantrekken, waar ook jij een gelukkige & liefdevolle relatie mee op gaat bouwen ❤ 

Je verlangt ernaar de juiste man aan te trekken

Lijk jij iedere keer weer hetzelfde type man aan te trekken? De man die in eerste instantie zo geweldig is. De man die je een fantastische gevoel geeft en waar je wereld van op z'n kop gaat staan. Maar wat dan toch weer de foute/emotioneel onbereikbare man blijkt te zijn. Hij laat ineens niets meer van zich horen, hij blijkt al in een relatie te zitten, hij is maar op één ding uit of zijn gevoel is ineens weg. Hoe dan ook: het lijkt nooit eens te lukken in de liefde. Je verlangt naar de emotioneel bereikbare man. De man waar je een gezonde en liefdevolle relatie mee op kan bouwen. 

Trek jij ze ook steeds aan? 

 1. De man die emotioneel onbereikbaar is
 2. De man die al in een relatie zit
 3. De man die alleen maar uit is op één ding
 4. De man die zich niet aan je wil of kan binden 
 5. De man met wie het aantrekken en afstoten is
 6. En ga zo maar door.... 

Klaar voor change? Zodat je ze wél aan gaat trekken? 

I've been there too...

Het is een koude dag in mei 2013. Het is veels te koud voor de tijd van het jaar en de regen komt met bakken de lucht uit vallen. Ik loop schreeuwend de trap van mijn appartement af. Ik woon 2 hoog in een leuke wijk in Amsterdam, maar ik heb helaas geen lift. Hoezo helaas? Omdat ik weeën heb en de trappen af moet om bij de auto van mijn verloskundige te komen. Ik sta op het punt te bevallen en niet alleen m'n buik doet pijn, ook mijn hart doet pijn. Waarom? Omdat ik weet dat ik alleen de bevalling in zal gaan, alleen.... 

Alleen met een baby...

De vader van mijn dochter was de "kers op de taart" van alle foute mannen die in mijn leven voorbij zijn gekomen. De emotioneel onbereikbare man, de getrouwde man, de man die maar op één ding uit was en ga zo maar door. Het was één groot drama. Toen ik er met een klein meisje helemaal alleen voor kwam te staan, ging de knop om. Dit voorbeeld wilde ik niet voor haar zijn. Ik ben boeken gaan lezen, cursussen gaan volgen, ik heb therapie & coaching gehad en vervolgens liet ik me zelf omscholen tot Multidisciplinair Therapeut. Inmiddels zijn de foute mannen verleden tijd en heb ik de aandacht van dit type man absoluut niet meer nodig.

Toen kwamen de leuke mannen


Ik kwam erachter wáárom ik dit type man aantrok en toen ik dat wist, kon ik dit stuk écht in mezelf gaan helen om vervolgens alleen nog maar hele leuke mannen aan te trekken die me met liefde en respect behandelden. Ik vond de ware liefde in mijzelf en kreeg een jaar verkering met mijzelf. Inmiddels heb ik een gezonde, liefdevolle en gelukkige relatie met mijn partner. Hoe ik dat heb gedaan? Dat leer ik jou heel graag in de online training "Geen foute mannen meer Special Edition". 
Verlang jij ook naar mannen die...

 • Leuk en beschikbaar zijn
 • Wél klaar zijn voor een relatie
 • Zich graag aan jou willen binden
 • Die wel helemaal voor jou willen gaan
 • Een volwassen, liefdevolle en gelukkige relatie

Let's go....!

Training geen foute mannen meer

1. Herkennen

Je leert de foute/emotioneel onbereikbare man herkennen. Ik leer je, hoe je de mannen waar je uiteindelijk niet gelukkig mee gaat worden gaat herkennen, zodat dit je heel wat liefdesdrama gaat besparen en de emotioneel bereikbare man wel aan gaat trekken. 

