Connection

Kom dichterbij jezelf, maak diepere verbindingen en ervaar meer vrijheid & licht

Unlock a deeper layer within you. Unlock your own magic and create more love, more energy, more being and more succes! Not just succes, but succes with ease. 


En dan? Dán ben je deze vrouw...


 De vrouw die overstijgt, de vrouw die vliegt en kijkt als een eagle. Een vrouw met een visie, die overal overheen en doorheen kijkt. De vrouw die kiest, die weet wat ze wilt en die hiervoor gaat. Een visionair. Een life changer. Een grote denker. Een voeler. 


De vrouw die kiest voor haar energie. De vrouw die grote leaps neemt en altijd kiest voor hogere frequenties. De zachte en kwetsbare, maar oh zo sterke vrouw. De vrouw die zichzelf ziet, echt helemaal ziet. Die alleen maar naar zichzelf kijkt met zachtheid en liefde. 


De vrouw die voelt. Die contact maakt met haar gevoel, verbinding maakt met haar lijf en die connectie heeft met het multidimensionale veld. De vrouw die keuzes durft te maken vanuit haar intuïtie en die zichzelf volledig vertrouwt. 


De vrouw die manifesteert en aantrekt waar ze naar verlangt, vanuit zachtheid en vrouwelijke energie. De vrouw die rust en ruimte voor zichzelf neemt en handelt vanuit haar hart. De vrouw die stilstaat bij haar hart en haar onderbuik wanneer ze besluiten neemt. De vrouw die leeft in het nu en die geniet van wat er is. 


De vrouw die dappere stappen zet vanuit haar visie en vanuit vertrouwen. De vrouw die in zichzelf en in haar keuzes gelooft. De vrouw die kiest voor de energie van liefde en intens veel van zichzelf houdt. De vrouw die magische verbindingen met andere heeft. De vrouw die zich verbindt met de divine. En de vrouw die alles aantrekt vanuit haar innerlijke tempel. 


De vrouw die gemakkelijk geld en overvloed aantrekt. Vanuit rust, liefde en vertrouwen. 


Welcome in the world of Connection.

Liefs Myra


See her

Love her

Be her

Jij hebt je leven goed voor elkaar. Je hebt een glansrijke carrière of onderneming waar je hard voor werkt en waar je mooie dingen mee bereikt. 


Natuurlijk ben je trots op jezelf, maar nu loop je tegen een plafond aan. Je weet dat er meer in zit. In jezelf, in je bedrijf, in je (toekomstige) relatie en in de manier hóe het gaat. Het gaat met nog te veel strijdlust en hard werken. 


Overall voel jij je wel happy, maar je wilt meer en je weet dat er meer is. Persoonlijke ontwikkeling is verre van nieuw voor je. Sterker nog, dat is way of living. Juist daarom wil je meer en dieper. Je verlangt naar de volgende laag. Door dat plafond heen 

Loslaten van het oude. Loslaten van te veel mannelijke energie en loslaten van de strijdmodus en het harde werken, waarbij je jezelf nog te veel vergeet. Je weet dat je meer mag loslaten, hoewel dat tegelijkertijd je grootste uitdaging is. Wat als je loslaat? Blijft alles dan nog wel zoals het is? Je succes? Alles wat je bereikt hebt? Alles wat je hebt? Hier gaan we doorheen breken! 


Je volledig overgeven aan het moment. Erop vertrouwen dat het leven voor jou werkt.


Je mind wat vaker loslaten. Landen in je gevoel en werken vanuit je lichaam. Je intuïtie voor je laten werken, op alle lagen. In contact komen met je meest krachtige vrouwelijke en seksuele energie. De wilde vrouw in jezelf naar boven brengen. 


Echt weten wie je bent en volledig in deze versie stappen. Ben je nieuwsgierig, naar wie zij echt is? De allergrootste en mooiste versie van jou. Ontdek de meest geweldige en authentieke versie van jezelf. Ga de verbinding aan met de vrouw die jij op vele niveaus werkelijk bent en deel je gaves met de wereld op een grotere schaal.


