Yes, je bent ingeschreven. Lees nog even verder:

Schrijf 19 t/m 22 september om 20.30 uur vast in je agenda. Het wordt echt mega waardevol. Alles is te bekijken tot zondag 21.00 uur, hierna gaat het offline. Kun je er niet live bij zijn? Blok dan iedere dag een tijd in je agenda, zodat je de training dezelfde dag nog kan bekijken. 


Dag 1, 2 en 3 vinden plaats in de FB groep (zie hieronder). Schrijf je apart in voor dag 4 want die vindt plaats via een webinarprogramma. Dit is de dag dat ik dé stappen met je deel (hier kun je ook bij zijn wanneer je dag 1, 2 en/of 3 gemist hebt). 


Heb je geen FB? Geen probleem. In de welkomstmail die je van ons krijgt (check ook je spam) kun je via 1 klik aangeven dat je de trainingen via de mail wil ontvangen. 


SCROLL NOG EVEN VERDER:

Tip: Het ebook geen foute mannen meer

Dit boek is een mooie voorbereiding op de training. Ik vertel je welke 'foute mannen' er allemaal zijn, hoe je ze kan herkennen en hoe het komt dat ze op je pad komen. Je kunt alleen NU het ebook "Geen foute mannen meer" kopen voor slechts €4,99 i.p.v. €14,99 (je krijgt deze aanbieding alleen nu).

Schrijf je apart in voor de 4e training

De 4e dag zal niet in de FB groep plaatsvinden maar via een webinarprogramma. Op vrijdag om 09.00 uur zal er een live herhaling plaatsvinden. De 4e training kun je dus live volgen op donderdag om 20.30 uur of vrijdag 09.00 uur. Je schrijft je hieronder in: 

null

Krijg alvast inspiratie op Instagram

Op Instagram deel ik (bijna) iedere dag inspiratie met je. Leuk je daar te gaan zien!

FB community van liefdespijn naar gelukkig zijn

De training zal plaatsvinden in de Facebook Groep, meld je hier alvast aan. Heb je geen Facebook? In de welkomstmail staat een link waar je op kan klikken zodat wij je de trainingen achteraf per mail zullen sturen (ook deze zijn te bekijken tot zaterdag 21.00 uur).