Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

✨ Ik twijfel of dit wel geschikt voor mij is? Het kan helpen jezelf deze vragen te stellen:

 • Hoe was afgelopen week voor je en wat heb je eruit gehaald? 
 • Heb je jezelf herkent in de dingen die ik met je heb gedeeld?
 • Heb je inzichten gekregen en zou je deze om willen zetten naar een transformatie?
 • Voel je dat je echt verandering wilt en wil je hier iets voor doen? 
 • Heb je een goed gevoel bij mij? 
 • Heb je het gevoel dat ik de kennis heb om je verder te helpen? 
 • Voel je diep in je een excitement om dit aan te gaan (ook al is het super spannend)? 

Wanneer je de meeste vragen met "ja" hebt beantwoord, dan is dit de juiste stap voor je. Wanneer je afgelopen week al waardevol vond, moet je nagaan wat je krijgt voor mijn betaalde programma's.


Vaak weet je wel dat je de stap wil nemen, maar dan komt je interne saboteur weer naar boven die in je oor 'tettert' en je onzeker maakt... "Moet je dit nou wel doen", "dit is toch niet geschikt voor jou", "is het niet te duur", "het is niet het moment", en ga zo maar deur. Het is de stem die al heel lang je leven bepaald, maar die er ook voor zorgt dat je in dit drama vast blijft zitten. Dus wil je verandering? Dan is nu het moment om anders tegen jezelf te gaan praten. 


Ik kan jou helpen met alle stukken in de liefde waar je nu tegenaan loopt. Het enige waar ik je niet mee kan helpen is commitment, dat heb ik van je nodig en dit heb je voor jezelf nodig. 


Ik geloof met heel mijn hart in dit traject. Er zit al mijn kennis van de afgelopen 10 jaar in. Vanuit mijn ervaring en alle opleidingen, trainingen en cursussen die ik heb gevolgd. Duizenden vrouwen zijn je voor gegaan die misschien net zoals jij twijfelde maar toch voor zichzelf hebben gekozen, en nu zo anders in het leven staan ❤️


✨ Is online effectief?
Ik denk dat je de afgelopen dagen wel hebt gemerkt hoe effectief mijn online lessen zijn. Als je dit al gratis van me kreeg, dan kun je je wel voorstellen wat je gaat krijgen in mijn betaalde trajecten. Meerdere vrouwen die alleen dit traject hebben gevolgd, hebben (veel) meer resultaat dan een traject bij een psycholoog of andere dienstverlener.


Alles wat je krijgt in dit traject heeft zoveel meer waarde dan ergens individuele sessies nemen, omdat je daar nooit zoveel kan behandelen als waar je in dit traject door zal gaan. Hiernaast heb je áltijd ondersteuning en kan je op ieder moment dat je geraakt wordt of hulp nodig hebt de juiste hulp krijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van de transformeerde meditaties zoals:


 • "meditatie wanneer je geraakt wordt in je bindingsangst"
 • "meditatie wanneer je geraakt wordt in je verlatingsangst"
 • "meditatie wanneer je niet bij je gevoel kan komen"
 • "meditatie om contact te maken met je gevoel"
 • "meditatie om in contact te komen met je vrouwelijke energie"
 • "meditatie voor het loslaten van verdriet"
 • "meditatie voor het loslaten van boosheid"
 • "innerlijke kindmeditaties
 • en ga zo maar door

Je hebt dus ALTIJD hulp, wanneer je het nodig hebt. Het helpt je door iedere fase waar je doorheen gaat, op het moment dat jij het nodig hebt. De trainingen helpen je om verder de diepte in te gaan en het fijne is, dat je het gewoon in je eigen tijd, vanuit huis volgt. Extra veiligheid voor jou dus, omdat je in je eigen veilige en vertrouwde omgeving bent.


Het is daarnaast ook fijn dat je alles terug kan luisteren en er altijd steun is. Met alles wat je leert door de online trainingen en de inzichten die je krijgt, kun je vervolgens weer de diepte in met de meditaties die diepe lagen zullen raken. Deze kun je -doordat het allemaal ook online staat- vaker beluisteren. Zo ga je jouw innerlijke wond helen, contact maken met je innerlijk kind, weer verbinding maken met jezelf, zelfliefde creëren en je bindings-

en/of verlatingsangst (en codependentie) doorbreken.


Ik durf met 100% overtuiging te zeggen dat wanneer jij dit traject volgt en ook doet, je meer en sneller hele grote stappen maakt dan bij reguliere hulpverlening. 