Luister aandachtig naar je lichaam. Maak een diepe verbinding met jezelf en leer hoe je je energie effectief inzet. Stem je af op de hoogste frequenties op elk niveau. Door een dieper contact met jezelf te maken, zul je op een diepere laag verbinding maken met de mensen om je heen. Je relaties zullen betekenisvoller worden en je bedrijf zal zich moeiteloos en sneller ontwikkelen.

Dit is connection

Dit is niet zomaar een traject. Je gaat uit je hoofd en jezelf op diepere lagen ervaren. Je lichaam, je gevoel, je energie, je frequentie en je multidimensionale veld. 


 • Je leert jezelf, je patronen en je gedrag kennen op een manier die je niet eerder zag, waardoor je begrijpt waarom het op bepaalde stukken in je leven niet lukt of nog lastig gaat en hoe je hier doorheen breekt. 

 • Je maakt op een diepe laag verbinding met je gevoel en je lichaam, waardoor je altijd vanuit je hart leeft en je intuïtie haarfijn aanvoelt. Waar dan ook in je leven. 

 • Je voelt een diepe connectie met je soulpurpose, zodat je doet wat je hier te doen hebt op het hoogste niveau. Geen stress en angst meer, maar vertrouwen, overvloed en vooral rust. 

 • Je hebt contact met je vrouwelijke en je seksuele energie zodat je vanuit een nieuwe zachte kracht aantrekt wat je wilt. 
  • Je ervaart om met je eigen energie te werken en in te tappen op hoge frequenties, waardoor jij in iedere situatie bepaalt hoe je je voelt. 

 • Je verwerkt je laatste restjes trauma en manieren ontdekken waardoor je -wanneer je trauma weer lijkt op te poppen- altijd kiest voor een hogere energie en dus beter gevoel. 

 • We werken vanuit het multidimensionale veld, omdat er meer is dan alleen de aarde en wanneer je hier mee weet te werken, is er op ieder vlak in je leven zoveel meer mogelijk. Dan is er meer connectie, meer liefde, een hoge energie en een magische frequentie.

Een half jaar lang Connection. Je gaat je connecten met diepere delen van jezelf, je gevoel, je lichaam, je soul, de natuur, het multidimensionale veld, het alles. Een diepere verbinding met jezelf, zodat je een diepere verbinding met een ander aan kan gaan. Je stapt in de nieuwe wereld, waar jij je plek mag innemen. 

ZO ZIET HET ERUIT (EN DIT IS EEN INDICATIE, WANT IK LAAT ME IN ALLES LEIDEN DOOR WAT ER MAG ZIJN):

Trauma release & letting go 

Jij bent al bekent met traumaverwerking en je hebt je trauma's door therapie, coaching en/of plantmedicijn al aangepakt. We gaan in Connection werken aan je diepere lagen van je trauma zodat je het voor altijd loslaat. Jij bent niet je trauma en je hoeft de rode draad van de stukken die steeds naar boven komen niet meer te dragen. Je leert hoe je kiest voor het hogere, zodat jij altijd zelf bepaalt hoe je je voelt. 

feminine & sexual & wild woman energy

Seksuele energie. Wanneer je die in weet te zetten, dan zul je verbaasd staan van wat je allemaal aantrekt. Dit gaat niet om seks, dit gaat om zoveel meer. Je vrouw voelen en de seksuele energie door je hele lichaam laten voelen. Alsof er champagne door je hele lichaam heen bubbelt. En dan vanuit die kracht bewegen. Fire! In je persoonlijke leven, in je bedrijf, in je liefdesleven, overal!

your soulpurpose & higher being

Jij hebt hier iets te doen, dat is duidelijk. Pak je volledige potentieel op alle lagen. In Connection ga je naar het volgende level. Je gaat connecten en intappen op je soul purpose, je higher self en je multidimensionale self. Je neemt de plek van je volledige potentieel volledig in. Je leert energie en frequenties inzetten, zodat het leven voor je werkt. You create the reality, we make sure it will be the best one ever. 

Connect with deeper layers of yourself

Om een stap verder te gaan, werken we in Connection met plantmedicijn. Truffels behoren tot de krachtigste psychedelica uit de natuur. Ze laten je het goede en het slechte zien, zowel in je omgeving als in jezelf. Je krijgt vliegensvlug spiegels die je diepe inzichten geven in jezelf en je leven. In veel gevallen maak je contact met diepere lagen van jezelf, de verschillende energie & frequentie die er zijn en de multidimensionale velden.

