Veelgestelde vragen

✨ Ik wil graag begeleid worden door Myra:


Kan dat?

 • Myra heeft diverse trajecten ontwikkeld. Om erachter te komen of een van deze trajecten goed bij je passen en te kijken of het iets voor je is, plant Myra graag een ontdekking sessie in met je (via zoom).
  Zo krijgt zij een beter beeld van waar je nu staat, waar je naartoe wilt en of de begeleiding van Myra goed aansluit. Het is een gratis gesprek waarbij ze ook waardevolle inzichten met je zal delen.

   Je kunt hier een gesprek aanvragen.


Facturatie:


Ik wil een zakelijke factuur ontvangen

 • Je kunt een zakelijke factuur van ons ontvangen. Hou er rekening mee dat er 21% btw op de originele factuur erbij komt die wij aan jou factureren. Hieronder kun je het contact formulier invullen om je zakelijke factuur te ontvangen. 

Ik heb een andere vraag over (het betalen van) mijn factuur

 • Vul dan het contactformulier via onze website, dan komen wij binnen 48 uur bij je terug.

Academy:


Ik heb geen inloggegevens ontvangen voor het traject/training 

 • Deze zijn automatisch naar je verstuurd. Het kan zijn dat deze in je SPAM terecht zijn gekomen. Mocht je ze daar ook niet vinden, vul dan het contactformulier via onze website, dan komen wij binnen 48 uur bij je terug.

Ik kan niet inloggen 

 • Vervelend dat het niet lukt om in te loggen. Probeer het via deze link.
  Lukt het nog steeds niet? Vul dan het contactformulier via onze website, dan komen wij binnen 48 uur bij je terug.

Kunnen mensen buiten de Community mijn bericht zien?

 • Nee, de Community is afgeschermd dus jouw bericht is alleen te zien voor mensen die het traject volgen. Voor de FB Community geldt: alleen mensen die lid zijn van de groep kunnen berichten zien. 

Via welke App kan ik de Community bezoeken op mijn telefoon?

 • In de app store van je mobiele telefoon zoek je op “Huddle Community Software”. Log vervolgens in met de inloggegevens die je van ons gekregen hebt. 

Traject Van Liefdespijn naar Gelukkig zijn :


Zit er coaching bij het DIY traject?

 • Het Do it yourself traject is volledig zelfstandig. Je kunt wel contact maken met de andere dames in dit traject via deze link. Je kunt hierbij geen vragen aan Myra stellen of gebruik maken van de Community. Uiteraard zit deze optie er wel bij, als je kiest voor het Do it together traject. In het Groepstraject krijg je 3x per maand Hot Seat Groepscoaching waar je al je vragen aan Myra kan stellen én je kunt gebruik maken van de Community waar je vragen aan Myra kan stellen en contact met elkaar kan leggen. 

Kan ik upgraden naar het Do it together traject?

 • Ja, dit kan. Je betaalt dan het verschil tussen het DIY en DOT traject extra. Vul dan het contactformulier via onze website, dan komen wij binnen 48 uur bij je terug.

Doelen

 • Dank je wel voor het delen van je doelen, laat dit een mooie stok achter de deur voor je zijn. Mooi om hier maandelijks even zelf bij stil te staan en te voelen. You got this!

Ik loop vast

De introductie van de Academy

 • Bekijk de uitleg over de Academy weer even zodat je door Myra online door de Academy beleid wordt. Zo zie je weer even goed ziet hoe alles werkt. Uitleg Community

Buddy

 • Je bent niet de enige in deze situatie, dus doe het samen! Zo kunnen jullie elkaar ondersteunen en motiveren. Je kunt in de community een oproep doen om met iemand te linken of je kunt tijdens de Hot Seat Groepscoaching kijken of je met iemand een klik voelt en die persoon een berichtje sturen. Buddy zoeken

Hot Seat/Groepscoaching Q&A's

 • Deel je weerstand, je angst of waar je dan ook tegenaan loopt tijdens de Groepscoaching. Myra is er hier 3x in de 4 weken voor jou, dus maak hier gebruik van! Groepscoaching

On live trainingen met Myra

 • De on live trainingen van Myra worden online maar live gegeven. Kun je er niet bij zijn, dan is het helaas niet mogelijk om ze terug te kijken. Het is echt heel waardevol en de moeite waard om vrij te maken in je agenda en er gewoon bij te zijn!


Ga het aan

 • Wil je dit doorbreken? Start dan met het bovenstaande.