2. Bewustwording

Je begrijpt precies waarom je het verkeerde type man aantrekt en wat je hieraan kan doen. Ik leer je begrijpen, hoe het komt dat je dit type aantrekt. Herkennen is altijd stap 1. Vanuit bewustwording, ga je dit patroon doorbreken. 

3. Vrouwelijke energie

Je weet wat je moet doen om jezelf het beste te gunnen (en hier ook naar te gaan handelen). In plaats van je mannelijke energie in te zetten, maak je contact met je vrouwelijke energie en op deze manier ga jij veel sneller de juiste partner aantrekken. 

4. Controle & mindset

Heb je ook het gevoel dat het je altijd overkomt? Na deze training niet meer. Ik leer je hoe je je gedachten gaat sturen zodat jij controle hebt over de liefde, in plaats van andersom. Je wéét dus gewoon dat je hem aan gaat trekken!

5. Aantrekken

Je weet wie de juiste partner voor je is, hoe je deze gaat aantrekken én jezelf helemaal blijft. Door de technieken die ik je leer, hoef je niet meer te twijfelen of de man die voor je staat een goede match voor je gaat zijn. Je weet het! 

6. De juiste man

Je gaat je oude patroon van foute/emotioneel onbereikbare mannen doorbreken, waardoor je de man in je leven gaat laten die helemaal voor jou gaat, precies zoals je bent! Een man waar je een gezonde, gelukkige & volwassen relatie mee op gaat bouwen! 

Ervaringen van vrouwen die mijn training hebben gevolgd:

"Ik zie weer een gelukkige toekomst"

"Eindelijk eens iemand die ook hetzelfde meegemaakt heeft en weet waar ze over praat. Myra laat zelf ook zien dat zij er zelf ook uitgekomen is en dat je met positief denken veel meer uit het leven haalt. De tijd en aandacht die zij voor mij genomen heeft, betekende ook dat ik serieus genomen werd."

Suzanne

"Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu"

"Ik ben niet meer afhankelijk van een ander om gelukkig te zijn. Ik ben blij met mezelf en mijn leven nu, en of er nu wel of geen partner bijkomt, ik zie het wel, het moet een aanvulling worden op mijn mooie leven zoals hij nu is, geen invulling… dat is echt heel fijn om te voelen."


Denise
€ 497,-
€97,-

Tijdelijke Black Friday aanbieding! 

 • 8 modules met diverse trainingen, werkboeken & opdrachten om de juiste liefde aan te gaan trekken en zodat je dichterbij jezelf komt
 • Meditation Bundle om het te laten integreren in je gevoel en lichaam én contact te maken met je vrouwelijke energie
 • Diverse checklists om de foute/emotioneel onbereikbare mannen te herkennen (en ook de juiste man voor jou)

Het Black Friday aanbod is geldig tot: 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Black Friday Bonussen:

 •  De red flag checklist t.w.v. €47
 • De 'is dit ware liefde of trap ik in m'n valkuil' checklist t.w.v. €47
 • Training Time for Me: 4 extra video's & werkboeken om dichterbij jezelf te komen t.w.v. €147
 • Meditation Bundle t.w.v. €247:  jezelf geven wat je van een ander denkt nodig te hebben + is dit ware liefde of trap ik in m'n valkuil  + dichterbij jezelf komen + omgaan met het gevoel van afwijzing + contact maken met je vrouwelijke energie.

Veelgestelde vragen

Uit hoeveel trainingen bestaat deze training? 

Je krijgt totaal 6 modules waar diverse trainingen inzitten (gemiddeld 2-4 trainingen per module) en bij iedere training krijg je een werkboek en opdrachten. Deze zijn er allemaal op gericht om de foute/emotioneel onbereikbare man te gaan herkennen en je patroon van dit type man aantrekken, te doorbreken. Hierdoor krijg jij dus véél meer rust in je liefdesleven en gaat het gewoon een stuk gemakkelijker. Hiernaast krijg je de modules "time for me" erbij, dit zijn 4 korte trainingen met krachtige werkboeken. 