Love. In connection with yourself & the other. 

Liefde op een hele andere manier ervaren. Niet zomaar liefde, maar je eigen warme bad van liefde zo intens voelen en hier altijd op in kunnen tappen. Altijd. Een verbinding voelen met je lijf, waardoor je altijd het contact hebt met jezelf en op iedere laag in je leven beslissingen maakt vanuit die diepste intuïtie. Gezien worden. Geliefd worden. En op het diepste niveau connecten. Met jezelf, met je (toekomstige) partner en met je klanten. Zo gaat ondernemen altijd gemakkelijk. 

Abundance. Connection. ease. Love. Flow.

Flow en lichtheid maakt plaats voor vechten en overleven. Overvloed creëren vanuit vertrouwen. Een diepere spirituele connectie met jezelf omdat je weet en voelt dat er meer is en er altijd een volgende laag van groei is. Live with ease. Trust. Surrender with life. Live & work from your next level of love. Verwacht magic, omdat dat is wat in jou zit en hier kun je altijd, op ieder moment van de dag op in kan en zal gaan tappen ♥️🦅 Er is altijd een next level...

Je mag jezelf volledig zien. maar vooral, je mag voelen wie jij écht bent. Hoe jij je voelt, is wat jij aantrekt. Op ieder vlak in je leven. 

Wat je kunt verwachten van Connection: 

CONNECTION is een reis van 6 maanden. 6 maanden staan voor je nieuwe leven en daar kun je op rekenen. Je krijgt een diepere connectie met jezelf, je higher being, de divine, met je klanten en in je (liefdes)relaties. Zo creëren we een gemakkelijke flow & ease van abundance. 


Connection bestaat uit live dagen, online live sessies, thema maanden en Voxer support. 


💫 Iedere maand een magische live dag (totaal 6)


💫 Om de week een online live sessie die voortvloeit uit de thema's waar je tegenaan loopt en/of die ik binnenkrijg. We gaan de diepte in en je krijgt activaties, transmissies en/of meditaties


💫 Integratie is een belangrijk onderdeel in het traject, wat ondersteunt wordt door Voxer groepssupport, zodat je altijd bij me terecht kunt voor je vragen. 


💫 Je blijft toegang behouden tot alle opnames, meditaties en/of activaties. 


Het is een reis waar je continu van jezelf bewust wordt en contact met jezelf maakt. Om dit te ondersteunen en jou het meeste uit deze reis te laten halen, werken we in dit half jaar met verschillende thema's. Bijvoorbeeld een maand waar je dagelijks een meditatie krijgt die synchroon loopt met de stand van de maan, waardoor je dieper contact met jezelf gaat maken en je meer contact maakt met de aarde (en dus je zijn). Een maand waar je kennis gaat maken met de magische microdosing van Nova Shoshana, wat zorgt voor een betere stemming , meer energie en je bewuster wordt van jezelf. En een maand waar je meditatie & cacao gaat combineren. 


Voel je een JA! Plan dan een call in:

I am open, I am free, I surrender. 
No more stories of the past, create your own story.

Onderwerpen:

 • Traumaverwerking op diepe lagen; deze loslaten en kiezen voor een nieuwe laag.
 • Vrouwelijke & wild woman energie; werken & leven vanuit je zachte, kwetsbare en mega krachtige energie. Dit geldt voor liefdesrelaties, maar ook met de relaties met je klanten en/of collega's. Dichtbij jezelf blijven, ook wanneer je je mannetje moet staan (en je misschien het gevoel hebt dat je daar mannelijke energie voor moet gebruiken).
 • Leren werken met energie en frequenties voor je persoonlijke leven en je bedrijf; gemak in plaats van strijden, je eigen energie voelen & bewegen en contact maken met de divine energie.
 • Overvloed creëren vanuit de connectie met multidimensionale velden; je leven vooral heel gemakkelijk en fijn maken.
 • Contact & verbinding maken met de diepste lagen van jezelf; altijd connectie maken met je intuïtie, leven & werken vanuit je eigen waardes, vanuit je innerlijke weten keuzes maken
 • Contact & verbinding maken met je soul purpose; connectien met je diepere ziels energie, (nog) krachtiger neer zetten wat je hier te doen hebt. Hear the calling of your spirit & be the light. 
 • Contact & verbinding maken met de ander; verbinden vanuit je hart zodat je relatie (welke dan ook) stroomt, intens warm is en zo liefdevol. 
 • Energie tappen uit de natuur; zelf bepalen hoe jij je voelt en de natuur gebruiken om je energie te verhogen.
 • Liefde voor jezelf; een leven creëren wat goed is voor jou.
 • Wet van de aantrekkingskracht; vanuit frequenties en energie, zodat je op een energie van vertrouwen en gemak alles aantrekt. 