Luister wat Rianne die het traject volgt, over haar ervaring met online zegt: 


Hoe werken de live online coachsessies?
Om de week vinden deze LIVE plaats. Je kunt vooraf je vraag stellen en dan coach ik je ‘on the spot’ wanneer je aanwezig bent. Dit gaat via Zoom en dan haal ik je naar voren, zodat ik je 1 op 1 kan helpen. Ook wanneer je op momenten geen vragen hebt, is dit enorm krachtig omdat de vragen die anderen stellen in 99% van de gevallen ook betrekking hebben op jou. Zo leer je dus ook van de anderen vrouwen. 


Wat als ik niet bij de online groeps coachsessies kan zijn?
Wanneer je er niet live bij kan zijn, is er altijd een opname die je in de Academy kunt vinden. Je kan dan van tevoren je vraag stellen, dan beantwoord ik die en kun je de opname achteraf bekijken. Ook kun je altijd al je vragen in de Community stellen, dus je krijgt altijd snel antwoord.

Deze sessies zijn een hele fijne aanvulling op het programma voor extra steun. Je hebt ook toegang tot sessies die al hebben plaatsgevonden en krijgt hiermee honderden van mijn antwoorden op vragen die al gesteld zijn. Alle vragen staan erbij vermeld, dus zo heb je een schat aan waarde! Maar er zijn ook vrouwen die hier niet bij zijn en alleen het traject zelf volgen. Ook zij boeken geweldige resultaten.


Krijg ik tussentijdse motivatie? 

Wanneer je wilt, krijg je toegang tot onze Telegram groep waar wij jou wekelijkse inspireren & motiveren en hiernaast op de hoogte houden van wat er die week plaatsvindt. 


Waar ga ik precies doorheen in het traject? 

We gaan kijken naar wat jouw liefdesblauwdruk is en welke imprints daarin zitten. Denk aan; wat is er gebeurd in je jeugd en de rest van je leven? Welke gebeurtenissen zijn er geweest die gevolgen voor je hebben gehad en een imprint hebben gehad op de rest van je leven en je liefdesleven. Welke gevoelens heb je moeten onderdrukken? In welke overleving ben je in gaan zetten? Wat heeft het kleine meisje in jou nodig? Wat mag er nog gezien, erkend en geheeld worden? In welke patronen ben je gaan zitten en waar komt dit allemaal vandaan. Waar in je lichaam ben je emoties vast gaan zetten, welke overtuigingen heb je gecreëerd, voor welke patronen hebben die weer gezorgd en ga zo maar door.


We kijken naar je vorige relaties, welke lessen daaruit te leren zijn, wat je nog hebt te rouwen en verwerken? Wat zijn patronen die vanuit vroeger weer in je huidige patronen gaan zitten en in welke valkuilen stap je steeds? Waar wordt je geraakt in je triggers en waar komt dat vandaan? Wat mag daar nog gezien en verwerkt worden.


En vervolgens gaan we naar de heling. Naar het zien, het horen, het verwerken, het laten zijn en hierdoor het helen. Stap voor stap, want dit is niet waar je overheen wil rushen. Dit is een moment van naar binnen keren, waar ik je stapsgewijs in begeleid door tools die ieder moment van de dag beschikbaar voor je zijn. Je mag eindelijk je lasten van je schouders af laten vallen.


Ik ga je leren om weer in je gevoel te zakken, in je lichaam te zitten en dat het veilig is om daar te zijn. Zo ga je rustig aan je plek weer innemen, zelfliefde voelen, in contact komen met de vrouw in jou en je gelukkig voelen met wie jij bent.Kan ik in termijnen betalen?
Jazeker kan dat! Je kunt het programma in 6 of in 9 termijnen betalen, zie ook hier. Past dat om wat voor reden ook niet, mail me dan gewoon even om te overleggen. Praktische problemen zijn altijd op te lossen :) Je mag nu ook 1 termijn betalen en de rest -zonder extra kosten- afbetalen wanneer je een keer een financiële meevaller hebt.


Hoe werkt de Academy en Community precies?

De Academy en Community zijn in mijn eigen leeromgeving. Hierdoor kan ik de veiligheid garanderen. Er komen alleen vrouwen in de groep die ik erin laat en je komt er van buitenaf dus niet in. In de Academy vind je alle trainingen, opdrachten, oefeningen en meditaties waar je op ieder moment van de dag toegang tot hebt. Ook vind je hier de Community zodat je contact kan leggen met andere vrouwen, meditaties kan volgen, opdrachten kan doen en Hot Seat Groepscoaching kan bekijken.


Zo heb je bij een dip of behoefte aan inspiratie, altijd steun en hulp bij de hand! Er is ook een app die je kunt installeren op je telefoon. We motiveren je sowieso iedere week via de what's app groep. 

De Community gaat je een enorme kracht geven doordat je het samen doet. Je blijft zo ook geïnspireerd en gemotiveerd, en er is altijd iemand voor je wanneer het even lastig voor je is. Ik ben ook heel actief hier, dus je hebt mij er altijd bij.