Ik volg het 9 maanden traject al, heeft deze training dan zin? 

Jazeker, ik deel in deze training nieuwe content die echt specifiek is gericht op de foute/emotioneel onbereikbare man. Een super mooie combinatie met het traject wat je al volgt! 


Wat is het verschil met deze training en het 9 maanden traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn? 

Je kunt deze training (geen foute mannen meer) zien als een mega waardevolle eerste stap. Je begrijpt dat je in 9 maanden nóg meer de diepte ingaat. Desalniettemin, zal deze training "geen foute mannen meer" ontzettend veel voor je gaan betekenen. Want stel je eens voor, dat de foute mannen niet meer op jouw pad komen en jij een natuurlijke radar krijgt om hier doorheen te prikken en je jezelf heel veel pijn en liefdesverdriet te besparen.


Wat levert het me op?
Zoals de naam als zegt: geen foute/emotioneel onbereikbare mannen meer! Ga je nog een keer in je valkuil lopen en is het weer drama aan het einde van de zomer? Of gun je jezelf deze stap én een gezonde relatie? Je krijgt veel meer rust in je liefdesleven en doordat deze mannen niet meer in je leven zijn, zit je zoveel lekkerder in je vel.  

Bonus
Je krijgt een krachtige meditatie bundel, waardoor je precies begrijpt en voelt, waarom dit type man op je pad komt. Ook wanneer je geen ervaring hebt met meditaties, gaat dit heel helpend voor je zijn. 


Wanneer kan ik starten? 

Je kunt direct starten. Wanneer je je aanmeldt, krijg je van ons een e-mail met je inloggegevens. Check voor de zekerheid altijd je spam! 


Hoe lang duurt deze training? 

Deze training duurt 8 weken. Maar je kan de training gewoon in je eigen tempo doen. 


Hoe lang blijf ik toegang behouden tot deze training? 

Je blijft altijd toegang behouden tot deze training. Het is nu dus een goed moment om in te stappen voor deze prijs en met deze bonussen. Je kunt de training dan volgen op een moment dat het jou goed uitkomt.


Zij gingen je voor

nullnull

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Echt een super training"
"Blijf doen wat je doet. Echt een super training, ik zou het iedereen aanraden. Het is fijn om naar je te luisteren, je praat helder, je weet de aandacht te behouden en de content is ook nog eens super interessant. Het werken met het werkboek is ook top. Ik heb dit wel eerder geprobeerd maar hield het meestal maar 1 dag vol. Nu toch alle vier de dagen gekeken en het werkboek ingevuld. Dus qua motivatie en inspiratie écht de moeite waard geweest."
Marion
"Dankbaar voor deze training"
"Ik heb er heel veel van geleerd en nog beter zicht gekregen op mijn innerlijke kindstukken." 
Bonny

"Ik heb voor mezelf gekozen"

"Ik wil je hartelijk danken voor de fijne trainingen van de afgelopen dagen, ik heb er heel veel van geleerd en een nog beter zicht gekregen op mijn innerlijke kindstukken die ik moet helen en wat voor impact dit nu nog heeft. Ik vond de werkboeken heel fijn om dingen op een rijtje te zetten en tot inzichten te komen. Echt ontzettend dankbaar dat je deze trainingen gegeven hebt!"
Bonny
"Zo dankbaar ben ik voor dit keerpunt in mijn leven!"
"Dit traject heeft met zoveel gebracht, dat ik me afvraag hoe mijn pad gelopen zou zijn zonder. Dan zou ik keer op keer in dezelfde valkuil blijven vallen en niet snappen waar dat lege, onbestemde gevoel in mezelf vandaan komt. Ik zou ongelukkig blijven en pijn en angst zouden mij verdere leven beheersen."
Ina