Note: Ik laat me altijd leiden door de energie van de groep, wat extra aandacht mag krijgen. 

abundance from another energy and frequency. the frequency of love, EASE AND FLOW from the source of the divine. 

Waar ik o.a. mee werk:

 • Lichaamswerk, inclusief lichaamsgerichte traumaverwerking (blokkades in de energiestroom van het lichaam verwijderen, oude programma's uit je systeem loslaten, je systeem clearen)
 • Energietransmissies
 • Shiften van je energie
 • Intappen op (hogere) frequenties
 • Opstellingen (systeemtherapie)
 • Ademsessies
 • Plantmedicijn
Voor wie: 

 • Dit traject is voor high-impact women. Vrouwen die ambitieus zijn en die al veel hebben bereikt. Vrouwen die klaar zijn om een stuk van hun mannelijke energie los te laten en vanuit meer vrouwelijke energie te leven en werken. 
 • Je hebt al e.a.a. trauma verwerking gedaan en persoonlijke ontwikkeling is a way of living voor je. Het is iets waar je jaarlijks in investeert. 
 • Je staat open om diep te gaan. Je kunt / ben bereid om volledig in de overgave te gaan en jezelf open stellen voor het multidimensionale veld. 


Step into the new world of energy & frequencies!

Learn. Grow. Transform. Go beyond the mind... 

Over Myra

Mijn naam is Myra. Mentor voor hoogbewuste female leaders die weten dat er meer is en door dit plafond heen willen breken. Vrouwen die een diepere verbinding willen met zichzelf, vanuit hier met hun (toekomstige) partner en hun klanten. Vrouwen die een abundance van love, flow and ease willen creëren en vanuit de hoogste frequentie willen leven.  


In de jaren dat ik als multidisciplinair therapeut heb gewerkt, werkte ik vooral met traumaverwerking. Ik heb me jaren verdiept in de liefde. Zelfliefde, connectie maken met jezelf en je verbinden met je lichaam. 


Hoe meer vrouwen ik hierin hielp, hoe meer ik zag dat de meeste vrouwen in de tijd waarin we leven de echte connectie met zichzelf kwijt zijn. En eigenlijk heb ik dit zelf ook sterk zo ervaren. Nadat ik zelf door een intens persoonlijk ontwikkelingsproces heen ben gegaan, ben ik de gifts die ik als kind zijnde uit bescherming weg heb gestopt weer gaan omarmen. 

Je komt terecht in een container vol liefde. Love is our legacy. Ik voel liefde en geef deze in de meest pure vorm door. 


Ik laat me altijd laat leiden door wat door me heen mag stromen. Hier put ik altijd uit de onuitputbare bron van pure liefde van de devine. Daarom heet mijn bedrijf ook House of Devine Love. Liefde voel ik groots en die activeer ik zo ook bij jou. 

Ik werk met energie. Ik voel jouw energie en zet die in beweging. Ik begeleid je in het loslaten van trauma's en emoties. Doordat ik in jouw systeem kan tappen, komen delen in jou in beweging die vaak al jaren vastzitten. Ik spreek verschillende lichttalen die jou ondersteunen bij het voelen van emoties en dieper contact maken met jezelf. Met met handen communiceer ik met the divine / the universe/ god en moeder natuur. Deze frequenties zet ik om naar codes die doorwerken op jouw energie-en frequentiegolven.  


En eigenlijk... zijn dit slechts allemaal woorden. Waar ik iets probeer te vertalen naar iets wat eigenlijk niet uit te leggen is. En dat is uiteindelijk ook het belangrijkste wat ik doe; Je niet alles laten begrijpen met je hoofd, maar het je vooral in je lijf laten voelen en ervaren.