Ik twijfel of ik er wel tijd voor heb
Is er ooit tijd? Er is nu geen tijd en er is straks ook geen tijd. Tijd is prioriteit en het kost je op deze manier alleen maar tijd (en bergen van verdriet en frustratie). Al die liefdespijn kost je ook bergen met tijd. Gun jezelf een avond in de week om aan jezelf te werken en je een stukje geluk te gunnen. De online training kun je in je eigen tijd doen, wanneer het jou uitkomt. Dus dat kun je lekker zelf inplannen. In plaats van een avondje tv kijken, ga je aandacht geven aan jezelf

Ik twijfel of het wel het juiste moment is
Is dit écht waar? Of zijn het misschien stiekem jouw saboterende stemmetjes, die eigenlijk bang zijn om dit aan te gaan? En dat mag natuurlijk. Het is ook spannend! Maar deze saboterende stemmetjes zorgen er al zo lang voor dat je niet écht gelukkig bent.


Misschien is vandaag juist een heel mooi moment voor jou om niet naar je 'oude' stemmetjes te luisteren, maar naar de stem die diep in je hart zit en die nu eens écht gelukkig wil zijn, zich blij wil voelen en het geluk zo graag wil voelen.

Werken de meditaties wel echt op diep niveau?
Ja! En ik denk je dat al hebt ervaren hebben tijdens de hypnomeditatie van de 3e training. Dit is pas een voorproefje van wat je allemaal gaat krijgen tijdens het traject. De methode is zo ontwikkelde dat jij echt diepere lagen van jezelf aan gaat raken. Hiernaast heb je op deze manier ook altijd een manier om aan jezelf te werken en is er altijd ondersteuning. 


Door de combinatie van de lessen die ik je geef, de opdrachten en werkboeken die je krijgt én de krachtige hypno- en regressiemeditaties, ga jij je onderbewuste op een heel diep niveau raken en verwerken.

Ik ben al onder behandeling van een psycholoog of therapeut, kan dit programma dan?
Ja, dat kan zeker. Sterker nog, het is juist een hele mooie aanvulling waardoor je nog sneller en effectiever stappen gaat maken. Psychologen werken doorgaans namelijk cognitief, terwijl het voor jou juist de uitdaging is om naar je gevoel te gaan. Dat leer ik jou. En sessies met een therapeut zijn juist heel aanvullend op de transformatie waar je tijdens het traject doorheen zal gaan.

Onderga je een andere behandeling en wil je even overleggen met mij? Plan dan gerust een gesprek van een half uur met mij in hier, dan kan ik je eerlijk advies geven.

"Ik ga het wel eerst even zelf proberen met de inzichten die ik nu heb"
Zonde, want dat is nou precies het pad, wat je heel veel frustratie, tijd en uiteindelijk ook veel meer geld gaat kosten. Waarna je na een jaar waarschijnlijk nog met hetzelfde probleem rondloopt en 4x zoveel geld hebt uitgegeven.

Wanneer je het in je uppie gaat uitzoeken en proberen ben je niet alleen heel veel tijd kwijt, het kost je ontzettend veel frustratie en extra pijn. Dat ziet de weg er eindeloos lang en pijnlijk uit. Dat zou toch mega zonde zijn? Juist in deze maanden kun je dit traject optimaal benutten.


Wat zijn precies de bonussen? 

Hier vind je alle bonussen en voor welk traject die gelden. Deze bonussen gelden t/m zondag 21.00 uur.

Rianne vertelt haar ervaring over de Liefdesblauwdruk Methode

Wil je 'm liever als podcast beluisteren? Dat doe je hieronder: 

Ik begrijp dat het een spannende keuze is. Ik wil je heel graag helpen, maar de eerste stap moet jij zelf zetten. Ik geef je alles wat je nodig hebt in dit traject, je krijgt het hele brood. Zodat jij zelf niet (meer) eindeloos hoeft te zoeken, jij je liefdesleven gaat transformeren en je een nog mooiere versie van jezelf wordt. Je gaat van liefdespijn, naar gelukkig zijn! Kun je je voorstellen hoe dat er voor jou uit zou zien? Dus... wanneer jij dit keer niet naar je saboterende stemmetjes luistert, dan gaan wij er een magische reis van maken, beloofd! ✨

Ready? Klik dan hier. De speciale prijs en de (super toffe) bonussen vervallen zondag 21.00 uur

Liefs, Myra

 • Wil je graag overleggen? Dat kan! Je kan hier een gesprek aanvragen
 • Wil je de opname van training 4 nog een keertje zien? Klik dan hier.
 • Hier vind je testimonials en hier ervaringen van vrouwen die je voorgingen